Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מסקודה קודיאק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בעלים גאה של קודיאק 1/2018 1.4tsi.

אני מתחנן להחליף אותו.

התקציב הוא עד 190,000 גג.

רק רכב 7 מקומות.

כל הרכבים שהיו לי עד עכשיו היו ממותג סוזוקי וסקודה.

אני רוצה לנסות מותגים אחרים.

אני מאוד רוצה וולוו xc90 שנת 2015 t6 או d5, אבל אני יורד ב 3 שנים...

מה הכי מתקרב לקודיאק בתקציב וכמובן בעלייה בשנתות?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

שלום,

מה הסיבה להחלפה?

אני מניח שהכוונה ל "מתכנן " ולא ל"מתחנן". אבל גם במקרה הזה כדאי שתרשום מה ברצונך לשפר.

בלי לרדת בשנתון - אולי תמצא פיג'ו 5008 פרמיום 1.6 בנזין.

אולי בעתיד בקרוב מישהו ימכור 5008GT ( דיזל עם 180 כ"ס מאובזרת בכל טוב ).

קיה סורנטו דיזל רכב מצויין.

אבל כל אלה לא נתפסים בתור יוקרה ( למרות שפיג'ו 5008 ובמיוחד GT כן מרגישה ככה בפנים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה מתכוון למשהו יותר יוקרתי או בצורה כללית?

לקודיאק יש את התחרות שלו - 5008 , סורנטו, סנטה פה, אאוטלנדר ואקס טרייל.

פורסם
שלום,

מה הסיבה להחלפה?

אני מניח שהכוונה ל "מתכנן " ולא ל"מתחנן". אבל גם במקרה הזה כדאי שתרשום מה ברצונך לשפר.

בלי לרדת בשנתון - אולי תמצא פיג'ו 5008 פרמיום 1.6 בנזין.

אולי בעתיד בקרוב מישהו ימכור 5008GT ( דיזל עם 180 כ"ס מאובזרת בכל טוב ).

קיה סורנטו דיזל רכב מצויין.

אבל כל אלה לא נתפסים בתור יוקרה ( למרות שפיג'ו 5008 ובמיוחד GT כן מרגישה ככה בפנים ).

אני רוצה רכב שיהיה אין לטווח ארוך מבלי לרדת ברמה מהקודיאק, ואולי לעלות ממנו.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אתה מתכוון למשהו יותר יוקרתי או בצורה כללית?

לקודיאק יש את התחרות שלו - 5008 , סורנטו, סנטה פה, אאוטלנדר ואקס טרייל.

אני מתכוון למשהו יוקרתי, מרווח באותה הרמה (אאוטלנדר ואקס טרייל יורדות מייד)

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
איקס טרייל 4×4 דיזל ברמת אבזור הגבוהה לפי דעתי.

Sent from somewhere...

אני אוהב מאוד את הרכב הזה, הוא מצויין כאשר משתמשים ב 5 מושבים, אבל כשפותחים נוספים הוא צפוף מאוד. המושב ה 6/7 נוגע במושב שלפניו, אין אפילו מקום לילד בן 4.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

המושב בשורה השניה מתכוונן קדימה אחורה וגם משענת עולה יורדת ככה שאפשר להסתדר.

ההפרש בינו לבין הסקודה במרווח לא גדול אם בכלל קיים, מה גם שאם אתה מוכר את הרכב שלך ב 190 אלף אין לך הרבה להוסיף לאחת חדשה ואתה מתקדם ל 4×4 ומנוע חסכוני יותר.

Sent from somewhere...

פורסם

כל רכב יוקרתי יותר ועוד משומש= הוצאות גדולות יותר מהקודיאק.

אאודי q7 משומשת.

אתה לא מרוצה מהקודיאק או רק מ״העממיות״ שלו?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה ברכב שיהיה אין לטווח ארוך?

הקודיאק נחשב out ?

למה להחליף אותו אחרי שנתיים?

אתה רק ניזוק מירידת הערך הגבוהה של השנתיים הראשונות וסתם נפטר מרכב חדיש שיכול בכיף לשרת אותך עוד כמה שנים.

תחשוב שוב אם נכון לך כלכלית להחליף אותו. אם אין לך תקציב לרכב יוקרה ותחליף אותו ב suv 7 מקומות עממי אחר, לא תרגיש שהתקדמת. הקודיאק נחשב גם כיום, כאחד מרכבי ה 7 מקומות הכי טובים בשוק

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם (נערך)

סלח לי אבל לפעמים אני לא מבין את ההחלפות שאנשים רוצים לעשות, מילא היה לך רכב ספורטיבי שמיצית (כי ככה זה בקטגוריה הזאת מחפשים ריגוש חדש) ובא לך לעבור למשהו אחר עוד הייתי מבין, אבל בנאדם שרוצה מובילית 7 מקומות ״יוקרתית״ יותר? (כשלא באמת התעשרת ואתה לא בקטע של יש הרבה כסף מיותר אז למה לא), מה בכלל הרעיון תגיד לי. יש לך רכב טוב מאוד שאני בטוח שעושה את העבודה שלו, זו קטגריה ללא הנאה באמת מנהיגה, הרכבים בה נמדדים ברמה התפקודית והפרקטית ומבחינת נוחות שתהיה בסדר, מה שאני בטוח שהקודיאק מבצעת.

בשביל סלון קצת יותר נוצץ להשקיע עשרות אלפי שקלים ולהפטר מרכב חדש שנחשב למצוייןּ? אני איתך בתחביב הזה של הרכבים אבל הפטיש הספציפי הזה פחות ברור לי.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
סלח לי אבל לפעמים אני לא מבין את ההחלפות שאנשים רוצים לעשות, מילא היה לך רכב ספורטיבי שמיצית (כי ככה זה בקטגוריה הזאת מחפשים ריגוש חדש) ובא לך לעבור למשהו אחר עוד הייתי מבין, אבל בנאדם שרוצה מובילית 7 מקומות ״יוקרתית״ יותר? (כשלא באמת התעשרת ואתה לא בקטע של יש הרבה כסף מיותר אז למה לא), מה בכלל הרעיון תגיד לי. יש לך רכב טוב מאוד שאני בטוח שעושה את העבודה שלו, זו קטגריה ללא הנאה באמת מנהיגה, הרכבים בה נמדדים ברמה התפקודית והפרקטית ומבחינת נוחות שתהיה בסדר, מה שאני בטוח שהקודיאק מבצעת.

בשביל סלון קצת יותר נוצץ להשקיע עשרות אלפי שקלים ולהפטר מרכב חדש שנחשב למצוייןּ? אני איתך בתחביב הזה של הרכבים אבל הפטיש הספציפי הזה פחות ברור לי.

למה אתה יורד עליו ?

מבחינתי הוא צדיק ובזכות אנשים כמוהו אפשר יהיה להשיג ביד 2 קודיאק 2018 משומשת במחיר הגיוני

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

גם אני סבור שאין שדרוג משמעותי בתקציב שהזכרת שיצדיק את מימוש ירידת הערך שספגת עד כה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...