Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי ונסיון עבר, מנוע עם 3 צילינדר, כרגע הכל טוב, קצת בלאי ו חופשים יתחילו לך רעידות שזה יוביל לבלאי בתושבות ומשם העסק כבר מתפזר (פרונט/משולשים/ו בור בלי תחתית).

לא הייתי קונה רכב עם 3 צילינדרים לעולם.

עלה והצלח.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני עם 3008 מנוע 1.2 כבר מספר חודשים, הדגם החדש עם גיר 8 הילוכים, אין שום רעידות, בעמידה הגיר עובר אוטומטית לניוטרל, נסיעה שקטה וטובה, לא מורגש חוסר כח.

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

פורסם (נערך)
יש רעידות במנוע פיור טק, במנוע tsi הרעידות לא מורגשת. כאשר הרכב מזדקן הרעידות יתחזקו. רכוש דיזל בלב שלם. הוא חסכוני יותר חזק יותר, ומתאים יותר לרכב. ולדעתי, ישמור על הערך טוב יותר

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

לא מכיר את הבסיס לתזה לפיה רעידות במנוע, להבדיל מאלו הנובעות מבלאי טבעי של תושבות, שמאפיין גם מנועים עם מספר צילינדרים זוגי, מתחזקות עם הזמן. אצלי יש בורה בת קרוב לעשרים שנה ועם קרוב ל 220K ק"מ שמנוע 2 הליטר שלה רעד מיומו הראשון כשהאוטו יצא מהחנות דנדש לחלוטין והיום רועד בדיוק באותו אופן. ובשביל למקד קצת את הדיון, מכיר מקרוב גם 208 1.2 רובוטית כבר קרוב לחמש שנים ומעל 100K ק"מ והמנוע שלה רועד פחות מזה של הבורה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
עם נסועה כמו שלך הייתי לוקח דיזל.

ה1.2 וה1.6 בנזין צורכות דלק באותה המידה,בתנאים מסויימים ה1.6 אפילו צורך פחות.

1.2 מנוע אמין מאד,אני נוסע באחד עם 300000ק"מ והמנוע חזק ושקט.

קח בחשבון שבדיזל יש לך הוצאה נוספת של האוראה,לא משמעותי מאד אבל קיים.

אם חשובה לך המכירה תמיד תקח את רמת הגימור הגבוהה.

תודה על התשובה...

מצב הרעידות אצלך השתנה לאורך חיי המנוע?

פורסם

אני לא מצליח להבין את החשש של פותח האשכול לגבי רכב דיזל.

נראה שהחשש הזה חזק מאוד אצל הישראלים ואין לו רגליים בכלל.

הקטע הוא שעד שישראלים יבינו שדיזל זה אחלה, באירופה כבר יתקדמו להיברידי וחשמלי, אנחנו תמיד בדיליי של 25 שנה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

חד משמעי דיזל, ואם אין כרגע במלאי תמתין, עדיף באופן משמעותי על הבנזין 1.2.

בדקת מסלולים של יד 2 0ק"מ ? , ייתכן שיש להם זמינות רכבים במלאי לאספקה מיידית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני לא מצליח להבין את החשש של פותח האשכול לגבי רכב דיזל.

נראה שהחשש הזה חזק מאוד אצל הישראלים ואין לו רגליים בכלל.

הקטע הוא שעד שישראלים יבינו שדיזל זה אחלה, באירופה כבר יתקדמו להיברידי וחשמלי, אנחנו תמיד בדיליי של 25 שנה

אני גם לא חובב דיזל, ומוכן לשלם יותר כדי לא לקנות דיזל, אולי אכן תהיה הצדקה ואסכים שהדיזל במקרה הזה עדיף, אך אני, לא הייתי קונה רכב פרטי דיזל.

פורסם
תודה על התשובה...

מצב הרעידות אצלך השתנה לאורך חיי המנוע?

אני עם 308,מרגישים לפעמים קצת רעידות,זה אותו דבר כל השנים,ב3008 לא מרגישים בכלל רעידות.

• תוכן חדש...