Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שטופל בחברה- כמעט הכל יהיה מקורי.

לא בחברה/מוסך מדרכה- לך תדע לפי הקבלות אבל בנסיעה ובצריכת הדלק אתה תרגיש את זה יופי טופי.

אצלי מצתים שהחלו לזייף 5000 ק"מ טרם זמנם (עוד היו מקוריים) גרמו לחיצוכים/זיופי מנוע ועבודה לא סדירה שלו בשילוב פילטר אוויר לא מקורי (החלפתי מקורי שהיה ברכב בתחליפי כי המקורי נסתם ולאחר טיפול 90K בחברה הכל התיישר לטובה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מבין את ההתלבטות בין רכב בינוני למכונית מנהלים.

לחבר היתה אקורד "דגם אמריקאי" שהיתה כבירה, ספורטיבית בתגובות ומנהלים בנוחות!

בכל מקרה, לבדוק, לבדוק, לבדוק!

ותהנה, כמובן...

פורסם

לאקורד יש היסטורית טיפולים? יש מקרים שעקב נסועה נמוכה מדלגים על טיפולים שנתיים.

הבעיה עם רכב שכולו נצבע שעם הזמן יכולים להיות פיצוצי צבע אם מדובר בצביעה לא איכותית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

לאקורד יש היסטורית טיפולים? יש מקרים שעקב נסועה נמוכה מדלגים על טיפולים שנתיים.

הבעיה עם רכב שכולו נצבע שעם הזמן יכולים להיות פיצוצי צבע אם מדובר בצביעה לא איכותית.

הוא הראה לי את הטיפולים הראשונים, וישלח אותי למוסך שהוא טיפל בשאר האוטו כדי לראות את שאר הטיפולים.
לדעתי עקב הנסועה הנמוכה הם טיפלו לפי קילומטרז' ולא לפי זמן. 

פורסם

אם טיפול ממוצע עושים אחת לשנה או כול 15/20 אלף והוא עשה טיפול אחד במשך שש שנים הייתי מוותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

אם טיפול ממוצע עושים אחת לשנה או כול 15/20 אלף והוא עשה טיפול אחד במשך שש שנים הייתי מוותר.

אני אנסה לבדוק את זה, מה הדרך הכי טובה לבדוק מול מוסך מה היסטוריית הטיפולים של הרכב? פשוט לבוא עם הרכב או עם מספר הרישוי ולבקש ממנו שיוציא הכל?

פורסם

רק לבעל הרכב יתנו היסטוריית טיפולים.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

רק לבעל הרכב יתנו היסטוריית טיפולים.

הבנתי אותך, אני יודע שאשתו נסעה כל יום לעבודה לפי דבריו, הרכב לא עמד. פשוט בגלל שהיא בקושי נסעה, הרכב עשה איזה 16,000 ק"מ ב5-6 שנים. 

כמובן שאם הוא טיפל רק לפי קילומטרים, זה אומר שהוא טיפל פעם בשנתיים במקרה הטוב. זה כן נראה שהוא משקיע באוטו, אבל הכל יכול להיות למראית עין כדי להביא קונים.

פורסם

אולי הוא שומר על הרכב אך לא מודע לעניין הטיפולים שצריך לבצע לא רק לפי ק״מ.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

אולי הוא שומר על הרכב אך לא מודע לעניין הטיפולים שצריך לבצע לא רק לפי ק״מ.

אני אעלה את הנושא הזה בשיחה הבאה שלי איתו.

מבחינת ההשוואה בין הרכבים לבין השנתונים, יש המלצה?
אני בסה"כ בחור בן 25 שקונה את הרכב השני שלו. הראשון היה אימפרזה 2007 עגלה 1.6 שסתם שתתה דלק. אמרתי הפעם נתפנק קצת אבל לא עם תקציב גדול. 

• תוכן חדש...