Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

1. אני אביא מנגל אם מישהו עם טנדר יבוא וייקח אותו ממני - אצלנו לא משחקים באיזה צעצוע עלוב של 4 סטייקים במכה , זה מתקן כמעט תעשייתי , ואין לי איך לשנע אותו.

2. תעזבו אתכם מבקבוקים קפואים. בכל תחנת דלק מוכרים שקיות קוביות קרח. זה אולי עולה כסף ,אבל הקירור איכותי בהרבה.

3. בשר - תדאגו לא להביא בשר קפוא אלא להפשיר אותו יום מראש ולהשאיר במקרר , אחרת זה סתם נשרף.

ולעניין החשוב באמת. איך משאירים את הפוקוס החילופית אצלי עד שבת ? (ותודה להוא מכפר קאסם שטרח לשבור לי אתמול את החלון... :? )

SEE YA ALL

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז ככה:

1. אני אביא מנגל אם מישהו עם טנדר יבוא וייקח אותו ממני - אצלנו לא משחקים באיזה צעצוע עלוב של 4 סטייקים במכה , זה מתקן כמעט תעשייתי , ואין לי איך לשנע אותו.

2. תעזבו אתכם מבקבוקים קפואים. בכל תחנת דלק מוכרים שקיות קוביות קרח. זה אולי עולה כסף ,אבל הקירור איכותי בהרבה.

3. בשר - תדאגו לא להביא בשר קפוא אלא להפשיר אותו יום מראש ולהשאיר במקרר ,

SEE YA ALL

1. איפה אתה גר?

2. רעיון מעולה אבל נצטרך להשקיע כמה מאות שקלים בקרח, חבל :roll:

3. רעיון טוב

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
אז ככה:

3. בשר - תדאגו לא להביא בשר קפוא אלא להפשיר אותו יום מראש ולהשאיר במקרר , אחרת זה סתם נשרף.

ולעניין החשוב באמת. איך משאירים את הפוקוס החילופית אצלי עד שבת ? (ותודה להוא מכפר קאסם שטרח לשבור לי אתמול את החלון... :? )

SEE YA ALL

שמר תעזוב אל תטרח אני אביא מנגל במקומך. חבל שסתם תשברו את הראש איך להביא ולהחזיר אותו.

פורסם

טוב לדעת שאני אחד מהעוזרים... :roll::D :

דבר שלישי הממ... באיזה שעה "נפתחים השערים"..?

אדם (שסוף סוף מחק את העוגיות והצליח להתחבר..)

פורסם

"השערים" נפתחים למשתתפים החל מהשעה 8 וחצי

ומי שמעוניין לעזור יכול להגיע לפני , על כל פנים אני יהיה שם החל מ 6 וחצי

קרי אני פותח את ה"שערים"...

כל מי שברצונו לעזור עדיף להגיע כמה שיותר מוקדם

עכשיו מה אני מביא:

אני מביא מערכת ישיבה , שולחם פיקניק + 4 מושבים

מנגל ( שיהיה ספר)

20 בקבוקי מיים קפואים לקירור

הסלטים שמואכסנים אצלי

ונראה מה עוד אוכל...

פורסם

לא צריך לקנות בתחנת דלק, בראשון לציון , איזור התעשיה הישן לייד המפעל מצות יש מפעל שנקרא

ICE מפעל לייצור שקיות קרח , כל שקית כ 2 ליטר וזולה בערך כמה שקלים בודדים אם בתחנה זה עולה 7 ש"ח אז במפעל יעלה הרבה פחות לארגן איזה 100 שקל וסגרתם את העניין.

פורסם
לא צריך לקנות בתחנת דלק, בראשון לציון , איזור התעשיה הישן לייד המפעל מצות יש מפעל שנקרא

ICE מפעל לייצור שקיות קרח , כל שקית כ 2 ליטר וזולה בערך כמה שקלים בודדים אם בתחנה זה עולה 7 ש"ח אז במפעל יעלה הרבה פחות לארגן איזה 100 שקל וסגרתם את העניין.

הבעיה היא שאין לנו 100 שקל פנויים

אנחנו יכולים להכין בעצמנו.!

פורסם

אנשים - רק שני דברים (בינתיים) - צפוי להיות מאוד חם בשבת, אז שימו לב לבוא מוכנים (אנחנו נביא הרבה מים, אין מה לדאוג). בנוסף - הכניסה לאירוע היא מהשער *השני* לקיבוץ. יש את השער הראשון (השער הראשי) ודרכו לא נכנסים, ויש את השער השני שמגיע כמה עשרות מטרים אחריו, איפה שיש שלט גדול "גן הפקאן" - שם נכנסים. בכל מקרה, יהיה שילוט לאירוע.

זהו בינתיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ולא לשכוח - כל מי שמצוייד בחולצת פורום - שיגיע איתה :D

:mm_yeah:

בתקווה שההדפס לא יימס :hihi:

אני מוכן לעזור פה ושם, בדברים הקריטיים. כמו כן אני אביא עמי 2 או 3 בקבוקי קרח.

ובקשר לאלתרנטיבה של קרח מתחנות דלק - פשוט עזבו את זה!

:wink:

172

פורסם
אז ככה:

SEE YA ALL

רציתי רק להדגיש את חשיבות הפשרת הבשר לפני הארוע!!!!

יכול מאוד להיות שהבשר חשוב יותר מהג'ימקאנה עצמה, אז נא לא לחתוך פינות בנושא הזה.

אני גם אביא לפחות 2 כסאות מתקפלים, לפחות 2 בקבוקי קרח, ושמשיה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אז ככה:

SEE YA ALL

רציתי רק להדגיש את חשיבות הפשרת הבשר לפני הארוע!!!!

יכול מאוד להיות שהבשר חשוב יותר מהג'ימקאנה עצמה, אז נא לא לחתוך פינות בנושא הזה.

אני גם אביא לפחות 2 כסאות מתקפלים, לפחות 2 בקבוקי קרח, ושמשיה.

מצד שני , ב-40 מעלות בחוץ - זה לא ממש משנה , ואולי אפילו לא צריך מנגלים. 8)

פורסם

אני אביא שתי שקיות קרח קפואות!!! וכנראה גם ציידנית עם זה

אבל מישהו כאן יכול לפרסם מספרי טלפון של המארגנים, תמיד טוב שיהיה!!

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

אני מביא:

קרח

מנגל

6 כסאות(5 אני משכיר בתשלום :lol: )

כנראה גם שולחן

אבל לצערי אני לא יביא צידנית :roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

לדעתי יהיה נחמד אם תכינו מדבקות עם השם והכינוי של כל אחד.

או שכל אחד יביא איתו מהבית מדבקה עם הכינוי שלו .....

ככה יהיה יותר קל לזהות אנשים ......

מה אתם אומרים

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...