Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פוקוס טרנד 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחרונה אבי מתעניין ברכישת רכב למשפחה, שיהיה נוח כי אם כבר נוסעים פעם בכמה זמו לחברים או משפחה שנהנה מהדרך, שיהיה מרווח מספיק ל5 אנשים, אמין וללא בעיות מיוחדות ושיהיה לו כוח בעליות או בעומס.

נתקלנו בלא מעט מודעות של פוקוס מנוע 1.6 בכל תצורות המרכב (נוטים יותר לכיוון ההאצ'בק) אבל מה שאני חושש ממנו הוא הגיר הרובוטי הידוע לשמצה. יש ממה לחשוש? הרכב הזה נסחר במחירים מאוד נמוכים והוא באופן כללי רכב טוב החשש היחיד שלי הוא כאמור הגיר. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות ורצוי מכאלו שהחזיקו את הרכב בשנתון הזה. תודה

פורסם

לא הייתי קונה. גם בגלל הגיר (שהוא אכן בעייתי, והאחריות עליו הולכת ונגמרת, וגם כשיש אחריות לא נעים להתקע ולחכות לגרר) וגם כי הפוקוס לא מספיק מרווחת לחמישה אנשים, ובכלל לא מאוד מרווחת במושב האחורי. מעבר לזה, זה לא רכב חזק במיוחד, סתם 1.6 אטמ' סטנדרטי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אתה מציין שאתה מחפש רכב אמין ללא בעיות מיוחדות אבל חושב על פוקוס?

בבסיסו רכב מצויין אבל כפי שאתה יודע הגיר שלו לא מצויין ומלא בבעיות, אז למה?

פורסם

הפוקוס נמכרת בזול מסיבה טובה והיא שם גרוע ושוק גרוע יוד יותר בגלל אותו גיר ידוע לשמצה. אני אישית התחבטתי בשאלה הזו לפני כמה שנים עוד בימי שהגירים היו עדיין תחת האחריות המורחבת אבל חבר זקן וחכם (טוב לא כזה זקן) שאמר לי שנחמד שיש אחריות על הגיר כשאתה בכביש הערבה עם 3 ילדים באוטו בגאז' מפוצץ וחופשה שהתחילה על רגל שמאל... 

הוא אמר זאת מניסיון של פורד פוקוס פלוס גיר מקולקל פלוס 3 ילדים באוטו פלוס אוגוסט בכביש הערבה, זה לא תמיד שווה את הכסף...

פורסם

באותה נשימה ממליץ לך לרכוש את הפוקוס 2011 צורה ישנה. רכב פשוט ומוצלח. מאמין שבאותו מחיר. סופר אמין וזול לאחזקה, חולק מכלולים עם מאזדה 3 מאותם שנים. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

2012 אין טעם לרכוש, אין אחריות מצמדים וזה מה שהולך בעיקר, מחשב גיר יש 10 שנות אחריות.

עלות החלפת מצמדים לאחר גמר אחריות בין 7500 ל 8200 בפוקוס 1.6 ו 2.0, זה אותו גיר, DPS6

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הייתה כאן בפורום אחת שפורסמה עם נתונים טובים כמה שזכור לי. לא זוכר אם הייתה הצ'באק, סטיישן או סדאן.

לדעתי אם מנטרלים את הגיר הבעייתי של הפוקוס, זו עסקה לא רעה.

נהגתי על פוקוס סטיישן יוצאת ליסינג, חוץ מהגיר שהרבה פחות נעים מ-DSG, דווקא מאוד אהבתי את נוחות הנסיעה ברכב וגם הביצועים במנוע 1.6 היו בסדר גמור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...