Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלתי עכשיו בספר של האוטו כתוב תצרוכת דלק בעיר 1ל 10.5 נשמע לכם הגיוני להגיע לכזאת תוצאה במציאות??

פורסם

דווקא לי נראה שעבדו עליך...

מה אתה השתגעת?

אם האוטו שלי צורך 1 ל20 ושלי (איביזה 94 1300) לא נראה לך שמשהו השתפר ב 10 שנים?????

הבדל של 500 סמ"ק ועשר ק"מ.

חוץ מזה...

נראה לך ש WV יהרסו את השם הטוב שלהם כדי שיהיה רשום בספר רכב של מישהו שכבר קנה את הרכב שקר?

לי לא...

אלי

פורסם

מה אתה השתגעת?

אם האוטו שלי צורך 1 ל20 ושלי (איביזה 94 1300) לא נראה לך שמשהו השתפר ב 10 שנים?????

חוץ מזה...

נראה לך ש WV יהרסו את השם הטוב שלהם כדי שיהיה רשום בספר רכב של מישהו שכבר קנה את הרכב שקר?

לי לא...

אלי

1 ל-20? בעיר? אתה נוסע בדיזל? רכב היברידי?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
חוץ מזה...

לי לא...

הנתונים שנמדדים שם הם נתונים יבשים ולא נתונים על סמך מבחן נסיעה....

אי אפשר לסמוך על זה יותר מידי

פורסם

מה אתה השתגעת?

חוץ מזה...

לי לא...

אלי

מצטער, לא הבנתי כלום ממה שכתבת. אתה יכול להסביר לי בבקשה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מה אתה השתגעת?

חוץ מזה...

לי לא...

אלי

נראה לי שאתה קצת מגזים עם הצריכה של 1 ל20, לי יש איביזה 95 והצריכה היא 1 ל10-11 אז לא נראה לי שאתה מגיע ל1 ל20.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...