Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסיים בקרוב עסקת ליסינג תפעולי ממקום העבודה ושוקל לרכוש את הרכב.

מהפרטים שנמסרו לי - חברת הליסינג מוכרת את הרכב כמו שהוא פחות 15 אחוז מהמחירון.

אשמח לדעת - האם מקובל להתמקח על המחיר? יש טעם לעשות בדיקת רכב עצמאית ולהגיע עם דו״ח ולרדת לפרטים?

תודה

פורסם

אם תגלה לנו באיזה רכב מדובר ומה המחיר המבוקש וכמה ק"מ יש לו - נוכל להפסיק לנחש ולתת עצה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני בדיוק באותו מצב כמו שלך שים לב שזה יוצא יותר ממחירון לוי יצחק וזה AS-IS (לפחות אצלינו) כלומר לפי מה שאמר לי קצין הרכב שלי אני סוגר איתם את המחיר והם לא רואים בכלל את הרכב, ביום האחרון אני מקבל ממנו שני מפתחות והעברת בעלות ונוסע חזרה הביתה.

לגבי המשא ומתן מהנסיון שלי אני כרגע אני תקוע איתם במשא ומתן והם מתייחים לרכב כמו שורה באקסל של שנה וקמ ולא איכפת להם מה המצב שלו ומה עבר עליו הם בגישת take it or leave it.

אגב, אם הרכב שלך אני לא מבין מה הייתרון בביצוע בדיקת רכב הרי אתה יודא בדיוק מה עבר על הרכב... 

אגב מסקרנות איזה רכב זה?

:king:

פורסם

תודה. אני כמובן יודע מה המצב שלו אבל חשבתי להשתמש בבדיקה כאמצעי נוסף למשא ומתן במחיר הרכב. מדובר בסקודה פאביה.

פורסם

כמובן שניתן להתמקח. 

כדאי אפילו לראות בכמה נמכר הדגם במגרשי הליסינג, גם באותה חברה שאתה עומד לרכוש ממנה. 

הבעיה שאין כמעט פאביה בליסינג ויהיה לך קשה לקבל הצעה. 

מה שכן. ממליץ לפעול להחלפת צמיגים, ביצוע טיפול ותיקון תקלות אם קיימות לקראת סיום החוזה. 

כנס למשא ומתן ונסה להגיע להפחתה של 20%. וזה רק אם באמת הרכב עם נתונים טובים מבחינת קילומטראז' ותאונות. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מסכים עם התגובה מעלי ומנסה להוציא כמה שיותר מהמחיר שהם יבקשו.

אצלי אנחנו מכנסים אותו מוקדם יותר לטיפול הבא מחליפים צמיגים ומעבירים טסט בתוך העסקה.

:king:

• תוכן חדש...