Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

באופל אסטרה שנת 96-97 יש נזילה קלה של אנטי פריז מאטם ראש מנוע.

מה המחירים הסבירים לעבודה כזאת? אני מבין שהאטם עצמו עולה גרושים ,העבודה זה החלק היקר כי צריך ךפרק ראש מנוע.

אז ככה:

מה המחירים של עבודה כזו לערך?

והאם אתם מכירים מוסך מקצועי באיזור נס ציונה/ראשל"צ/רחובות ?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
שלום...

באופל אסטרה שנת 96-97 יש נזילה קלה של אנטי פריז מאטם ראש מנוע.

מה המחירים הסבירים לעבודה כזאת? אני מבין שהאטם עצמו עולה גרושים ,העבודה זה החלק היקר כי צריך ךפרק ראש מנוע.

אז ככה:

מה המחירים של עבודה כזו לערך?

והאם אתם מכירים מוסך מקצועי באיזור נס ציונה/ראשל"צ/רחובות ?

שלום.

המוסג הזה כמה גרושים לא ברור לי 4 גרוש או אולי 8 גרוש זה כבר כפול.

לעיניניו : איזה אופל אסטרה יש לך רגילה או מנוע "אקוטק"

אים זה מנוע רגיל אז השד לא נורא , אבל אים יש לך מנוע אקוטק 16 שסטומים אז תישכך מגרושים

ותעבור להרבה מאוד שקלים.

כמו כן מהיכן הנזילה מקדימה ,מאחורה, מכיון הטימינג ,או מכיון הגיר.

כאשר מפרקים ראש זה לא תמיד ניגמר רק באטם ראש, יכולות להיות הרבה סיבות כגון ראש אכול, סדק

שזה מחלה באופל, ועוד כול מיני סיבות כדי לדעת בדיוק את מידת הנזק חיבים קודם לפרק את הראש ואז אפשר לדעת.

בנוסף אין כזה מסוג רק אטם ראש. מה אים שמן מנוע, מסנן שמן מנוע, פלגים ,נוזל קרור, ועוד ועוד.

בברכה בני ל.

אגב אים תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

זאת הגירסה עם המנוע הפשוט יותר אני מניח... 1400 סמ"ק.

הנזילה ממש קטנה, אבל עדיין יש נזילה. גם לא תמיד יש נזילה ,זה תלוי. הרכב עבר רק 90 אלף.

הנזילה לא מצד הטיימניג, אלא בידיוק מהצד השני בפינה הקרובה אליך אם אתה מסתכל מכיוון מכסה המנוע.

אגב, בני האם אתה בעל מוסך ומבצע עבודות כאלו?

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...