Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברשותי הונדה סיוויק 2004 לפני 4 ימים נדלקה לי מנורת check engine בעלייה חדה (פרויד בחיפה מי שמכיר) לא הייתה תחושה שיש תקלה חריגה ברכב שתפקד סבבה לגמרי והמשכתי בנסיעה. לאחר כמה זמן (שעתיים בערך) נכבתה המנורה וככה זה היה ביומיים הראשונים.

אתמול והיום נדלקה המנורה וחשוב לי לציין שבדיוק באותה העלייה החדה שעליתי בה וגם שנכבתה חזרה לדלוק רק שם.

היום בנוסף לזה שמנורה נדלקה היו פעמיים שהמנוע גמגם ופמפם קצת בעליות בטווח של איזה 10 בדקות מהגמגום הראשון לשני ולאחר מכן זה לא חזר על עצמו כיוון שגם נסעתי ישר לשים את הרכב בבית כדי לחכות שיראה מוסך.

מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ??

תודה רבה לעוזרים ☺️

פורסם

מנסיון שהיה לאבא שלי בסיוויק 98

אם מסתבכים ממש במוסכים תבקש לבדוק פילטר VTEC שעושה בעיות דומות

רק אחרי שבאנו למורשה אחרי 4 מוסכים התגלה זאת הייתה הבעיה

פורסם

הכל טוב ויפה וזה קורה לך בעלייה ספציפית. כל עוד יש נורת בדוק מנוע צריך מין הסתם לחבר למחשב ולסרוק להוציא קוד והופ יודעים מה התקלה.

PEUGEOT 206XS

פורסם

1. להתחבר לסורק ולראות מה קוד התקלה.
חשוד ראשון היא מערכת הצתה: פלאגים\חוטי הצתה\סלילי הצתה.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קודם כל תודה ח'ברה על התשובות והעזרה

הלכתי היום למוסך בבוקר, מסתבר שלא היה שמן כמעט במנוע ולא ציפיתי לזה כי במוסך מלאו לי לא מזמן בעקבות בעיית נזילה מהשמן מאטם מכסה שסתומים ודרך אגב גם מגומיות שסתום VTEC, הבעיה במחשב יצאה על כשל ב VTEC  קוד P1259.

ומבדיקה וניסיון של המוסכניק (שדרך אגב יש לו גם סיוויק ) הוא אמר שזה יכול גם להיות שמדובר במחסור שמן וכך התגלה שזה היה הדבר באמת.

הוא כיבה את התקלה במחשב 

מה שנותר זה לבדוק היום בנסיעה ולקוות שזאת באמת הייתה הבעיה.

על הדרך החלפתי אצלו כבר לפלאגים חדשים, רוקן והוחלף כל הנוזל קירור שהיה ברכב והכל הסתכם ב 150 שקל עבודה (פלאגים קניתי ב-100 בחנות חלפים).

מסתבר שגם נעלי הברקסים האחוריים שלי גמורים, קניתי היום של RAICAM אחרי שראיתי בפורום שחלק לא המליצו על RESMA,

והוא נתן לי הצעת עבודה 250 שקל להחליף אותם.

מה אתם חושבים מחיר טוב ?

• תוכן חדש...