Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה התחלתי לבצע עבודות דיטיילינג קטנות "מהצד", בעיקר חידושים פנסים למינהם. בסוגריים אומר שדיטיילינג בשבילי הוא תחביב, עשיתי לפני תקופה עבודה קטנה בשביל שכן ומשם העניין קצת התפשט. הכסף נחמד והאנשים מרוצים, חשבתי קצת להרחיב את העניין ולתלות פליירים על רכבים פונציאלים באזור המגורים. האם לדעתכם שווה את המאמץ? הרושם שלי הוא שרוב האנשים בכלל לא טורחים לסתכל על מודעות כאלו.

תודה

פורסם

אצלנו עושים דיי הרבה פרסום בפלאיירים, יותר מפעם אחת זה גם הגיע לעסקאות.

אבל אצלנו שמים את הפלאיירים בתיבות דואר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אוטומטית שאני רואה פלאייר המפרסם נכנס לרשימה השחורה שלי

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• רעיון טוב! 3

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בכלל.

זו צורת פרסום נבזית שכל התוצאה שלה זה זיהום סביבתי ולא משנה איפה הפלאייר מונח.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• רעיון טוב! 4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • אחראי פורום
פורסם

כנ"ל.

מעבר לכך, פעם עוד הייתי מסתכל מה זה ומעולם לא יצא מזה משהו.

היום אני אפילו לא בודק, ישר לפח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היה אצלי בעיר מועדון כושר ששם פלאיירים על הרכב שנראו כמו דוחות.

הוא גם עשה את זה ביום עצמאות שעבר שאנשים חנו בכל מקום כדי להגיע לאירוע.

מכון כושר שנתן "דוח על כל הקלוריות שצרכת"-אותי זה ממש לא הצחיק והרכב היה בחניה שצמודה לבניין ואין שום סיבה שיהיה לי דוח.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הכי יצירתי שראיתי זה פליירים שמצד אחד מודפס עליהם שטר של 50 שקל ומצד שני פרסומת לביטוח או משהו כזה, הם היו מקופלים באמצע שלא תראה מה כתוב בפנים ופשוט זרוקים על הרצפה. 

פליירים ששמים לי בתיבת דואר ישר הולכים לפח, לא טורח לקרוא אפילו. מי ששם לי פלייר על האוטו מקבל ממני ברכת פרנסה טובה והצלחה לקריירה של אמא שלו ואם זה מגנט על הדלת של הבית אז ברכה לכל המשפחה לבריאות ואריכות ימים + פרנסה והצלחה לכל נשות המשפחה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחזק. פלאיירים מקומם בפח, אל שעל תיבת הדואר מגיעים לשם ישירות, בכלל בלי לרדת הביתה.

הנודניקים הכי גדולים אצלנו הם מתווכי דירות. יש המסתפקים ב"מחפש דירה בבניין הזה" הסטנדרטי, ויש הפלאיירים המושקעים של ה"ימים הפתוחים" של רי-מקס. כולם, ללא יוצר מהכלל עוברים לפח הכחול או הירוק (מה שיותר קרוב).

היתה תקופה שבה בכל יום, כאשר יצאתי מהעבודה , מצאתי פלאיירים על המכונית - במקרה הטוב מתחת למגבים, במקרה הרע בין החלון למסגרת, כך שהיה יכול ליפול לתוך הדלת. לפחות במקום הזה העניין נרגע בשנים האחרונות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפרסום הכי טוב לדעתי זה בניית דף פייסבוק ולקדם אותו קידום ממומן.

במקום העלויות של הדפסת הפליירים+בזבוז זמן בחלוקה שלהם זה יותר אפיקטיבי לטעמי.

• רעיון טוב! 1

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תן לי להבין אותך נכון. 

אתה רוצה לפרסם עסק לדיטיילינג לרכבים, כאשר קהל היעד שלך הוא אנשים שאוהבים את הרכב שלהם, ע"י הנחת פלאייר מתחת למגב הרכב שלהם, דבר שמעצבן כל מי שאני מכיר שאוהב את הרכב שלו כשנוגעים לו ברכב?...

עצתי לך, רד מזה. לא שווה את ההתאמצות.

פלאיירים הם לא צורת פרסום אפקטיבית במיוחד בנסיבות הטובות ביותר (למעט עבור עסקי משלוחי מזון), בדוק את הסטטיסטיקה של ההמרות ברשת (כשבדקתי, לפני שנים, היה מידע לגבי זה... כבר לא זוכר). למיטב זיכרוני, היחס הוא כ-10,000 פלאיירים = 1 לקוח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...