Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע אני מאמין לפייזר, סביר להניח שאכן החיסון שלהם מחזיק מעמד מול הווריאנט של הטריפל.

אבל....  

ההודים לא עושים כלום, לדעתי המעמד הגבוה שם כבר דאג לעצמו לחיסון ולכן ממש לא מעניין כל העניים שמתים. 

לכן הכי מלחיץ זה שכל 3 ימים יש עוד מיליון מאובחנים בהודו,  הפחד הוא שיתחילו לצאת משם כמויות של מוטציות חדשות מעניינות. 

מסכנים החורפנים בדנמרק שהשמידו מיליונים מהם על הרבה פחות. 

בארץ רק עכשיו מדברים על להכניס לבידוד רציני גם מחוסנים שחוזרים ממדינות שחורות, אבל זה לא יעזור 

כי יהיו מספיק מחוסנים שיצאו למדינות כאילו ירוקות, ואם תהיה מוטציה עמידה לחיסון , היא תתפשט בעולם כמו אש הרבה לפני שיגלו אותה. 

והיא תגיע לפה דווקא ע"י מחוסן שיגיע ממדינה כאילו ירוקה. 

מצחיק לשמוע מחוסנת שמפחדת ללכת לחדר כושר שמכניס גם לא מחוסנים , היא מפחדת שהלא מחוסנים ידביקו אותה במוטציה שעמידה לחיסון.

שעה נתנו לה לדבר בערוץ 12 בלי  שאף אחד תיקן אותה והסביר לה שמוטציה עמידה לחיסון יכולה להגיע אליה גם ממחוסנים

image.thumb.png.d1b438f5b2917d653a855c1179b23b07.png

עריכה אחרונה על ידי korola
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, korola כתב:

ההודים לא עושים כלום, לדעתי המעמד הגבוה שם כבר דאג לעצמו לחיסון ולכן ממש לא מעניין כל העניים שמתים. 

3 מיליון מתחסנים ביום זה לא מספיק?

14,78,27,367

שזה בעצם 140 מיליון מחוסנים? נשארו עוד כמעט מיליארד 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 27.4.2021 בשעה 00:15, flytomars כתב:

אווו, כל כך הרבה שאלות-

1) מה מקור האינפורמציה?

2) מה פרק הזמן שמתייחסים אליו?

3) יש קבוצת ביקורת? דיווחים זהים לאוכלוסיה לא מחוסנת על פני אותו פרק זמן? או שמאז החיסונים אף אחד לא מת או לקה במשהו, חוץ מהמחוסנים?

בקיצור, אין למסמך הזה שום ערך בתצורה הנוכחית שלו. 

ביחס למידע הקיים על החיסון - זה שווה ערך למחקר DOUBLE BLIND 
לא יודע וזו בדיוק הנקודה, לא מתיימר לייעץ כי באמת חסרים נתונים.
אין מחלוקת שהחיסון עובד, השאלה באיזה מחיר והאם ישנן חלופות.

לגבי המחיר - כבר די ברור שכלכלית כנראה שהיה כדאי (בטח לחברות תרופות)

לגבי חלופות - התכתבתי עם פרו' לאימיונולוגיה בארה"ב (אוני' ייל), לפי מחקרים שביצע הוכיח יעילות מדהימה לHCQ  אבל א-מה-מה, העלו טענות לסיכון לבבי מוגבר. פרט שולי שהסיכון קיים רק בשימוש ארוך טווח ולא בתצורה שבשימוש שבקורונה.

טוב,

חפרתי מספיק, מי שרוצה ללמוד קצת יותר מוזמן לחפש מידע ברשת..מסתבר שאפילו התופעות לוואי הגיעו לטלביזיה

רק בריאות לכולם!

• רעיון טוב! 3

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם
לפני שעה, oriporat כתב:

טוב,

חפרתי מספיק, מי שרוצה ללמוד קצת יותר מוזמן לחפש מידע ברשת..מסתבר שאפילו התופעות לוואי הגיעו לטלביזיה

רק בריאות לכולם!

אני קורא רק את הסיכומים שלך בנושא.

קורונה המחלה-קורולה התרופה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 9 שעות, korola כתב:

כרגע אני מאמין לפייזר, סביר להניח שאכן החיסון שלהם מחזיק מעמד מול הווריאנט של הטריפל.

אבל....  

לכן הכי מלחיץ זה שכל 3 ימים יש עוד מיליון מאובחנים בהודו,  הפחד הוא שיתחילו לצאת משם כמויות של מוטציות חדשות מעניינות. 

מסכנים החורפנים בדנמרק שהשמידו מיליונים מהם על הרבה פחות. 

בארץ רק עכשיו מדברים על להכניס לבידוד רציני גם מחוסנים שחוזרים ממדינות שחורות, אבל זה לא יעזור 

כי יהיו מספיק מחוסנים שיצאו למדינות כאילו ירוקות, ואם תהיה מוטציה עמידה לחיסון , היא תתפשט בעולם כמו אש הרבה לפני שיגלו אותה. 

והיא תגיע לפה דווקא ע"י מחוסן שיגיע ממדינה כאילו ירוקה. 

מצחיק לשמוע מחוסנת שמפחדת ללכת לחדר כושר שמכניס גם לא מחוסנים , היא מפחדת שהלא מחוסנים ידביקו אותה במוטציה שעמידה לחיסון.

שעה נתנו לה לדבר בערוץ 12 בלי  שאף אחד תיקן אותה והסביר לה שמוטציה עמידה לחיסון יכולה להגיע אליה גם ממחוסנים

image.thumb.png.d1b438f5b2917d653a855c1179b23b07.png

ניסית להגיש מועמדות להיות כתב בטמקא?

נראה לי אתה מבוזבז פה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

נראה לי אתה מבוזבז פה

אין לו שגיאות כתיב, אז לא נראה לי שיקבלו אותו

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הנגיף אותר אצל 4 מחוסנים.

כנראה נבדקו בעקבות ילדים או לא מחוסנים שחלו.

סתם נסיון לגרוף כניסות ולייקים,החיסון נראה עמיד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ראו שיש ירידה בכניסות לאתרי חדשות אז הנפיצו הפחדות כרגיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 55 דקות, Potato כתב:

הנגיף אותר אצל 4 מחוסנים.

יש מידע על איך הם הגיבו מבחינה פיזיולוגית? איזה תסמינים היו להם?

פורסם
לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

3 מיליון מתחסנים ביום זה לא מספיק?

14,78,27,367

שזה בעצם 140 מיליון מחוסנים? נשארו עוד כמעט מיליארד 

כן, 3 מיליון חיסונים ביום לאוכלוסייה של 1400 מיליון זה לא קצב מספיק.. יקח להם שנה להגיע לכיסוי מהותי.

אבל התכוונתי לסגרים , מגבלות , איסור התכנסויות .. הם לא ממש מגבילים את השטויות האלה. 

לפני 13 שעות, מרק10 כתב:

אני קורא רק את הסיכומים שלך בנושא.

קורונה המחלה-קורולה התרופה.

לא הבנתי איך אני התרופה?

לפני 7 שעות, vadim6385 כתב:

נראה לי אתה מבוזבז פה

לא נראה לי שהם משלמים מספיק על מנת שאני אוותר על החל"ת, דווקא טוב לי המצב הנוכחי ..

אופס .. הייתי חייב לפתוח את הפה.

היציאה האחרונה שלי מהבית לצורכי עבודה הייתה במרץ 2020..... 

ועכשיו מסתבר לי ששבוע הבא יש פגישה שצריך להגיע אליה פיזית ,  לא להאמין , צריך להיכנס לקורולה ולנסוע כמעט 30 ק"מ.

מישהו יכול להזכיר לי מה לובשים שיוצאים לעבודה?

לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

אין לו שגיאות כתיב, אז לא נראה לי שיקבלו אותו

אתה כנראה לא קורא מספיק את מה שאני כותב, יש לי שגיאות כתיב. וקורה הרבה שאני לא מצליח לתקן אותם בזמן של העריכה. 

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

ראו שיש ירידה בכניסות לאתרי חדשות אז הנפיצו הפחדות כרגיל.

משרד הבריאות פרסם את זה , מה שמטריד זה שמשרד הבריאות פרסם עוד ווריאנטים שונים שנכנסו לארץ

כנראה ההודי הכי מדבק לכן הוא קפץ להם הכי הרבה פעמים.

זה אומר שכצפוי , אין לנו שום הגנה בנתב"ג לגבי כניסת מוטציה, הגבולות פתוחים , מוטציות נכנסות ומייצרות הדבקות גם בקהילה.

אם תגיע  תהיה בעולם מוטציה עמידה לחיסון , היא תגיע לפה.  

אנחנו נראה את זה דרך מספר המאומתים שיתחיל לעלות ואז שבוע שבוע לאחר תחילת העלייה יעדכנו שיש איזה מוטציה שהיא דומיננטית בקרב מחוסנים. 

ההודעה המלאה של משרד הבריאות

המערך הלאומי לריצוף גנומי של משרד הבריאות זיהה 41 מקרים של וריאנט הודי, מתוכם 24 חוזרים מחו"ל (21 זרים) ו-17 מקרים בקהילה שלחלקם לא נמצא קשר לחו"ל. 
מבין המאומתים 4 מחוסנים והשאר אינם מחוסנים.
 בין המאומתים 5 ילדים מבתי ספר שונים בישראל ומשרד הבריאות מקדם עם פיקוד העורף דיגום נרחב בבתי הספר המעורבים.

עדיין אין מידע ברור ביחס לוריאנט ההודי  והשלכותיו על מחוסנים ומחלימים. 

בנוסף התגלו בשבוע האחרון באמצעות המערך הלאומי לריצוף: 8 מאומתים לוריאנט הדרום אפריקאי, 7 ניו יורקי, 2 קליפורני, 1 בריטי  מזן נוסף ומאומת 1 לוריאנט מסנט פטרסבורג.

משרד הבריאות ימשיך לעדכן בממצאים נוספים ככל שיהיו.

משרד הבריאות מזכיר את ההמלצה לכלל האוכלוסייה, לרבות מחוסנים ומחלימים, להימנע מנסיעות לא הכרחיות לחו"ל.

תקנות טיוטת התקנות שהומלצו לממשלה למדיניות המחמירה למדינות בעלות סיכון גבוה, נמצאות בסבב אישורים במשרדי הממשלה הרלוונטיים טרם ההגשה לממשלה. התקנות יאסרו יציאת ישראלים (למעט חריגים) למדינות אלו. ישראלים החוזרים ממדינות אלו יהיו מחוייבים לבידוד, גם אם הם מחוסנים או מחלימים. כמו כן, ככלל זרים לא ייכנסו לישראל מאותן מדינות. אלו שיאושרו באופן חריג ממדינות אלה ייכנסו לבידוד במלונית.

פורסם
לפני שעה, korola כתב:

מישהו יכול להזכיר לי מה לובשים שיוצאים לעבודה?

מכנסיים, חולצה, כל השאר אופציונלי, אלא אם כן זה יום כיף שכולל בריכה / פארק מים / חוף ים, ואז מכנסיים וכל השאר אופציונלי.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

חליפת אב"כ, כי יש וריאנט בריטי/הודי/מיקרונזי/גלקסיית לא יודע מה

אף פעם אי אפשר להיות בטוח, גם אם באו פייזר ושמו לך אינפוזיה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ועל זה גזוז כתבו שיר.😊

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

הנפאלים הכריזו על סגר שגילו שהתחלואה מהודו זולגת אליהם.

גם פקיסטן נדבקה במוטציה ההודית.. מפה הקו לאירן פתוח חופשי. 

image.thumb.png.95b2377673267b6ebdad2819047e13e9.png

• תוכן חדש...