Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על התגובה. 

הנציג ניסה להסביר על האוטו הולד ולא ממש הבנתי מה זה. 

כיצד בלם היד ואוטו הולד עוזרים בפקקים? 

רק אציין שאני נאלץ כל יום לנסוע בפקקים מסוגים שונים, לפעמים הפקקים קצרים ולפעמים לא. אין לי שום כוונה להשאיר 100% שליטה בידי הרכב ולהתחיל לשלוח הודעות בפקק וכו' אבל אם ישנן מערכות שיודעות להנעים את השהות ברכב ולהוריד לחץ הרי זה מבורך. 

לפעמים בזמן מעבר במעגלי תנועה (כיכרות) עם 2 נתיבים, לא כולם יודעים את " חוקי המשחק" ואם הרכב יידע לבלום או לפחות לעזור בבלימה, זה יהיה עוד פלוס ענק שיעלה את סף הבטיחות בנהיגה. 

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוטו הולד מחזיק את הבלמים בעצירה במקום. נניח שהגעת לרמזור, בלמת עד לעצירה מלאה, ואז אתה יכול לשחרר את הרגל כי הרכב מחזיק לבד את הבלמים. כשמתחלף הרמזור לחיצה על דוושת התאוצה משחררת את הבלמים ואתה ממשיך בנסיעה.

זה מאפשר לשחרר את הרגליים בנסיעות פקוקות ומפחית לחץ בפקקים, לפחות אצלי.

פורסם

תוספת נחמדה, אולי גם פרקטית. 

בפקק אפשר להרים בלם (גם אם הוא לא חשמלי) ולהרפות מדוושת הבלמים. 

יכל להיות שפעם אפילו יצא לי להשתמש בשיטה הזו. 

עדיף היו שמים מתלים אדפטיביים על מנת לאפשר לנהג לבחור את רמת הקשיחות שלהם. 

את נסיעת המבחן עשיתי בטיילת, אזור עם הרבה פסי האטה, המעבר עליהם לא היה נעים. מרכב ב165k ציפיתי ליותר עידון. 

פורסם

מניסיון במאזדה cx5 "דור קודם", היתה לה גם בעיית נוחות במפגש עם פסי האטה, הפגישה עם פסי האטה היתה נוקשית מדי. בתוואי אחר דווקא היה בסדר.

כנראה שזאת צורת הכיול של מאזדה גם בדגמים אחרים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לפני 9 שעות, Octavia-TSI11 כתב:

היי,

מה דעתכם על המערכות האוטונומיות (במידה והן קיימות ) במאזדה CX30 ?

עשיתי נסיעת מבחן על הרכב , המתלים היו מעט נוקשים לטעמי אבל אולי זה משהו שאפשר להתרגל אליו .

תעשה נסיעת מבחן על ה-C5, אתה מאוד תאהב את השקט שיש בסלון בבין עירוני...

ואם הרכב שלך יסע רוב הזמן בבין עירוני זה הכלי העדיף בסגמנט.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לפני 22 שעות, meir_gi כתב:

בסקודה הזחילה בפקקים תומכת גם בעצירה מלאה ותחילת נהיגה אוטונומית עם העצירה היתה עד כ 3 שניות. אם העצירה היית ארוכה יותר, צריך רק לגעת בדוושת התאוצה או בידית בקרת השיוט והרכב מתחיל לנוע. בנוסף, ניתן לדרוך את בקרת השיוט בכל מהירות גם נמוכה יותר מ 30 קמ"ש וגם ב 0 קמ"ש , ואז הרכב יכתיב נהיגה במהירות מינימאלית של 30 קמ"ש או פחות לפי הרכב שממול. הבקרת שיוט כולל הזחילה בפקקים עובדת מצויין ואני משתמש בזה הרבה בפקקים של איילון וכביש 4. לא רואה את עצמי קונה רכב חדש ללא האופציה הנ"ל 

איזה סקודה?

אצלי באוקטביה 2020 אמבישיין הוא צועק לגעת בברקס ואז הוא מתבטל.

אני חושב שהצלחתי להפעיל בפחות מ30 קמש, לא חושב שהצלחתי להפעיל בעמידה.

• תוכן חדש...