Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון בארץ היתה הסתערות על לפטופים.

המחסור במצלמות רשת נוצר בגלל משרד הבריאות שפשוט קנה מכל הבא ליד עוד בכלל לפני שעלה נושא לימוד מרחוק אבל עלה צורך של טיפול בחולים מרחוק. משה"בת סיפק מחשבי שולחן אבל מצלמות לא היה בקנה שלו.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 1 שעה, erezgur כתב:

פספסת לגבי הטלפון - הכוונה להשתמש בטלפון כמצלמת רשת למחשב בעזרת תוכנה.
כלומר אתה ממשיך לעבוד עם המחשב, הטלפון הוא רק המצלמה.
יש מספר תוכניות כאלו, נתתי כדוגמא את droidcam

Sent using Tapatalk

מחזק.

עשיתי את זה לא מזמן כשהשתמשתי בזום.

לא מדובר בפתרון הכי נוח, אבל כנראה שזה עדיף מכלום.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מדהים כמה כלכלה היא דבר דינמי. 

לפני שבועיים עלי לי רעיון להפוך את מצלמת אולימפוס שלי למצלמת רשת סופר-דופר איכותית. לשם כך צריך דונגל מיוחד שמתחבר למחשב ואחר כך מושכים כבל USB מהמחשב למצלמה. מדובר בדונגל שברגיל עלה 50$ והיה זמין לרכישה ללא קושי. עכשיו הדונגל עולה 200$ ויש רשימת המתנה של חודש וחצי. 

• מעניין 1
פורסם

נתקלתי כבר בכמה מצלמות שהחליטו להפסיק לעבוד.

@natco תנסה להיכנס להגדרות הפרטיות בווינדוס, לאיזור של המצלמה, ולאפשר לתוכנות להשתמש בה. לאחר מכן לבחור כמובן את התוכנות שאתה רוצה לאפשר להן לעשות שימוש במצלמה. מסתבר שלא מזמן היה עדכון של ווינדוס שאיפס את ההגדרה הרלוונטית. 

image.png.94525a62c835784b55138ad005b919c5.png

• אהבתי 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 46 דקות, Nakamichi כתב:

זה המחשב גיימינג המפואר שם ברקע?😆

לא. זו דווקא העמדה שלי.

ככלל, אני ממליץ שלא לשפוט דברים או אנשים לפי המראה החיצוני.

בתוך המארז המצ'וקמק שוכנת עמדה גרפית שמפרנסת את כל המשפחה שלי בימים האלה.

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור.

אני ניגש לנסות את מה שפבל הציע, ואם לא, אז להזמין את המצלמה מהקישור של בנג'י.

נקווה שיש במחאי עוד אחת בשבילי

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חכה לפני שאתה ניגש להזמין דברים במחירים מטורפים. יש עוד כמה פתרונות.

יש מצלמה רגילה (רצוי של קאנון) איפשהו בבית? כי את חלקן אפשר להפוך אותה למצלמת רשת.

למשל:

https://sparkosoft.com/how-to-use-dslr-as-webcam

• אהבתי 1

פורסם

עדיף להתחבר לזום עם מחשבון מדעי מאשר המחשב הזה. זה מפרט שהיה מיושן ברמה לא רלוונטית כבר לפני 5 שנים.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 13 שעות, yuvk כתב:

מוזר שמוצר של מייקרוסופט לא מזוהה על ידי מערכת ההפעלה שלהם.

"מוזר" זה האנדרסטייטמנט של השנה 😁

פורסם (נערך)

פבל, לא צריך להגזים, אפילו שטעיתי והתכוונתי לזה: 

https://ksp.co.il/mob/item/74444

נרכש לפני כשבועיים וחצי כשהמחיר עוד היה 1200 ש"ח, בלי מערכת הפעלה. העניין הוא שיש מחשבים לקנייה, ולא ב-3K.

אבל זה לא עקרוני כי ממילא הכוונה היא למצוא מצלמה ולא לקנות באלפי שקלים. 

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

@yohai71 זה הבדל של שמיים וארץ. הלינק השני הוא מחשב סביר לגמרי לשימושים ביתיים. עם הקודם לא הייתי מנסה להפעיל אפילו שעון תפוחי אדמה 😅 4GB ראם ו-128GB אחסון לא מספיקים היום אפילו בשביל להעלות את הביוס בלי תקיעות.

*ברור שאני מגזים, אבל זה למען הוספת עניין ודרמטיזציה.

פורסם
לפני 57 דקות, yohai71 כתב:

https://ksp.co.il/mob/item/95728

אפילו לא כזה בסיסי. 

כשאני רוכש מחשב עבור לקוח זה מהיבואן ולא מחנויות, כי אני לא יכול לתת שירות על בסיס שירות של חנויות, מעבר לכך שהלקוח ביקש את זה מעכשיו לעוד 4 שעות, מעניין איך זה היה עובד ב KSP (זמן אספקה 14 ימי עסקים).

פורסם
הילדים דואגים שלא ישעמם לי בבידוד :-)

הקטן נזכר שמצלמת הרשת שלו התקלקלה כבר לפני זמן. וביום ראשון יש לו שיעור מקוון...
אמרתי "מה הבעיה, נכנס לאייבורי ברשת+ תשלום מופקע על משלוח מהיר, וביום שני בבוקר כבר תהיה מצלמה לשיעור"

אז זהו. שלא. אין משלוח מהיר. החנויות סגורות והכל מגיע מהמחסן הראשי.
וממה שקראתי כאן בשרשור המרמור על עסקים, במקרה כזה גם אין סיכוי לקבל בזמן סביר במשלוח רגיל.

לקספ ובאג בכלל אין במלאי דבר כזה.
אני מפספס משהו? זה לא דבר ממש שימושי בשנת 2020? איך זה שאין מבחר של 10 דגמים בכל חנות? מה, זה מוצר נישה?

ואגב-מה זה המחירים המופרעים האלה?
אני זוכר שמצלמות רשת פשוטות כאלה עלו כמה עשרות שקלים. גג מאה-מאה חמישים אם הייתי מתעקש על "מותג" כמו לוג'יטק או מייקרוסופט.

יש למישהו רעיון איך אני יכול להשיג לי ממש בזריזות מצלמה כזו בלי לצאת מהבית (בקבוצת סיכון ממשית, לצערי), ורצוי גם בלי שיעשקו אותי בצורה בוטה ממש?
https://www.officedepot.co.il/items/2800077-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%AA-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-Sony

אני מתעסק קצת בתחום. מוצרים פשוטים וזולים כבר כמעט ואין להשיג. מה שיש בשפע זה הדגם שבלינק ששלחתי לך. מתחיל מ 199 שח במספר מקומות ויכול להגיע גם ל 299 במקומות אחרים. למשלוח מהיר חפש דווקא חנויות קטנות באזור הבית. רשתות גדולות יקח זמן.

אסף

Sent from my MI 8 using Tapatalk

• אהבתי 1

פורסם
לפני 2 שעות, פבל כתב:

@yohai71 זה הבדל של שמיים וארץ. הלינק השני הוא מחשב סביר לגמרי לשימושים ביתיים. עם הקודם לא הייתי מנסה להפעיל אפילו שעון תפוחי אדמה 😅 4GB ראם ו-128GB אחסון לא מספיקים היום אפילו בשביל להעלות את הביוס בלי תקיעות.

*ברור שאני מגזים, אבל זה למען הוספת עניין ודרמטיזציה.

@פבל אם נתת "דיסקליימר-הגזמה" אני רגוע. 😇

אבל האמת שמחשבים סטייל-הלינק הראשון שנתתי, פעם באמת היו בלתי-ניתנים לשימוש; לפני מאות שנים, כשלמדתי את המקצוע (טכנאות מחשבים ותקשורת), לימדו אותנו חוק בל-יעבור, ששדרוג מחשב חייב לכלול את השילוש הקדוש, מעבד+RAM+דיסק קשיח, כי לשדרג אחד מהם נותן שיפור זניח לחלוטין. SSD שינה את התמונה הזו מהקצה אל הקצה, ואם כבר, דווקא מחשבים ישנים או עם מפרט נחות מרוויחים ממנו ביג-טיים. במהלך 2019 שידרגתי בחברה בה אני נמצא את רוב המחשבים הישנים ל-Win10, ועל הדרך העברתי את כולם (מי שהיה צריך) ל-SSD. כל עוד השימוש הוא משרדי, זה די והותר.

לפני 1 שעה, phpclub כתב:

כשאני רוכש מחשב עבור לקוח זה מהיבואן ולא מחנויות, כי אני לא יכול לתת שירות על בסיס שירות של חנויות, מעבר לכך שהלקוח ביקש את זה מעכשיו לעוד 4 שעות, מעניין איך זה היה עובד ב KSP (זמן אספקה 14 ימי עסקים).

עם זה אני לא מתווכח, לקוח שרוצה מעכשיו לעכשיו זה משהו אחר.

פורסם

אז ככה:

ההגדרות אצלי כמו אצל פבל:

IMG_20200418_135741.thumb.jpg.c618cfdf79f29aaace2a2d9094274187.jpg

ועדיין:

IMG_20200418_135920.thumb.jpg.4fd10314d07028d1ade8c1e9e176a3bb.jpg

אין לי כרגע מצלמה דיגיטלית תקינה להסבה.

אגב- ניסיתי גם את כל האמור בקישור הזה:

ללא הצלחה.

אסף- תודה, אבל המצלמה הזו של סוני, זו ענתיקה יותר גרועה ממה שיש לי. רזולוציה פשוט מזעזעת.

מעדיף להוסיף עוד מאה ש' ולרכוש מהקישור של בנג'י. שם זה לפחות 720P

מסתבר שמחר יפתחו חנויות מחשבים.

אולי פשוט אשלח את הבן הגדול לעיר עם ויזה וזהו.

אילו רק יכולתי לצאת מהבית בעצמי, הייתי קופץ עכשיו לבאקה וחוזר עם מצלמה תוך חצי שעה.

• תוכן חדש...