Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפורד פוקוס 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי פורד פוקוס 11 כרגע עם צמיגים סיניים שהחזיקו שנתיים ללא בעיות מיוחדות (נסיעות רגילות עדינות) כרגע אין להם בשר ביכלל...

מה עדיף ורצוי לקנות?

DUNLOP 195/65R15 91H דגם SPFM800  ב-1049 שקל באוטו דיפו כולל התקנה ואיזון?

דרגת בלימה:A

דרגת צריכת דלק:C

דרגת רעש:69

או סיני של צמיג SUNWIDE 195/65/15 91H דגם RS-ZERO ב-600 שקל באוטו דיפו כולל התקנה ואיזון?

דרגת בלימה:E

דרגת צריכת דלק:E

דרגת רעש:69

פשוט אני מבולבל קראתי בפורום כאן כמה וכמה וכמה פוסטים אבל קטלו את גם הסיניים וגם את הדנלופ ולא הצלחתי להבין מה עדיף ברור שאין תקציב גדול והמטרה היא כמה שאפשר בפחות כסף אבל אשמח להמלצות או חוות דעת או משהו בכיוון של 1300+-...

אצלי ברכב מסוג יונדאי גם יש צמיגים סינים 4 ב-550 שקל כבר שנה וחצי ולא הרגשתי בעיות מיוחדות בנסיעה נסיעה רגילה 90-100 קמ"ש בלי השתוללות או שטויות פשוט הרבה פה גרמו לי חששות אחרי שקראתי את התגובות שלהם "תאונה" "בלימה" אני תמיד שומר מרחק 2-3 מטר נוסע לאט אולי בגלל זה לא הרגשתי שוני בין חברות שונות שהיו לי עם השנים?....

פורסם

אני אישית נמנע מצמיגי אינשם סיניים זולים, זה אחד הרכיבים עם התרומה הכי משמעותית לבטיחות - לא מתקמצן.

שקול צמיגים כמו גודייר שנמכרים בכ200 ליח, פאלקן ZE914 גם המחיר דומה.

https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=40499&PF=&did=1120&G=&SM=&PAGE=100

• רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מאשקלון ולא יודע איפה באמת זול ואיפה טוב לקנות צמיגים תמיד הייתי קונה סיני מאוטו דיפו פשוט יש משהו קרוב לאשקלון שאתה יודע עליו?

פורסם

תמנע מלקנות באוטו דיפו, הצמיגים שם עולים פי 1.5 יותר מאשר בצמיגיה.

תכנס לאתרים כמו solo, tyre club, וכו' ותשווה מחירים, הם מציעים התקנה בפריסה ארצית.

ולגבי סוג הצמיגים, כל יומיים קופץ פה ת'רד לגבי המלצה לצמיגים, תוכל לקרוא שם.

פורסם

אל תקנה צמיג סיני.
צמיג מכיל תערובת של גומי יקר ומתכת זולה.
בצמיגים לא איכותיים יש הרבה יותר מתכת, ולכן הם כבדים יותר.
מרחק הבלימה בכביש רטוב עלול להיות ארוך משמעותית.
שורה תחתונה, ההבדל במחיר לא שווה את ההבדל בין לדרוס ילד שקפץ לכביש או לעצור סנטימטר לפניו.

לגבי צמיגיות באשקלון:

https://lmgtfy.com/?q=%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%91%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95%D7%A8+%D7%90%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%9F

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...