Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גל ,

תודה על הראיון !

אני עשיתי משהו דומה.

למרות שקניתי את המוצרים שאתה המלצתה , מצאתי בהום סנטר ספריי אחר שנתן את האפקט הבאה :

2ewjk1g.jpg

4h0kzrs.jpg

3yy4dx5.jpg

29vkpjc.jpg

2q8tuma.jpg

2r6f9t3.jpg

זה הספריי ( 39 ש"ח ) :

אין צורך בצבע ייסוד ותאמת אפשר גם בלי לקה , למרות שאני שמתי בין 2 ל3 שכבות

2naqv0m.jpg

:-D

פורסם

כל הכבוד לך! באמת יצא מאוד יפה, מוסיף לתחושת ה"יוקרה" ברכב ומראה מרענן לא משעמם ואפרורי להבדיל מיתר ה-206 הרגילות והשגרתיות. יפהפה! מדהים שבגרושים יחסית אפשר לייפות את הרכב עם קצת השקעה, יוזמה, רצון ומקוריות!!!

:)

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אלו הדברים שאני השתמשתי וממליץ

2rrw4s9.jpg

48qx35d.jpg

3yz07y8.jpg

א. אין שום שריטות.

ב. פאירי וקלינדה ביחד מורידים היתב את כול השומנים מהפלסטיקים ( במיוחד עם משתמשים בסקי )

ג. זה מאוד פשוט :

לוקחים ספוג או סקוץ' ( עדים עדין כמו שבתמונה ) שמים על זה פאירי וקלינדה , ועם מים חמים משפשפים היתב עד לקבלת צבע פלסטיק נקי ( אתם תראו שהצבע יהיה קצת אפור )

מקווה שעזרתי למישהו

בהצלחה

• תוכן חדש...