Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, מצאתי אקזמפלר יד 1 ידנית פרטית מודל 2016, 120 אלף ק"מ. הקילומטראז' אכן מעט גבוה, אך רובו המוחלט נעשה בשיוט בבין עירוני על כביש 6, לכן אני פחות חושש. הרכב טופל במורשה יבואן עד לפני חצי שנה, ולאחר מכן במוסך מורשה רגיל (עם ביקורות טובות יחסית), יש קבלות על הכל. כמה שאלות: 1. הוחלפו ברכב משולשים קדמיים לפני חודשיים, לאחר שהרכב גמע 115k ק"מ, האם זה בלאי סביר בהינתן שהנסיעות היו בינעירוניות? כמו כן, האם יכול להיות שמדובר במשולשים מקוריים אם עלותם הייתה 320 שקלים ליחידה במוסך לא מורשה יבואן? בעל הרכב לא כל כך מבין בזה ולא יודע להגיד ולכן הפנה אותי לדבר עם המוסך שביצע את ההחלפה ביום ראשון. 2. הבחנתי שנוזל הקירור בצבע ירוק, האם יש איזשהו נוזל קירור של פיג'ו בצבע הזה או שהוא הוחלף לנוזל תחליפי כלשהו ? 3. דגם המנוע הוא HM01, האם מדובר במנוע עם הטיימינג הבעייתי? כל כמה זמן \ ק"מ יש להחליף טיימינג? 4. בקבלה של הטיפול שנעשה לפני חצי שנה, המוסך מציין בהערות חשש לנזילה מהמזגן. ומצויין שם שנעשה וואקום + שמן גז. אני כמובן בדקתי את המזגן, בהתחלה הוא רק מוציא אוויר ולאחר דקה +/- מתחיל לקרר. האם זה תקין? 4. כמה ק"מ הקלאץ' ברכב צפוי להחזיק בערך אם רובו המוחלט של הקילומטראז' שנעשה עד כה הוא בשיוט בבין עירוני בכביש 6? תודה

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

העניין הוא שהקילומטראז' כאן הוא בין עירוני ברובו המוחלט, למיטב הבנתי עדיף קילומטראז' של 120k שרובו בוצע בשיוט על כבישים מהירים מאשר קילומטראז' נמוך של 60-70 אלף לדוגמא שרובו נעשה בעיר עם עצירות והאצות תכופות. אני מתכנן להחזיק את הרכב במשך שנים, כך שאני פחות חושש מהקילומטראז' הגבוה לכשארצה למכור אותו.

סגרתי עם בעל הרכב על 22k, משמעותית נמוך ממחיר המחירון. האם זו עסקה טובה?

פורסם

לא.

קיבלתי הצעה דומה עם חצי מהק"מ בלובינסקי.

עדיף לקנות רכב שנסע פחות.

זה שהרכב נסע בבין עירוני לא אומר שהוא לא נסע.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

קיבלת הצעה דומה לפיג'ו 208 2016 עם 60k ב-22 אלף, רכב יד 1 פרטי ללא עבר של השכרה \ ליסינג ? האמת שחיפשתי אצל לובינסקי, לא היו להם ידניות במלאי.

מה לגבי הטיימינג במנוע הזה? (מנוע פיורטק ממה שהבנתי) האם יש שרשרת שלא דורשת החלפה או רצועה שדורשת החלפה, ואם כן, כל כמה זמן?

פורסם

יש את הרצועה בעייתית, לכן מאוד כדאי לבדוק את מצבה במוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשמשווים מחירים כדאי להזכיר גם את רמת האבזור (אקסס או אטקיב).

הנוזל המקורי של פג׳ו הוא כחול, אם בוודאות יש אצלך ירוק אז הוא הוחלף ולדעתי כדאי להבין למה.

פורסם (נערך)

רמת האיבזור היא אקסס, אבל יש ברכב את המסך שיש ברמת האקטיב, בעל הרכב קיבל מהסוכנות "כמתנה".

החלפת נוזל הקירור היא לא חלק משגרת הטיפולים עד ל-120k?

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם
כשמשווים מחירים כדאי להזכיר גם את רמת האבזור (אקסס או אטקיב).

הנוזל המקורי של פג׳ו הוא כחול, אם בוודאות יש אצלך ירוק אז הוא הוחלף ולדעתי כדאי להבין למה.

הנוזל המקורי כחלחל, אבל מהר מאוד הוא ניראה ירוק כאשר הוא בתוך המנוע.

לכן לא הייתי ממהר להסיק מסקנות מזה.

יום טוב גם לך

פורסם

משולשים ב 320 ש"ח הם תחליפיים.

לגבי הרצועה, היו פה עשרות דיונים בעניין הרצועה אבל באף אחד מהם לא דובר על בעיות ברצועה במנוע אטמוספרי. למרות שזו כנראה אותה רצועה

ייכן שבמנוע אטמובפרי אין את הבעיה?

פורסם

תודה, אכן ראיתי בשרשורים הללו שהמתלוננים הם בעלי מכוניות עם מנוע טורבו.

אם במנוע אטמוספרי אין את הבעיה, אמורים להחליף אותה כל 180k או לפי כמה שנים מסויימת שאיני יודע מה היא?

פורסם
קיבלת הצעה דומה לפיג'ו 208 2016 עם 60k ב-22 אלף, רכב יד 1 פרטי ללא עבר של השכרה \ ליסינג ? האמת שחיפשתי אצל לובינסקי, לא היו להם ידניות במלאי.

מה לגבי הטיימינג במנוע הזה? (מנוע פיורטק ממה שהבנתי) האם יש שרשרת שלא דורשת החלפה או רצועה שדורשת החלפה, ואם כן, כל כמה זמן?

ברור שלא במחיר כזה...חחח

לגבי הרצועה,לא הייתי משחק עם זה,זה פשוט לא שווה,מה גם שלדעתי זאת אותה הרצועה.

תחליף את הרצועה כחלק מיישור קו ותהיה בראש שקט.

• תוכן חדש...