Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר הקודן לא עבד, הזמנתי את שגריר והגיע איש שלהם לתקן את הבעיה, עבד שעה + על הרכב עד שהצליח לנתק את הקודן.

אחרי שבוע גיליתי שפרצו לי לרכב ואז בבדיקות מדוקדקות יותר שעשיתי, התברר לי שהטיפול שהאיש של שגריר עשה לרכב ביטל לי את הנעילה מהשלט, למרות שהחלונות היו עולים והרכב היה מצפצף הנעילה עצמה לא עבדה,

האם אני יכול לתבוע משגריר לשלם לי את הנזק של הגניבה באזור ה1000 שח?

פורסם

אני הייתי מתייעץ עם הסוכן ביטוח

Sent from my SM-G920V using Tapatalk

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם (נערך)

אז לא נגנב הרכב , רק לקחו רדיו דיסק mp3 ? לא הבנתי .

לדעתי הביטוח לא יכסה דברי ערך שהושארו ברכב, בלי קשר למצב המנעולים.

לפחות לא היו צריכים לשבור חלון כדי להכנס.

כככל כל טיפול של שגריר שירותי דרך בקודנית הוא כדי שתוכל להגיע למוסך בלי גרר. הגעת למוסך לסידור הקודנית ?

קצת מפתיע השרשור: הטכנאי בא במטרה לעזור . עבד שעה שלמה כדי להתניע את הרכב ועכשיו יאשימו אותו על כוונה טובה ....

טכנאי רע היה פשוט מזמין גרר ואז לחכות עוד שעתיים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני לא משפטן, אבל לדעתי יש לך אשם תורם מסוים בכך שלא בדקת את מצב הרכב לאחר שטכנאי שטח ביצע שינוי ארעי ברכבך, ובכך שלא נסעת לתקן את מה שהתקלקל (ובוטל זמנית) במוסך מסודר.

בנוסף, שגריר יכולים לטעון שמצב הרכב כרגע הוא תוצאה של הפריצה ולא תוצאה של העבודה של הטכנאי שלהם ויהיה לך קשה להוכיח אחרת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כמה זמן הרכב אצלך? איזה רכב זה?

רק בעיני נראה צירוף מקרים מדהים ששבוע אחרי התעסקות עם המערכת, ניסו (והצליחו) לפרוץ לרכב?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לפעמים קל להאשים ולפעמים יש אמת.

אז צריך להתחיל בכך שיצויין מי קבע שהטכנאי של שגריר גרם לתקלה הזו, על סמך מה הסתמך בקביעתו זו, ובכלל, מה הסמכות של אותו האחד לקבוע קביעה שכזו?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הטכנאי ביטל את הקודן, לא היה אמור לגעת בנעילה, הנעילה עבדה קודם אבל יש לציין שלא בדקתי שניה לפני ושניה אחרי כך שאפשר לטעון שזה קרה מאליו [למרות שפחות סביר בעיניי]

בפריצה לא נגעו כמעט ברכב, אפילו לא לקחו את כל הציוד [השאירו אוזניות ו2 כיסאות תינוק], כך שממש מרגיש כאילו מישהו ניסה דלתות פתוחות לקח מהר כמה דברים והלך

הגעתי למוסך בקשר לקודנית אבל רק כדי להסיר אותה, אני לא מעוניין בקודנית והאביזר הזה שרף לי חצי יום.

מדובר בדיהצו סיריון 2008

• תוכן חדש...