Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206XS או סיוויק 01-04 עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני בן 23, מעוניין לקנות רכב ראשון לדיילי - תקציב 10K

נסיעה כללית צפויה 15-20KKM

תוואי נסיעה - 50-50 עירוני/בינעירוני

אני אחזיק ברכב כשנה-שנתיים, המטרה שלי בעיקר לחשוף אותי לעולם הרכב, אחזקה, טיפולים וצבירת ניסיון בכביש.

אני מעדיף שיהיה כמה שיותר אמין כמובן ופה הסיוויק לוקחת (לפחות ממה שקראתי) למרות שהיא אוטומטית, והטיפולים וחלפים אולי זולים יותר ביפנית לעומת הצרפתיה.

אבל 206XS ידנית כמובן, יש מספר יתרונות מעבר לאמינות של הסיוויק: התנהגות ונוחות גבוהה בהרבה מהסיוויק, יותר חסכונית בדלק ומלא כיף!

מניסיון וחוויית נהיגה ה206XS יותר מעניינת מהסיוויק האוטומטית

הלב אומר 206XS

הראש אומר סיוויק

אשמח לעצות :)

תודה על העזרה!

פורסם

אם אין לך מספיק ידע לטפל לבד, או זמן ורצון ללמוד, לא זו ולא זו. עם כל הכבוד, ב-10,000 ש"ח לא קונים דיילי ל15-20K בשנה שגם אפשר להנות ממנו. רכב בן 15-20, אלא אם ממש הרגע עבר פרויקט שיפוץ, לא יתן לך שקט בנסועה כזו, אפילו אם הוא יפני.

חפש איזו סופר מיני ידנית פשוטה במקום - קליאו דור 3 למשל (אם נכנסת בתקציב).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא הייתי בונה על שם של אמינות ברכב בן 15-19 שנה, יש כלכך הרבה משתנים שיכולים להשפיע על האמינות של הרכב כמו מי מנה גליו, איך התנהג עם הטיפולים וחלקי החילוף ובכללי איך נהגו על הרכב כל אחד ואחד מהידיים שהאוטו עבר, אתה יכול ליפול על גרוטאה בת 19 גם אם תקנה משאית מאק.

אם אהבת את הXS תקנה ובהחלט תהנה ממנה, ואם יהיו תקלות ויהיו תקלות ברכב בן 19 שנה אז תתמודד איתם ותלמד מהם.

בכל מקרה ממליץ על גיר ידני בשביל לחסוך ממך בעיות למרות שלגבי ההונדה כבר ראיתי כלים עם מעל 400000 ק"מ וגיר אוטומטי מקורי ללא כל בעיות.

פורסם

ה206 היא סה"כ 206, לא אקזוטיקת אספנות איטלקית, גם לא ביחס לסיוויק, בוא נכנס לפרופורציות.

כבעלים לשעבר של XS (והיום של האחות הגדולה -307 XSI) , היא מפגינה אמינות מצויינת, החלפים זולים וזמינים, יש מוסכים שמכירים את הרכבים האלו בעיניים עצומות. צא מהסטיגמה. 

הXS תהיה נוחה יותר, מאובזרת יותר, זריזה יותר, מתנהגת יותר, בעלת פוטנציאל שיפורים טוב יותר, קלה יותר לחנייה, ובגדול קנייה טובה יותר ממשפחטומטית יפנית חסרת יומרות. 

נקודה לחיזוק שנאמרה פה, ברכבים האלו, הכי חשוב למצוא רכב שטופל טוב. 

XS שטופלה טוב תהיה אמינה יותר מהונדה שחוטה. לסמל בפרונט אין רלוונטיות ברכב ישן. 

• תוכן חדש...