Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת , אבא שלי רוצה לקנות מזדה 2 חדשה . מדי פעם אני רואה תגובות של גולשים שעובדים במכירות של יבואנים , אני זוכר שיש פה מישהו מוולוו ומישהו מאינפיניטי שעוזרים פה ושם לגולשים שכותבים בפורום. 

מחר בבוקר הוא מתכנן להגיע לסניף מזדה בתל אביב והשאלה אם יש מישהו מהפורום שאפשר דרכו לקבל מחיר טוב יותר או הטבות כלשהן . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש עכשיו מבצע עד 11 בספטמבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התקשרתי , המבצע רק על הג'יפונים 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מאזדה ככלל בונקרים כמעט כמו טיוטה.

בלי "מבצע" יהיה מאוד קשה לקבל משהו.

אגב לא מזמן הייתי בסיור סוכנויות בחברות שלא נמצאות ברף העליון של טבלת המכירות, והיה מאוד קשה להוריד מהם משהו אם בכלל - אם כי מדובר על רכבים שעכשיו התחילו לשווקם.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מאזדה השיקו אתר למכירת רכבים ON LINE, ראיתי הנחה של 7000 ומשהו ש"ח לגרסת הניידמיק (לפני כשבועיים)  

אולי כדאי לבדוק את האפיק הזה. 

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני מבין  . אז או שהוא יחכה לדצמבר ויקבל את הרכב בינואר או שיקנה אצל יבואן שקצת בא לקראת. להוציא מחיר מלא על רכב בחודש ספטמבר זה בזבוז כי במכירה הוא לא יקבל את חודשי העלייה לכביש אז לפחות איזשהי הנחה עכשיו כדי לא להפסיד הרבה במכירה. 

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, nepet כתב:

אני מבין  . אז או שהוא יחכה לדצמבר ויקבל את הרכב בינואר או שיקנה אצל יבואן שקצת בא לקראת. להוציא מחיר מלא על רכב בחודש ספטמבר זה בזבוז כי במכירה הוא לא יקבל את חודשי העלייה לכביש אז לפחות איזשהי הנחה עכשיו כדי לא להפסיד הרבה במכירה. 

אגב זה מה שהרבה חברות ליסינג עושות החל מתחילת חודש ספטמבר/אוגוסט, הם משתמשים במאגרים שלהם על מנת למכור/לשכור, לחברות/פרטי ועוצרים את רוב ההזמנות הגדולות לחודש דצמבר/ינואר, אם זה מתאפשר לאביך לחכות מספר חודשים, עדיף שכך, מה גם שמאזדה 2 הרבה זמן לא קיבלה עדכון משמעותי, כך שהייתי ממליץ לבדוק מול דלק, אולי כדאי לסחוב תקופה עם רכב מושכר, או הרכב שקיים בידי אביך כיום.

סה״כ דעתי במידה ואביך אדם שמחליף רכבים באופן ממוצע של שנים,

במידה ולא, שירכוש כבר עכשיו ויהנה, מאזדה בכללי ומאזדה 2 בפרט, זוכים בשמירת ערך יפה מאוד וביקוש גדול לרכבים.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

מחר מגיע לתצוגה רכב ברמת גימור אלגנס שמחליף את הספורט , זה מה שהבנתי מהנציגה . מסרתי לאבי את כל האינפורמציה ,במקביל הוא בדק ויבדוק אפשרויות . תודה 

• תוכן חדש...