Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2020 הגיע לשוק 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, ko11 כתב:

גם הפוקוס st line נמכרת בליסינג אבל בשושו.   יודע כי חיפשתי כזו והשבוע התקשרו אלי מחברת ליסינג ואמרו שהיא הגיעה לליסינג אם אני עדיין מעונין, אבל קניתי כבר רכב אחר. (לא זוכר איזו חברת ליסינג אולי שלמה סיקסט) 

שאלת מה המחיר?

פורסם

לא שאלתי מה המחיר כי כבר קניתי רכב אחר.  אם זה לא שלמה סיקס אז יתכן שמהאתר קאר קליק. מצטער שאני לא זוכר. 

פורסם

אז כנראה שאתה מתבלבל, בcarclick יש את הסטיישן, את הסידאן ואקטיב x, אין stline, בעצם בדקתי בכל האתרים האלה שאני מכיר ןאין אחד שמוכר stline ב0 ק"מ.

אפילו באתר הזה

https://www.carzone.co.il/Ford/

מופיע על איזה דגמים יש הנחות, וכמה, ואם נמכר ב0 ק"מ, גם באיזה הנחה, וכמו שאתה רואה, אין שום stline ב0 ק"מ, ויש רק הנחת ה4k שנגמרת היום ושהיתה גם בהשקה.

פורסם
בתאריך 9.9.2020 בשעה 23:35, wildlands2019 כתב:

^

אם אין מספיק קונים פרטיים, ואתה רואה שהשוק די גוסס לא הייתה מעדיף למכור בכמויות גדולות לחברות הליסינג ולשחרר הרבה מלאי בזול מאשר להיתקע איתו הרבה זמן בתקווה שיבואו קונים?

שין לב שזה קורה היום כמעט לכל רכב, אם זה מאזדה 3, cx30, קורולה, איוניק, נירו, ספורטאג' וטוסון בשלל גרסאותיהם ואפילו דגמים די טריים כמו האוקטביה החדשה, איוניק ועוד..

מסיבה לא ברורה עושים את זה גם לרכבים מצליחים.

פורסם
בתאריך 11.9.2020 בשעה 17:15, wildlands2019 כתב:

אז כנראה שאתה מתבלבל, בcarclick יש את הסטיישן, את הסידאן ואקטיב x, אין stline, בעצם בדקתי בכל האתרים האלה שאני מכיר ןאין אחד שמוכר stline ב0 ק"מ.

אפילו באתר הזה

https://www.carzone.co.il/Ford/

מופיע על איזה דגמים יש הנחות, וכמה, ואם נמכר ב0 ק"מ, גם באיזה הנחה, וכמו שאתה רואה, אין שום stline ב0 ק"מ, ויש רק הנחת ה4k שנגמרת היום ושהיתה גם בהשקה.

בוודאות יש st line באפס קילומטר מליסינג. לפני כחודש ומשהו דיברו איתי על הנחה של 3000₪ מהמחיר של ההשקה,  והסברתי להם שבשביל 3000₪ אני לא אקנה ליסינג אפס ק"מ.  לפני מספר ימים הם חזרו אלי לשאול אם אני עדיין מעוניין בst line והייתי מאד עסוק אמרתי להם שכבר קניתי רכב אחר. הרכב לא מופיע בפרסומים שלהם וגם אז לא הופיע.  אבל בכל זאת יש אותו.  

פורסם

ניסו לדחוף את האקטיב X והסטיישן,   שהתעקשתי,  חזרו אלי עם הצעה.  קחו בחשבון שמאז תחילת הקורונה כל השוק השתנה,  והפך ליותר פרוע. כך שכיום ובהמשך נראה לי גם,  לא יהיו חוקים ולא יהיה דבר כזה שאין דבר כזה.  

פורסם
לפני 2 שעות, SchnitzelLova כתב:

מסיבה לא ברורה עושים את זה גם לרכבים מצליחים.

אם בא אליך קונה שמוכן לקנות כמות במכה, למה לא למכור לו?

נכון שתצטרך לרדת במחיר לעומת קונה פרטי, אבל בתמורה לא תצטרך לשלם משכורת ועמלות לאנשי מכירות, שירדפו אחרי כל קונה וקונה שקונה מכונית בודדת, ועוד לנסות לדחוף לו דברים שמייצרים לך הכנסה נוספת, כמו איבזור בהתקנה מקומית או מימון, כדי שכל העסק יהפוך למשתלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באמת יכול להיות שאחרי כל השנים האלא שרכבי דיזל נמכרים פה בשוק הפרטי (בדגמים מסויימים בהצלחה רבה) עדיין יש להם תדמית של מונית? או שקאר קליק פשוט לא כלכך בעיניינים...?

f01c94ff7a073ea5bf808a43338ade91.png

• מצחיק 1
פורסם

יש שם קופירייטינג קצת מוזר באופן כללי, למשל:

יונדאי אקסנט 1.6: אוטו רגיל כזה

רנו מגאן גרנד טור: סטיישן דיזל למביני עניין

יונדאי אלנטרה: אוטו דבר, אבל חדש

מיצובישי ASX החדש: אאוטלנדר קטן ומגניב

סובארו XV החדש: להוציא לשכן את העיניים

מאזדה 3 - 2 ליטר החדש: הייטקיסט בטעם של פעם

• מצחיק 2

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא קראתי את כל תגובות השרשור... אבל אם יש פה בעלים של פוקוס ST LINE 2020 נשמח לאיזו סקירה ותמונות יפות 😍

פורסם (נערך)

יש אחלה מבחן רכב באתר. התמונות גם "סבירות".

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...