Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

הלוואי ואלו היו האפשרויות. אבל לצענו לא מתים עם חיוך. מתים לרוב אחרי הרבה יסורים, הרבה מגיעים למצב של חולי כרוני מתמשך שכבר אין תיאבון לכל הבצקים והסוכרים. 

את החיוכים מהעבר לא זוכרים. רק את השנים האחרונות מלאות הסבל. 

זה כמובן לא נכון לכולם, יש גם יוצאים מן הכלל כמו המעשנים 100 שנים שחיים עד 108, אבל אלו מקרים אנקדוטליים. 

לרוב המחלות הכרוניות גורמות לכך שסוף החיים לא רק משמעותית קצר יותר אלא גם משמעותית בעל איכות נמוכה יותר (כולל הנאה). בפער. 

זה ידוע. לא מתכוון למשוך את השלב הזה עד שמישהו יחליט בשבילי וברגע שאגיע למסקנה שאיכות החיים שלי לא מספקת ללא אופק לשיפור אז מפנה את מקומי בעולם באופן יזום.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

זה ידוע. לא מתכוון למשוך את השלב הזה עד שמישהו יחליט בשבילי וברגע שאגיע למסקנה שאיכות החיים שלי לא מספקת ללא אופק לשיפור אז מפנה את מקומי בעולם באופן יזום.

אני רק אציע שלפעמים כשמגיעים לרגע, כל מה שחשבת על עצמך וכל מה שתכננת או חשבת שתעשה - משתנה. 

גם לא תמיד מגיעים במצב שיש את היכולת לבצע מה שתכננת (לא אתה ספציפית, בכללי). מה שנקרא האדם מתכנן תוכניות ואלוהים חורץ גורלות. 

כמובן שלשיקולך בלבד. לא מנסה לשנות שום דבר בהתנהלות שלך, רק מציע סברה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 15 דקות, ניקו פ. כתב:

אני רק אציע שלפעמים כשמגיעים לרגע, כל מה שחשבת על עצמך וכל מה שתכננת או חשבת שתעשה - משתנה. 

גם לא תמיד מגיעים במצב שיש את היכולת לבצע מה שתכננת (לא אתה ספציפית, בכללי). מה שנקרא האדם מתכנן תוכניות ואלוהים חורץ גורלות. 

כמובן שלשיקולך בלבד. לא מנסה לשנות שום דבר בהתנהלות שלך, רק מציע סברה. 

זה ברור וראיתי את זה עם קרובי משפחה.

סבא שלי לא היה במצב שיכול היה לעשות משהו אקטיבי אז הפסיק לאכול ולשתות ונפטר תוך שבוע (הוא הודיע שזה מה שהוא עושה וביקש שיכבדו את זה). מצד שני דוד שלי נלחם עד הנשימה האחרונה להמשיך לחיות.

אני מאמין שאם בבוא היום אשנה את דעתי אז כנראה שהגעתי למסקנה שהחיים שנשארו שווים את זה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אלוהים אדירים. פשוט נורא לשמוע את העדויות האלו. 

מצטער לשמוע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...