Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדאו 2.0 טורבו 240 כ"ס - אמינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב לפני רכישת רכב, מחפש משהו אמין, נגיש במחיר ומפנק, מצא כמה אקזמפלרים של המונדאו הנ"ל אך חושש מהאמינות, האם יש מחלות למנוע/גיר או בכלל שצריך לשים עליהן דגש טרם רכישה? או שאולי בכלל לא מומלץ?

מבחינת צריכת דלק, ברור שלא מדובר בטסלה, אבל מה הצפי בנהיגה רגועה?

אם יש לכם המלצות על רכבים אמינים, מפנקים בסביבות ה35K ש"ח שכדאי לשקול בנוסף עבור זוג ללא ילדים - אשמח לשמוע

תודה מראש

פורסם
לפני 1 דקה, yoav911gt2 כתב:

לא רכב זול לאחזקה, יש לך שרשורי אחזקה שלמים בפורום, וכנל על SMAX וגלקסי עם אותה יחידת הינע.

יש רכבים עדיפים בז'אנר? בדגש על אמינות (אחזקה שלא תגרום לפשיטת רגל) ונוחות נסיעה/אבזור?

פורסם

המאליבו 2.0 ליטר דיי רחוק מהתקציב רשרוש מהיר ביד 2 מרא  שהמחירים הם באזור ב50K ולא באזור 35.
מצד שני אני לא מכיר רכב מנהלים טורבו שהייתי ממליץ עליו ב35 אלף שקל.

ב35 אלף שקל אפשר למצוא B4 מאזדה 6 או האקורד.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 שעה, Gavrik כתב:

המאליבו 2.0 ליטר דיי רחוק מהתקציב רשרוש מהיר ביד 2 מרא  שהמחירים הם באזור ב50K ולא באזור 35.

זה ממש לא חייב להיות טורבו, כח זה תמיד מבורך אבל אם זה בא על חשבון אמינות אז עדיף באמת לפזול למה שהמלצת. 

פורסם
לפני 11 שעות, Gavrik כתב:

צודק לגמרי, התפספס לי שהתקציב הוא 35

• תוכן חדש...