Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נשבר פנס אחורי(סופרב 2017)

הציעו לי חלופי/משומש באיזור 900ש"ח, מקורי חדש אפילו לא בדקתי, בטח עולה כמו אוטו ישן.

האם אלו המחירים לפנסים בימנו?

אריאל

פורסם

למה לא? מה רע במשומש? במידה והוא תקין ולא שבור יש מצב שהוא ירד מסופרב 2018/19.

זה פנס.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
סביר לפנס קדמי, לא סביר לפנס אחורי

מצד שני זה רכב 2017 אז לך תדע...

קח בחשבון שהפנס מאחורה הוא לד מה שבטוח זול הוא לא...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם
למה לא? מה רע במשומש? במידה והוא תקין ולא שבור יש מצב שהוא ירד מסופרב 2018/19.

זה פנס.

כי מספיק שיש סדק קטן שלא רואים או שהאטם של הפנס התייבש כי הוא ישב כל הקיץ בשמש ותהיה נזילת מים קטנה לתוך אחד הקונקטורים אז הנזק יהיה גדול בהרבה.

פורסם

תחליפי חדש (מסין) תמצא באזור ה-650 שקל, לפני משלוח ומע"מ. מקורי חדש צריך לעלות בגזרת ה-1500 שקל. 900 שקל למקורי מפירוק, בתאי שהוא במצב טוב, זה מחיר סביר לארץ הקודש.

פורסם
כי מספיק שיש סדק קטן שלא רואים או שהאטם של הפנס התייבש כי הוא ישב כל הקיץ בשמש ותהיה נזילת מים קטנה לתוך אחד הקונקטורים אז הנזק יהיה גדול בהרבה.

הפנס ככה או ככה כול הקיץ בשמש.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

פנס אחורי חיצוני חדש תחליפי עם פנסי לד עולה 770 שקלים ב-auto365 כולם מעמ ומשלוח

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

תודה לכולם

לסיכום, העדפתי משומש מקורי שירד מסופרב 2018 באותו מחיר של חדש תוצרת טוויאן/סין/לינג לונג כלשהו עם איכות לא ברורה..

חלופי של Hella גם קיים, אבל לא איתרתי בארץ ועולה בחו''ל כמעט כמו מקורי

מקורי בארץ עולה 1650ש''ח+מע''מ

עריכה אחרונה על ידי ariel-ro
פורסם

היי

אני יודע שזה מאוחר מידי ואני לא סוכן ביטוח אבל אני עשיתי בחברת הביטוח שלי ביטוח ניפרד של מראות צד ופנסים בעלות של 200 שח או 150 אם אני זוכר נכון. במידה ונשברת לך מראה (כולל המנגנון החשמלי) או פנס אתה תובע הביטוח ומקבל חדש לא יודע אם מקורי או חלופי וזה בלי שהפרמיה הכללית של הרכב נפגעת.

ככה עשיתי בסיאט ארונה ותוך שבוע הוחלף הפנס האחורי שנישבר ללא כל בעיה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...