Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת abs תקולה (פיג'ו 208)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב, מדובר בפיג'ו 208 שנת 2014, ידנית, 82 כ"ס. אתמול במהלך נסיעה שגרתית, הבלמים הקדמיים נתפס כלומר הבלמים ננעלו פשוט ובקושי היה ניתן להזיז את הרכב, והרכב נגרר למוסך מוכר וידוע. האבחנה היא משאבת abs תקולה. המוסך ממליץ להחליף בחלק מפירוק ולא משופץ, טוען שהמשופצים לא מחזיקים. לא נדלקה לי שום נורת abs, אלא נורת esp דווקא בימים האחרונים. עלות החלק מפירוק כולל התקנה היא גבוהה (כמה אלפים) ולכן אני מתייעץ כאן כי אין שום ערובה שהבעיה לא תחזור בעוד חצי שנה או שנה. האם תקלות במשאבת abs נפוצות בפיג'ו 208? לא ראיתי לכך איזכורים. מה האפשרויות שלי? הרכב נרכש לפני חודש וכבר הוחלף לו ממיר קטיליטי ועכשיו משאבת abs. מתחיל להתחרט שנגעתי בפיג'ו ואולי כל הסטיגמות על האמינות הן אכן נכונות.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

באעסה, אין ספק שכמות התקלות שנתקלת בהן חריגה למדי. לא מכיר כשל במשאבת ABS.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מעדכן למען הקוראים העתידיים של השרשור, הבעיה בסוף לא הייתה במשאבת ABS, אלא תקלה שנגרמה כתוצאה מיוניט אור בלם. התקלה נפתרה בעלות של כמה מאות שקלים.

פורסם

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

אכן כן, הבעיות היו קשורות אחת בשניה.

בוצע איפוס חיישן gyro ואיפוס יוניט אור בלם. לא ברור כיצד יוניט אור בלם או חיישן gyro גורמים לבלמים הקדמיים להנעל, אבל מסתבר שזה אפשרי. אם למישהו יש הסברים לתופעה, אשמח לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם

כן, עכשיו אני נזכר שזה גם מה שבמוסך אמרו לי. פשוט הזיה כל הסיפור הזה.

יש לך מושג למה המחשב הקפיץ תקלה ב-ESP?

פורסם

זאת תקלה שהמחשב מקפיץ כי הוא מזהה שאחד הנתונים להפעלת esp/abs שגוי.

אחד מהנתונים הוא היוניט הזה.

הולכים מהקל לכבד(ניסיון על הדגם גם יעזור) או לפי קוד תקלה ייחודי של היצרן בעל 6 ספרות.

פורסם

תודה רבה על הסדר בבלאגן, מסתבר שגם בפיג'ו ניתן למצוא היגיון!

• תוכן חדש...