Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא תירוץ.

טסלה עושים disruption לעולם הרכב - וזה לא מתאים לכולם.

אתם יכולים לכתוב כמה שתרצו וזה סבבה, אני מציע שתשתמשו ברכב כמה אלפי קילומטרים ואז תחזרו למקלדת לתת חוות דעת.

• תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 48 דקות, GTאי כתב:

מילא מתאים או לא מתאים, ואני מסכים שטסלה עושים  disruption לעולם הרכב, אבל חלק מהניסיונות שלהם מסוכנים לנהג ולסביבה ופה כבר מדובר במידע אוביקטיבי ולא בנוחות.

בעולם התעופה לא יסכימו לקבל שינוי "שאתה צריך להתאים את עצמך אליו, ואם זה לא נח לך אל תקנה" אם מדובר בשנוי שיכול לסכן חיים.

פורסם (נערך)

Screenshot_20250123-141841_Chrome.thumb.jpg.753aebe793f9804704e411cfa16a2386.jpgשואל בשביל חבר:

טסלה 3 בת שנתיים+. לא טופלה מעולם. חוץ מפילטר מזגן יש צורך לבדוק משהו? בדיקת נוזל בלמים זה רק למי שנוסע במקומות שמפזרים מלח? ויש צורך לבצע רוטציה בין הגלגלים?

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זה רכב ממש לא מומלץ. תקרא את השרשור.

מעבר לזה,

יש אפשרות להזמין (הבעלים הנוכחי) דוח תקינות של הסוללה - זה משהו שהייתי מחפש ומוודא שאין ירידה גדולה מדי של הטווח (8-10 אחוז זה סביר), למרות שיש אחריות על הסוללה.

ביחס למה שרשמת:

1. אם בהפעלת מזגן אין ריח רע אז לא צריך להחליף פילטר מזגן (זה הטריגר להחלפה).

2. נוזל בלמים - מיותר.

3. רוטציה - זה המלצה, אני מכיר הרבה שלא עושים. זה יותר משמעותי בהנעה אחורית בגלל שחיקה מוגברת שם, אבל מעשית זה לא שונה מכל רכב אחר - שיראה מה המצב הצמיגים ואם צריך שיעשה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, GTאי כתב:

אתה צריך להתאים את עצמך לקידמה

כל כך הרבה דברים לא נכונים במשפט אחד!

- איך נסיון של טסלה לחסוך בעלויות זה "קידמה"? למי? אולי לרואה חשבון של טסלה.

- תכנון ארגונומי נכון, קל לתפעול ואינטואיטיבי (בשפת העם - "נוחות") זה קדמה, תכנון לקוי זה ההפך של "קידמה" וגם פוגע בבטיחות.

- קידמה זה תכנון\ממשק שעובד יותר טוב מקודמו, אם זה עובד פחות טוב - זה ההפך מקידמה,ז"א נסיגה. רווח שלילי, ז"א הפסד.

אתה מגרד את האוזן הימנית עם יד שמאל וקורא לזה קידמה רק בגלל שאף אחד לא עשה את זה לפניך :)))

עריכה אחרונה על ידי EvGriga
  • אהבתי 4

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)
לפני שעה, GTאי כתב:

זה לא תירוץ.

אתם יכולים לכתוב כמה שתרצו וזה סבבה, אני מציע שתשתמשו ברכב כמה אלפי קילומטרים ואז תחזרו למקלדת לתת חוות דעת.

הם לא עשו שום disruption. 

disruption עשו הארגונים הירוקים כאשר כפו את ה-EV Mandate על תעשיית הרכב והסינים שעבורם ה-EV Mandate הוא מתנה מאלוהים כי המעבר ממנוע ICE למנוע חשמלי אפשר להם לסגור עשרות שנים של פער מול תעשיית הרכב האירופאית והאמריקאית. 

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, Rשף כתב:

מבעולם התעופה לא יסכימו לקבל שינוי "שאתה צריך להתאים את עצמך אליו, ואם זה לא נח לך אל תקנה" אם מדובר בשנוי שיכול לסכן חיים.

בגדול לא מעניין אותי שטסלה מתייחסת ללקוחות שלה כשפני ניסיונות. הבעיה היא שהטרנד הזה מדביק גם יצרנים אחרים, שמאמצים את אותה גישה.

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
  • אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, GTאי כתב:

אם בהפעלת מזגן אין ריח רע אז לא צריך להחליף פילטר מזגן (זה הטריגר להחלפה).

זה כבר שלב אחד מאוחר מדי :-)  אנחנו חיים במדינה די מאובקת ולכן רצוי ומומלץ פשוט להחליף כל שנה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, GTאי כתב:

ברור, זאת הדרך. לקטוע יד ואז אחרי עשור להגיד "נו, אז אתה מסתדר לא?"

אני מציע לא לטעון לקדמה וכו' ואז להגיד שצריך אלפי קילומטרים להתרגל לקדמה הזאת - ורק אז אחרי שאתה מושקע ב 200K שקלים + אלפי קילומטרים של ניסיון לספר שזה בעצם הכי טבעי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 45 דקות, TheTaxAvenger כתב:

לדברים טובים מתרגלים מהר. אם אני צריך לאלפי קילומטרים בשביל להתרגל למשהו כנראה זה לא כזה להיט. 

לאו דווקא, אתה יכול להתרגל אבל התפעול יהיה פחות בטיחותי. אתה יכול להתרגל להפעיל את המזגן דרך מסך מגע אבל בנסיעה בכביש בינעירוני מפותל ולא מוכר בלילה גשום כשהחלונות יתערפלו פתאום אתה תתקשה לתפעל את המסך ולהשאר מרוכז בנהיגה (כן, לא רק טסלה חוטאים בזה)

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, GTאי כתב:

אין קשר בין עכבר למשטח.

יש קשר בין סדר פעולות שפעם לא היה מקובל, היה אולי קשה ומציק - והיום הוא מקובל ואף אחד לא שואל עליו שאלות.

אתה רשמת "איך אני אמור לאותת בטסלה מודל 3 היילנד? לא צריך יותר לאותת או לא צריך לשמור עיניים על הכביש כל הזמן כי יש בלימה אוטונומית?"

התשובה הפשוטה היא שאתה צריך להתאים את עצמך לקידמה, ואם זה לא נח לך אל תקנה. זה שלך שזה לא נח זה לא הופך את הרכב ללא בטיחותי.

(ונכון, המשתמשים לא אהבו את זה אך הם החזירו את המתג הפיזי וטוב שעשו ככה כי זה באמת יותר נח)

לא מדובר כאן בנוחות, מדובר כאן בפגם בטיחותי. זה מצטרף לטמטום הבלתי נתפס שבריכוז כל הפעולות בתוך מסך מגע. אז יש מי שזה פחות מענין אותו אל מול היתרונות שבנסיעה חלקה מהירה וחסכונית, וכמובן החסכון העצום בהוצאות האחזקה, על אלו קשה מאוד לחלוק. אבל לקרוא לדבר הזה סתם  " לא נוח ", נו באמת. מדובר פשוט במפגע בטיחותי. מה שכן ובאופן קצת ביזארי, קלעו יופי לטעם הנהג המקומי כאן, זה ממילא סולד מאיתות, גם כשזה קל, נגיש ופשוט.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Rשף כתב:

לאו דווקא, אתה יכול להתרגל אבל התפעול יהיה פחות בטיחותי

כי זה לא טוב. שליטה מההגה למערכת שמע ולקרוז זאת דוגמא מעולה למשהו שמתרגלים עליו מהר. 

מראות מתכהות אוטומטית. מערכת שמתריעה על הימצאות רכב באיזור המת. 

מתרגל לזה בלי לחשוב על זה תוך 4 דקות נסיעה, אני לא צריך לשבור את הידיים, הרוב עושים את הכפתורים על ההגה בצורה מעולה (אמממ רק כפתורים אמיתיים - לא החרא טאצ' הזה)

אפילו המסך במקום לוח מכוונים - עשוי טוב ואין צורך להתרגל. 

לעומת זאת להוריד X ואז להגיד שיותר נוח בלעדיו אחרי 400 שעות שימוש... 

אני אפילו אגיד יותר מזה, תפעול דרך מסך מגע של מערכות חשובות זה גם צעד אחורה. 

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...