Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בחלפת אטם שמן DL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד להחליף שמן, חשבתי לבצע באותה הזדמנות שהמנוע בלי שמן, כל מה שצריך לו. אז אני רוצה בין היתר לפרק קרטר ולנקות אותו, אני צריך לדעת איך מחליפים אטם אגן השמן ב-DL. האם רק לנקות המגעים ולסגור על אטם חדש? או צריך למרוח גם שרלוק או משהו כזה?

ואם מישהו יכול לומר מנסיון איך מומלץ לנקות את הקרטר או אם בכלל יש סיבה שעדיף שלא, ומה עוד אפשר לעשות בטיפול התקופתי הזה.

ועוד דבר, האם יש שייבה בבורג הניקוז שאני צריך להחליף? או מה שאני פותח כך אני סוגר וזהו.

תודה.

פורסם

נתחיל מזה שאם אין לך בעיה אז אין לך סיבה להחליף את האטם. אם הוא נוזל או משהו אז תחליף אבל אם אתה מחליף אותו זה רק פותח פתח לנזילות עתידיות.

אם אתה בכל מקרה רוצה אז תוריד את האטם ואת כל הברגים שלו, תנקה אותו, שים את הגומיית אטם ותמרח RTV על כל הגומייה ותחזיר אותו חזרה. שוב זה לא ממולץ אם אין לך שום בעיה.

במקום להחליף אטם אתה יכול לעשות פלאשינג למנוע, אך גם בזה יש סיכונים.

את השייבה בבורג ניקוז יש צורך להחליף בחדשה, כשאתה קונה את החלקים אז תיקנה גם שייבה על הדרך.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תודה, יש על הקרטר סימנים שעשו לו טיפול מתישהוא, ומציץ סיליקון אדום. והעסק שם לא נראה לי הכי טוב, למרות שיתכן שזה בגלל נזילה קלה מעל זה, לא הצלחתי לוודא. מה באמת הסיכון שבגללו ממליצים להחליף שייבה?העניין הוא שיש לי את כל החומרים הבסיסיים, ולא שייבה. וחייבים למרוח RTV? ומה השם העממי של זה? סיליקון אדום?? יש לי סיליקון שחור, אותו הדבר?

פורסם

כמעט כל חנות חלפים שתגיד לה RTV תידע מזה, אבל כן זה סיליקון אדום או שחור תלוי.

ממליצים להחליף שייבה כדי שהבורג יאטום טוב יותר ולא יהיו בעיות ובגלל העלות הכמעט אפסית זה שווה.

גם אצלי מציץ סיליקון אדום, אז מה?! זו לא סיבה לפרק קרטר ולהחליף לו את הגומייה כי גם אחרי שאתה תעשה את זה יציץ סיליקון אדום. לפי דעתי אם אין בעיות אל תגדיל ראש ותנסה לתקן דבר שאין, תיהיה שמח שיש לך אוטו חסר בעיות ואל תנסה ליצור אותם.

פורסם
כמעט כל חנות חלפים שתגיד לה RTV תידע מזה, אבל כן זה סיליקון אדום או שחור תלוי.

ממליצים להחליף שייבה כדי שהבורג יאטום טוב יותר ולא יהיו בעיות ובגלל העלות הכמעט אפסית זה שווה.

גם אצלי מציץ סיליקון אדום, אז מה?! זו לא סיבה לפרק קרטר ולהחליף לו את הגומייה כי גם אחרי שאתה תעשה את זה יציץ סיליקון אדום. לפי דעתי אם אין בעיות אל תגדיל ראש ותנסה לתקן דבר שאין, תיהיה שמח שיש לך אוטו חסר בעיות ואל תנסה ליצור אותם.

עמי 123 שלום רב!

אחרי העצות שלך ליוסי , אני מרשה לעצמי להצדיע לך, רואים שלמדת משהו מעצות של אחרים,

הפנמת, לקחת לתשומת לבך, ועכשוו אתה מלמד אחרים, ללמוד מטעויות שלך בעבר, כל הכבוד!

שתי התגובות שלך ליוסלה, תגובות מקצועיות.חן חן ותמשיך ככה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכם, וביצעתי החלפת שמנים בלי להחליף אטם אגן השמן.

רק שמתי לב לדבר אחד, אם אני פותח את המכסה שדרכו ממלאים שמן כשהמנוע בפעולה, יוצא אוויר. ממש מורגש. האם זה נורמלי? או שזה מהבוכנות וזה מעיד על שחיקה ובריחת לחץ?

פורסם
תודה לכם, וביצעתי החלפת שמנים בלי להחליף אטם אגן השמן.

רק שמתי לב לדבר אחד, אם אני פותח את המכסה שדרכו ממלאים שמן כשהמנוע בפעולה, יוצא אוויר. ממש מורגש. האם זה נורמלי? או שזה מהבוכנות וזה מעיד על שחיקה ובריחת לחץ?

יוסקלה מה רצית שיצא משם , דולרים?

שום שחיקה ושום בריחת לחץ, תפסיק לראות הכל שחור!

סע לשלום המפתחות בפנים...( הגשש החוור מתוך מערכון המכונית המגוייסת) !

בברכה

צביקה

פורסם
יוסקלה מה רצית שיצא משם , דולרים?

בברכה

צביקה

:-) :-)

איזה בידור איתך צביקה, הצלחת להצחיק אותי..

פורסם
עמי 123 שלום רב!

אחרי העצות שלך ליוסי , אני מרשה לעצמי להצדיע לך, רואים שלמדת משהו מעצות של אחרים,

הפנמת, לקחת לתשומת לבך, ועכשוו אתה מלמד אחרים, ללמוד מטעויות שלך בעבר, כל הכבוד!

שתי התגובות שלך ליוסלה, תגובות מקצועיות.חן חן ותמשיך ככה!

בברכה

צביקה

תודה רבה לך צביקה, תמיד טוב לקבל עצות מאנשים טובים וחכמים ממני בתחום מסוים.

אני מקווה להמשיך כך:-) וללמוד עוד הרבה.

פורסם
תודה רבה לך צביקה, תמיד טוב לקבל עצות מאנשים טובים וחכמים ממני בתחום מסוים.

אני מקווה להמשיך כך:smile: וללמוד עוד הרבה.

מצטרף להנ"ל!

גם אני לומד מצביקה בעיקר מה לא לעשות!..

פורסם
יוסקלה מה רצית שיצא משם , דולרים?(דולרים ,דולרים בלי עמלה פרנקים ,מרקים...):-)

בברכה

צביקה

אבל אין רדיו!!!

היה רדיו??

היה רדיו!!

ועכשיו אין רדיו?

אין רדיו!!

אנא עארף-החבר'ה לקחו לשמוע חדשות.....:biglaugh: :biglaugh:

פורסם
אבל אין רדיו!!!

היה רדיו??

היה רדיו!!

ועכשיו אין רדיו?

אין רדיו!!

אנא עארף-החבר'ה לקחו לשמוע חדשות.....:biglaugh: :biglaugh:

סחטיין ניט-צן , נראה לי שאתה עוד מכור לגשש כמוני??!!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...