Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשקה אמרו מפורשות שבקרת שיוט אדפטיבית תגיע - אבל לא מיד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באמת שלא מבין מה הבעיה של היצרן לצייד מלכתחילה את הרכב בקרת שיוט אדפטיבית. זה טכנית מסובך? לא נראה לי. בקרת שיוט יש, בלימת חירום אוטונומית יש, אז מה העניין? 

פורסם

בעיות אספקה, בעיות הומולוגציה, בעיות טכניות ועוד. אתה מציג את זה כאילו לתכנן, לפתח, להסמיך ולייצר מערכת כזאת זו פעולה טריוויאלית.

• אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ועדיין, ישנם יצרנים שיש בידם את הטכנולוגיה ומשום מה לא מטמיעים אותה ברכבים שלהם.

לכן "התלונה" לגיטימית

ראה דוגמא יונדאי I30 ויונדאי קונה..

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, shugiflex כתב:

בעיות אספקה, בעיות הומולוגציה, בעיות טכניות ועוד. אתה מציג את זה כאילו לתכנן, לפתח, להסמיך ולייצר מערכת כזאת זו פעולה טריוויאלית.

נראה שרנו כן יודעים לייצר מערכת כזו, היא מופיעה למשל במפרט של ה-MEGANE Grand Coupé.

המערכת הזו כלולה כיום אפילו ברמות גימור יחסית בסיסיות כמו לדוגמה באיביזה Style. כאן מדובר ב-RS Line, רמת הגימור הבכירה של הקליאו , לכן זה מעט תמוה בעיניי שהיצרן "מטפטף" איבזור בטיחות בצורה כזו (כלול תחת סעיף בטיחות במפרט, בכל אופן).

מצד שני, אולי באמת יש לרנו איזה קושי להטמיע את המערכת ספציפית בקליאו, ולכן המערכת תגיע אליה רק בהמשך. 

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם

זה לא בהכרח קשור ליצרן.

יכול להיות שהאביזר הזה מתומחר יקר, יכול להיות שהיבואן רכב מלאי מוזל ללא המערכת ובמשלוחים הבאים היא כן תגיע.

פורסם

זה לא קשור ליצרן זה קשור ליבואן. והיבואן לא רואה בפיצ'ר הזה משהו חשוב.

היה לי דיון גדול על זה עם אנשים בקרסו בהקשר של המגאןRS...

הם פשוט לא חושבים שזה פיצ'ר שחשוב לאנשים.

אפילו פתחתי סקר בפורום הזה לפני כמה חודשים בשביל להוכיח להם כמה זה כן קריטי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני חושב שמנהלי ציי רכב גדולים מתחילים להבהיר את הצורך במערכות בטיחות.

יותר מהר ממה שחושבים מערכות בטיחות יותקנו גם בגרסאות הליסינג.

יבואן שלא יבין את זה ימצא את עצמו מהר בבעיה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
זה לא קשור ליצרן זה קשור ליבואן. והיבואן לא רואה בפיצ'ר הזה משהו חשוב.
היה לי דיון גדול על זה עם אנשים בקרסו בהקשר של המגאןRS...
הם פשוט לא חושבים שזה פיצ'ר שחשוב לאנשים.
אפילו פתחתי סקר בפורום הזה לפני כמה חודשים בשביל להוכיח להם כמה זה כן קריטי.
אם אני זוכר נכון זה היה בהקשר של רכבי ספורט. לא רכבי גימור ספורט ....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

זה שבקרת שיוט אדפטיבית נמצאת בדגם אחר שמיוצר על פס ייצור אחר לא אומר כלום.

יש הרבה שיקולים להכנסת אופציה זו או אחרת - לא תמיד ליבואן יש שליטה על זה.

בינתיים כדי לבלבל אותנו עוד יותר תתווסף גירסה להיצע של הקליאו רמת גימור executive שתמוקם בין ה-Intense ל-RS-Line ותעלה 109990 ש"ח לא, היא לא מגיעה עם בקרת שיוט אדפטיבית...

• תוכן חדש...