Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אפשר להוריד לבד גלגל לבדוק את מצב הרפידות.

אם האוטו על הליפט אפשר לבדוק את הרפידה הפנימית שנשחקת יותר מהר מהחיצונית בלי להוריד גלגל ולפי זה יש אינדיקציה למצב הרפידות.

פורסם

בקיצור אני יכול להיות רגוע ומבסוט לפני נסיעה לאילת? (360 ק"מ לכיוון מאיפה שאני גר). תודה לכולם, הרגעתם אותי

פורסם

זה ממש מעניין למה אתה חושב שהמוסך לא ירצה את הכסף שלך? אלא אם כן זה מוסך שעושה עבודות בחינם ללא תשלום אני ממש לא מבין למה אתה מרגיש שעבדו עלייך ולא להיפך

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

גם במוסך המרכזי של Audi בו טיפלתי במשך מספר שנים, מוסך בו התרשמתי שעושים הכל לפי הספר וגובים בהתאם, לא פירקו גלגלים כשבדקו את רפידות הבלמים.

לדעתי אתה יכול להיות רגוע. נסיעה נעימה!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

@viperoey17 הסיבה היא מאוד פשוטה.

אני וחבר הלכנו לטפל ביחד באותו המוסך, אני ראשון והוא הבא בתור אחריי. כשהטיפול שלי נגמר והרכב שלו עלה על הליפט(אותו רכב כמו אצלי, פשוט לא האצ'בק ושנתון 2005) ישר פירקו לו גלגלים (אחוריים וקדמיים) וראו מה מצב הצלחות והרפידות, ולאחר מכן נאמר לו שצריך להחליף צלחות קדמיות. 

הוא ביקש את אותו טיפול כמוני, לא ציין שום דבר לגבי בלמים בטיפול בעוד אני כן ביקשתי. זה למה זה מריח ומרגיש לי מוזר.

@shugiflex את רפידות הבלם אני עוד יכול להבין שאפשר לראות ולהבחין במצבם ללא פירוק הגלגל, אבל מה עם הצלחות? למיטב ידיעתי בשביל לבדוק מצב צלחות חובה לפרק גלגל

פורסם

בלי שמפרקים את הגלגלים ניתן לראות איזה קנט יש על הצלחות.
אם רואים שיש קנט גבוה, מפרקים גלגלים ומודדים את עובי הצלחת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה מצחיק (בקטע טוב)

אם המצב היה הפוך - שאצלך מפרקים ומחליפים בגלל שביקשת שיבדקו, ואצל חבר שלך לא היו מפרקים ולא מחליפים כי לא ביקש -
אז הייתי חושד שסתם החליפו לך כי ביקשת.
אבל זה לא המצב שאתה מתאר, לפי הסיפור שלך - למרות שביקשת לא החליפו לך - וזה מחשיד אותך.

לי זה נשמע שגם אצל חברך נתנו הצצה מבחוץ ומאחר ולא יכלו לאשר בוודאות שהכל תקין (כמו במקרה שלך) - הורידו גלגלים כדי לבדוק והפלא ופלא - לא סתם הם לא הצליחו לראות מבחוץ שהכל תקין - כי לא הכל היה תקין - ולכן החליפו מה שצריך....

לפני 21 שעות, yogev20 כתב:

אתה יודע היכן הבעיה, שאתה לא מאמין למוסך שבו אתה מתקן את הרכב

מדוייק! ואולי זה ישתנה בעקבות האירוע הנוכחי :)

פורסם

אם יש אצל חברך ג'אנט ברזל ואצלך מגנזיום זה מסביר את ההבדל.

אם אתה מאיזור השרון-מרכז ועדיין בספק, אתה יכול לקפוץ אליי איזה יום ואני בכיף אפרק גלגל, אבדוק 5 דקות וארגיע אותך :)

לפני 16 שעות, maor23 כתב:

בקיצור אני יכול להיות רגוע ומבסוט לפני נסיעה לאילת? (360 ק"מ לכיוון מאיפה שאני גר). תודה לכולם, הרגעתם אותי

סביר להניח שבנסיעה מרמת גן לתל אביב תלחץ על הברקס יותר.

פורסם
בתאריך 25.8.2020 בשעה 12:43, maor23 כתב:

אין עם זה בעיה, השאלה אם באמת אפשר לראות שהכל תקין גם ללא פירוק הגלגלים? 

סתם לצורך הדוגמה, אני עם הונדה סיוויק האצבק 2011 וחבר שלי עם הונדה סיוויק 2005,שנינו היינו שם בטיפול. אצלו פירקו גלגלים ואמרו שצריך להחליף, אצלי כלום. השאלה אם זה הגיוני שאפשר לראות מתחת לרכב בלי פירוק? 

זה לא בעיה לבדוק... גם בלי להרים תרכב!

תאיר עם הפנס על הרפידה ותראה את העובי שלה שים לב שאתה לא מסתכל על הברזל אלא כמו מדרגה פנימה!

• תוכן חדש...