Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב חברים,

כרגע ברשותי סיאט איביזה 1.2 tsi משנת 2015.

אני מחפש רכב משפחתי אוטומט, לא מחייב סדאן, עם בגאז׳ שיכול להכיל עגלת תינוק בתקציב של עד 70 אלף שקלים.

בנוסף, אני מחפש רכב שיהיה מהנה לנהיגה, קצת כח והגה נחמד יעשו את העבודה (לא מחפש מנועי טורבו גדולים בהכרח, גם להשתדרג ל1.4 טורבו יהיה בסדר, הבעיה זה ההתנהגות כביש של הוואגיות הבסיסיות).

הרכב יסע כ-20 אלף קילומטרים בשנה.

אמינות, צריכת דלק ועלויות טיפולים בהחלט חשובים, אבל חווית נהיגה יותר ולכן מוכן להתפשר מעט בסעיפים אלו.

תודה מראש על הייעוץ!

עריכה אחרונה על ידי Nirel90
פורסם

פורד פוקוס 2016 + יופי של מענה למה שרשמת.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאזדה 3 מנוע 2000 סקייאקטיב היא כלי עם אחלה היגוי והתנהגות כביש, היא לא זריזה כמו vag עם מנוע tsi וגיר רובוטי ו165 הסוסים שלה מגיעים גבוה במעלה הסל״ד אבל היא כן מכפרת על המנוע האטמוספרי בהתנהגות כביש, הידיות החלפת הילוכים מאחורי ההגה והתצוגה העילית של לוח השעונים בגרסה הגבוהה היא גם מוטיב מעניין שתורם לחוויה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
יש עם הרובוטיות בעיה 

2016 זה השנתון הראשון בו החזירו גיר אוטומטי פלנטרי לפוקוס, והמחירים של רכבים משומשים משהנתון הזה המשיכו לרדת הודות לכל מי שכמוך בטוח שהגיר נשאר רובוטי.לכן ניתן לרכוש את הרכב הזה במחיר נוח וליהנות מכל היתרונות שלו בלי החשש מבעיות במצמדים ומוח הגיר.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אמנם העיפו את הגיר הרובוטי הנוראי אבל יש בחו"ל דיי הרבה תלונות על תקלות עם מנוע האקובוסט באחד הפורומים של בעלי פורד עשו סקר ולפיו באזור השליש מהנשאלים חוו תקלות שמוגדרות כ"חמורות" במנוע האקובוסט 1.5.

70 זה כבר תקציב שאפשר למצוא בו רכב מנהלים נחמד אני חושב שאיזו s60 או v40 יכולות להוות אחלה vfm.

או אם פות"ש ירצה להישאר בקטגוריית המשפחתיות אז יש את המאזדה 3 2.0 שידועה בספורטיביות ובחווית הנהיגה שלה או 308 שמוסיפה מעבר לספורטיביות גם תא מטען גדול יחסית ונוח להעמסה ומחיר שוק זול מאוד או שאפשר לבחון גולייטה רק שאני לא מכיר אותה מעבר לזה שהיא סוג של הוט האצ'

• תוכן חדש...