Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני קצת פחות מבין בעולם הרכב מעולם לא קניתי אחד (קבלה מהעבודה) וכנראה שהגיע הזמן

אשמח לייעוץ לגבי קנייה של פורד פיאסטה מיד 2 פרטי

שנת 2016 

trend  אוטומטי מנוע 1600

יש לציין שנסיעות יומיות שלי לא ארוכות סביבות 35 ק"מ ביום פלוס מינוס ומחפש רכב קצת יותר חזק מהמיני הרגילות דוגמת פיקנטו ו I10

הלכתי לראות את הרכב פעם אחת מראייה ראשונית הרכב נראה שמור ובמצב טוב כולל כשנהגתי עליו הנסיעה הייתה נעימה

לגבי אמינות הרכב? הנוחות שלו? צריכת הדלק? בכללי איך התמורה לכסף?

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם
לפני 31 דקות, yoav911gt2 כתב:

מבחינת אמינות גיר הרובוטי המשותף לפוקוס מאותן שנים הוא הסימן שאלה המרכזי.

אם תוכל יותר לפרט? רשום שמהמנוע אוטומט

תודה

פורסם (נערך)

יש מנוע ויש תיבת הילוכים ואין דבר כזה מנוע אוטומט.

תיבת הילוכים רובוטית היא סוג של תיבה אוטומטית. ולכן תופיע ככזו.

התיבה הייתה בעייתית בזמנו , היו הולכים קלאצ'ים ומחשבי גיר,  והיבואן נתן הארכת אחריות , 10 שנים על מחשב הגיר, 5 על הגיר עצמו אאל"ט. 

סיכון מחושב מבחינת עלות הרכב. בצע חיפוש בפורום הטכני כדי ללמוד עוד או חכה שיגיבו לך כאן.

למיטב זכרוני יש בפורום גם שניים שדווקא היו מרוצים משלהם. 

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הייתי מוותר. לגיר הזה יש בעיות שלא נפתרו, הארכת אחריות זה נחמד אבל זה נגמר מתישהו, ואתה עדיין מקבל מנוע אטמוספרי. במקום, הייתי מחפש 208 1.2 (בהבנה שיש לה בעיה עם רצועת התזמון, ושצריך למצוא אחת שהוחלפה בה רצועה מיד כשהתגלו בעיות ולא משכו את הזמן, או אחת שעדיין לא התגלו בה בעיות ובודק ברכישה, ואם יש צורך מחליף).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לדעתי אם יש אפשרות לנהוג על ידני אז תוכל ללכת על פיאסטה ידנית - אומנם יותר חלשה מהאוטומטית (מנוע 1250 סמ"ק לעומת 1600) אבל הנסיעה תהיה כמעט אותו הדבר כמו שהרגשת. 

או שתוכל לכתוב לנו את התקציב שלך ככה שנוכל להציע לך רכבים. אני לא בטוח מה המחיר של הפיאסטה, אבל כנראה שתוכל למצוא מאזדה 2 או יונדאי איי20 באותו תקציב. איזו שנה? נדע רק אחרי שתעדכן אותנו :)

בכל אופן במקומך הייתי מנסה להימנע מרכבים עם תקלות ידועות (בעיות גיר וכו') ובוחר ברכב עממי שהפגין את אמינותו לאורך הזמן.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

פיאסטה היא רכב נהדר עם גיר בעייתי.

אם היית מחפש רכב ידני - אז פיאסטה היא אפשרות מעולה.

אם אתה נעול על אוטומט, במקומך הייתי מחפש אפשרות אחרת (קיה ריו / I20 או לרדת כמה שנתונים ולחפש הונדה ג׳אז / מאזדה 2).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תודה רבה לעוזרים, ירדתי מהפורד פיאסטה

לא חשבתי שלחפש רכב יהיה כל כך קשה אני מעל לחודש מחפש ולא מוצא עדיין את האחת

תקציב בגדול עד 45 אלף ש"ח אם תהיה מציאה אני אשים עוד 1000 2000 אני לא נעול ( על הפיאסטה דרש 41-42)

בכל מקרה מחפש אוטו בעיקר אמין רצוי גם חסכוני בדלק, לא נעול על חברה או דגם מסויים.. הקטנות גם באות בחשבון דוגמת I10 פיקנטו אבל המחירים שדורשים עליהם הם די גבוהים ממה שראיתי.

אשמח להמלצות ולעזרה, תודה!!

• תוכן חדש...