Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קרה המקרה ובדיוק חודש לפני חג הפסח נגנב הרכב שלי - למעשה מדובר ברכב עבודה שמוצמד אלי.

קיבלתי מהביטוח רכב חלופי שאותו אספתי מאלדן סניף גלילות. התאריך האחרון להחזרה של הרכב - 8 לאפריל (ערב חג הפסח).

אני עובד במקום שבו פחות מעשרה עובדים ולכן גם ביום שלישי ה- 7/4 הייתי בעבודה.

באותו שלב כבר יצאו הנחיות לגבי איסור נסיעה בין ערים שהיה אמור להיכנס לתוקפו בערב.

ניסיתי להתקשר לסניף גלילות ולא הצלחתי להשיג אותם (לא ניתן להמשיך לחכות על הקו וניתן לבקש שיחזרו למספר ממנו נעשתה השיחה).

התקשרתי למוקד של אלדן והסברתי לנציג את המצב. הוא הרגיע אותי ואמר בביטחון שהסניף יהיה פתוח בערב החג עד 11:00.

למחרת בבוקר אחות של אשתי באה לשמור על הילדים, בזמן שאני נוסע ברכב ההשכרה ואשתי נוסעת מאחורי כדי להחזיר אותי הביתה.

הגענו למתחם גלילות והסניף היה סגור. לא היה מענה גם במוקד הארצי של אלדן. צילמתי את הרכב ואת השער הנעול וחזרנו הביתה.

ביום שישי ניסיתי להתקשר ולא היה מענה במוקד או בסניף. יצאתי בכל זאת לסיבוב וכמובן גיליתי שהסניף סגור לגמרי. יש לציין שלפי האתר של אלדן הסניף אמור היה להיות פתוח עד 11:00 ולא היה כבר עניין של איסור יציאה מהעיר.

היום ניסיתי לתפוס את אלדן גם במוקד וגם בסניף מספר פעמים. בסניף קיבלתי כל הזמן הודעה שהם מטפלים בפניות קודמות ובמוקד מקבלים אחרי המתנה של כמה דקות הודעה שלא ניתן לבצע את השיחה.

בשלב כלשהו, כאשר התקשרתי לסניף, הייתה הודעה חדשה אשר נאמר בה שבעקבות המצב הסניף סגור לגמרי.

יש לציין שכרטיס האשראי אשר מסרתי כאשר אספתי את הרכב נחסם מכיוון שהפרטים שלו נגנבו (ייתכן והיה ברכב שנגנב ספח של עסקת אשראי עם פרטי הכרטיס).

אני בסך הכל מנסה להחזיר רכב שלא אמור להיות אצלי ואין ממש עם מי לדבר.

אשמח לעצות או אם יש לכם קשר עם מישהו שעובד באלדן ויכול לעזור.

תודה והמשך חג שמח,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם (נערך)

נסה להתקשר לסניפים אחרים. ההימור שלי הוא שהסיכוי הטוב ביותר הוא בנתב"ג. וכמובן, אם אפשר, הקלט את השיחות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלח  מייל לכל כתובת אפשרית וטלפן לסניפים הגדולים כולל נתבג.

תעד הכל. לא סביר שיחייבו אותך.

אם במשך כמה ימים לא תקבל מענה, אני במקומך הייתי מותיר את הרכב בסניף הקרוב במיקום מואר ומצולם קרוב לשער ושם את המפתח עם כתב נלווה בתיבת הדואר או אם יש תיבה ייעודית להחזרת מפתחות.

אם ירצו הם כן יכולים לחייב את האשראי גם לאחר ביטול הכרטיס כי תפסו מסגרת.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני הייתי מנסה דווקא ללכת לסניף של אלדן בלוד(לא נתב״ג - לוד צפון מול להב 433) - זה המטה התפעולי של אלדן ויש שמה מגרש ענק שלהם עם פעילות גדולה של אנשים ללא קשר לסניף ההשכרה, יש מצב ששמה דווקא תצליח לקבל תשובה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

כאשר נכנסים לאתר של אלדן השכרה, מופיעה הודעה לגבי המצב.

העתקתי את החלק הרלוונטי מתוך ההודעה.

רשימת סניפי ההשכרה  הפעילים בימים אלו :

אזור צפון- חיפה.

אזור המרכז – נתב"ג וירושלים.

אזור הדרום- אשקלון.

הסניפים פעילים במתכונת מצומצמת.

שעות פעילות : בימים ראשון עד חמישי בין השעות 8:00-16:00 לא כולל שישי וערבי חג

בהצלחה עם החזרת הרכב

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

תודה גם אני ראיתי בדיוק באתר שלהם.

כנראה התעדכן פחות או יותר באותו זמן יחד עם ההודעה בטלפון של סניף גלילות.

היום בבוקר עוד היה כתוב שסניף גלילות פתוח ושהם עובדים גם בימי שישי.

אנסה בבוקר לפנות לסניף נתב"ג.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

מדובר בחברה ישראלית ולכן לא אתפלא אם יוחלט לחייב אותך. גש לסניף שלהם שפתוח ודבר עם אחד הנציגים, גם אם זה דורש להשקיע כמה שעות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...