Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התקשרתי למודעה לגבי אאוטלנדר 2016 ידני עם 7 מקומות, בידיעה שאין כזו חיה.

הוא הודה שהוא הוסיף את המושבים בעצמו, אמר שיש חגורות למושבים ושהאוטו עבר טסט.

טען שברישיון לא כתוב את מספר המקומות (נראה לי תמוה).

אוטו כזה הוא בדיוק מה שאני מחפש - 7 מקומות ידני - ואין כאלה בישראל.

לא מדובר בשימוש קבוע במושבים 6 ו 7, אלא לעיתים די רחוקות (יש לי שלושה ילדים), אבל אם וכאשר יהיה שימוש, חשוב שזה יהיה בטיחותי.

תודה מראש לעוניפ

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מופיע ברשיון = לא חוקי.

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

לא הייתי מתעסק ברכב שעבר הסבה שלא באה מהיצרן, במיוחד שמדובר על בטיחות.

רכב שתוכנן מראש כולל תושבות מתאימות לנישאת נוסעים על הכיסאות ,יהיה עדיף. 

• מעניין 1
פורסם

שאלת תם.
בהנחה שמדובר בחיבור אינטגרלי והתושבות קיימות במבנה הרכב ללא קשר לתצורה הסופית שלו.

אם מעבירים מושב מרכב אחר עם הברגים והחגורות... למה זה לא בטיחותי?

מה מונע מהרכב לעבור רישוי בעמדה 1 וכד... ע"מ לאשר אותו כשבעה מושבים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצטרף לסולל הדרך.

ביונדאי גטס שלי הייתה הכנה לתא למשקפי שמש, כך שאני בספק שבאאוטלנדר ייצרו 2 תבניות למבנה הרכב - אחת ל7 ואחת ל5. יותר הגיוני שירכיבו בחלק מושבים ובחלק לא.

פורסם

אם קיימת בו הכנה, כי יש רכבים שכבר מותקנים בהם מושבים אחוריים, זה פחות משמעותי.

אם לא קיימת הכנה ועושים עבודה של התקנה מקומית, הייתי נזהר. (ראיתי רכבים כאלה שהוסיפו להם כיסאות מאחור בצורה מסוכנת, שיערתי שזו הכוונה)

פורסם (נערך)

זה שהרכב עבר טסט לא אומר כלום כמובן, סביר להניח שאף אחד לא בדק בכלל את נושא המושבים או כמה אמור להיות בכלל בדגם הזה.

גם אם יש הכנה מקורית, בספק, חגורות הבטיחות המקוריות מותקנות על הקורה ולא על המושב כך שצריך גם לאלתר חגורות בטיחות שסביר להניח שהן רק על האגן ולא על החזה+אגן. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ראשית כל האווטלנדר הידניות הם 5 מקומות, אם זה בדיוק מה שאתה מחפש אז מצאת.
לעניין החוקיות הייתי מתנה את הקניה באישור הכסאות כחוק בעמדה מס 1, לעניות דעתי זו פרצדורה פשוטה, ודאי שזה אותו מרכב.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם (נערך)

וחרא של אוטו.

אם ההבדל בין 5 מקומות ל7 הוא המצאות המושב והחגורות בלבד ואולו הורכבו נכון ובמקום שלהם זה בסדר מבחינה מכאנית.
השאלה - אם מערכות הבטיחות של הרכב מוכנות לכך גם, כי מה לעשות אנחנו לא בעידן הוולוו של פעם, יש קדם מותחנים לחגורות היום ובחלק מהרכבים זה נשלט מחשב, צריך לראות אם אין הבדל במערך כריות האוויר בין הדגמים ועוד כל מיני פיצ'פקעס של בטיחות במערכת החשמל והבקרה של הרכב.
אם הוא עשה את זה לבד והוא לא יודע לספר לך על הדברים הללו זה סימן שהוא לא בדק (אולי אם בודקים מגלים שהכל מובנה ורק תחבר, אבל צריך לבדוק), אם הוא לא בדק את זה הוא לא באמת יודע מה הוא עושה - והאוטו פסול.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על התשובות.

יתכן שאלך לראות, אצלם את המושבים האחוריים עם החגורות ואעלה כאן.

הבעייה שאין SUV-ים ידניים. גם ב5 מקומות קשה למצוא.

יש אאוטלנדרים בודדים עד 2017. 

יש דאצ'יה דאסטר שאשתי פוסלת בגלל דירוג הבטיחות.

יש פורסטרים בודדים עד 2015.

אנחנו רוצים יכולת לשבילים כבושים.

פורסם
לפני 26 דקות, Superdror כתב:

קדם מותחנים לא רלוונטיים רק למי שיושב מול כרית אוויר?

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

למיטב ידיעתי, עם כניסת כריות הוילון (שמגינות גם על הנוסעים מאחור) - יש גם במושבים האחוריים, בגלל זה כתבתי שצריך לבדוק אם יש הבדל בין מערכי כריות האוויר, אלו רכיבים לא זולים ויש סיכוי שקיים הבדל בין הרכבים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באוטלנדר אין שום כריות ליושבים מאחור.
שלי דגם 2019 עם 7 מושבים ו7 כריות
4 וילונות, 2 לנהג ונוסע וכריות לברכיים של הנהג. אין כם קדם מותחנים מאחור.
לא צריכה להיות שום בעיה
מה שחשוב זה לאשר ברישיון ע"מ להיות מכוסה ביטוחית.
ממש לא הייתי פוסל רכב שכזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...