Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לפני קנייה של רכב ורציתי לדעת האם מישהו כאן יכול להסביר לי את התאונות שעבר הרכב לפי העבר הביטוחי שלו. והאם מומלץ ללכת עליו או האם כדאי לבקש הורדה במחיר או משהו כזה. מצרף כאן את החלק הרלוונטי. תודה מראש! : )

Screen Shot 2019-11-17 at 14.05.37.jpg

פורסם

איזה שנה הרכב?

על פניו ניראה שהנזק לא גדול, לפי הדוח אני מבין שהרכב מודל 2011 או ישן יותר כך שאחוז ירידת ערך היום קטן מאוד וגם אז לא היה גדול.

בדוח שמאי מצוין אחוז ירידת ערך, אך לפי זה לא ניראה שהייתה תאונה קשה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגביי התביעה מ 2015 שכביכול אין ירידת ערך לא בטוח שבאמת אין ירידת ערך. יכול להיות שרק הודיעו לחברת הביטוח כמו שישה פעם הסביר פה.

תבדוק אם יש דוח שמאי.

• תוכן חדש...