Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש עד 40-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , 

אני אומנם נהג חדש אבל אני לא נהג צעיר מתקרב ל30. 

הצרכים שלי לרכב זה לרוב נסיעות עירוניות  ופעם/פעמיים בחודש נסיעות בינעירונית , שיהיה מאובזר ולא מאוד "פשוט" ושיחזיק כמה שיותר זמן כי אני מתכוון למשוך את הרכב הזה כמה שאפשר.

גם רוצה שהוא יהיה קצת כיפי אבל מצד שני שידע להיות גם חסכוני. 

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין פאסאט וסופרב בין השנים 2013 ,גולף ,איביזה (בקיצור אני לא סגור על עצמי)

הסתכלתי גם על הגולף GTI אבל קצת ירד לי ממנו בגלל או שהקילמטראז' נורא גבוה או מס' ידיים נורא גבוה.

אני מאוד לא סגור על עצמי אז תציעו כל דבר שאתם חושבים לנכון 

פורסם

מה זאת אומרת מתכוון למשוך כמה שאשפשר? 5 שנים? 10 שנים? 20 שנה?

אם אתה יתכוון "למשוך" את הרכב גם מתבקשת השאלה אם אתה רווק ואם אתה חושב שיש סיכוי שיהיו לך ילדים בשנים הקרובות? כי זה נושא חשוב בבחירת רכב.

לגבי נושא הכיף מה ההגדרה שלך לכיף? התנהגות כביש שובבה? היגוי חד? תאוצה חזקה מהמקום?

וכמה ק"מ אתה נוסע בחודש בממוצע שנבין עד כמה עניין החסכון בדלק משפיע לך על הכיס.

פורסם

שולח לך קורות חיים בפרטי + כל העבר שלי עד היום 

לפני 1 שעה, Gavrik כתב:

מה זאת אומרת מתכוון למשוך כמה שאשפשר? 5 שנים? 10 שנים? 20 שנה?

אם אתה יתכוון "למשוך" את הרכב גם מתבקשת השאלה אם אתה רווק ואם אתה חושב שיש סיכוי שיהיו לך ילדים בשנים הקרובות? כי זה נושא חשוב בבחירת רכב.

לגבי נושא הכיף מה ההגדרה שלך לכיף? התנהגות כביש שובבה? היגוי חד? תאוצה חזקה מהמקום?

וכמה ק"מ אתה נוסע בחודש בממוצע שנבין עד כמה עניין החסכון בדלק משפיע לך על הכיס.

• תוכן חדש...