Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת ינשוף

yorng
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אם עושים בדיקת גם ביום?

נניח ואני שותה עד 4 לפנות בוקר, ישן קצת, ויוצא ב 10 לנסיעה מתל אביב לנס ציונה.

אני יעבור בדיקת ינשוף במידה ויהיה?

פורסם

זה תלוי מאוד בכמה אתה שותה, כמה אתה שוקל ועוד הרבה משתנים

אף אחד לא יכול לתת לך תשובה מדויקת

בעיניי לא תעבור בדיקה כזו לפי מה שרשמת

פורסם

זה תלוי כמה שתית, מה שתית והמבנה גוף שלך וכמובן האם אתה נהג חדש או מקצועי.נהג חדש ומקצועי לא יכולים לשתות בכלל.

לגבי הכמויות, מנוחה של 6 שעות תאפשר אולי 2 בירות ( סה"כ 660 cc). אם אתה מתכוון לערבב משקאות או לשתות משקאות עם יותר אחוזי אלכוהול לדעתי לא יספיק ולא הייתי לוקח סיכון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

בדרך כלל לא, אך אם שוטר עוצר אותך ויש לו חשד ששתית או שיש לך ריח של אלכוהול הוא יכול לעשות לך בדיקה.

אין חוק או נוהל שאוסר לבדוק רמת אלכוהול ביום.

עצה שלי, אם שותים לא נוהגים.

יש משפט: אם יש ספק, אין ספק.

אם הרישיון יקר לך אל תקח סיכונים.

פורסם
בדרך כלל לא, אך אם שוטר עוצר אותך ויש לו חשד ששתית או שיש לך ריח של אלכוהול הוא יכול לעשות לך בדיקה.

אין חוק או נוהל שאוסר לבדוק רמת אלכוהול ביום.

עצה שלי, אם שותים לא נוהגים.

יש משפט: אם יש ספק, אין ספק.

אם החיים יקרים לך אל תקח סיכונים.

אסיקס, מתנצל, הייתי חייב לתקן לך.

פות"ש - העצה של אסיקס שווה הרבה יותר מזהב. אתה לא מסוגל להעריך את השפעת האלכוהול. יותר מזה, אם שתית ב-4 לפנות בוקר ואתה מתכוון לנהוג בשעה 10 כנראה שגם בלי אלכוהול לא תהיה במיטבך, השילוב של עייפות ואלכוהול מסוכן ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם עייפות כשלעצמה מסוכנת. אני זוכר כשהייתי בשירות סדיר נהגים היו שומרים רק במשמרת הראשונה כדי שיהיו להם מספיק שעות שינה רצופות לפני שהם נוהגים למחרת.

פורסם

מתאר לעצמי שפות״ש נמצא ברגעים אלו ממש במרתון שתיה שיימשך עוד כ-3.5 שעות.

נמתין בקוצר רוח להודעה נוספת ממנו מתישהו בין 10:30 ל-11 כאשר יגיע בע״ה שלם ובריא לביתו, ויעדכן אם אכן עושים בדיקות ינשוף בבוקר.

מקווה שב-6 שעות השינה שיהיו לו, הוא יחלום על משהו שנקרא הגיון בריא ובגרות.

פורסם
אם אתה מרגיש שאתה מסוגל לנהוג (לא עייף ולא שתוי) תנהג.

הבעיה היא שעייפות ושתיה משבשות את כושר השיפוט. יש כמה חברי פורום שלמדו את זה בדרך הקשה.

פורסם
מתאר לעצמי שפות״ש נמצא ברגעים אלו ממש במרתון שתיה שיימשך עוד כ-3.5 שעות.

נמתין בקוצר רוח להודעה נוספת ממנו מתישהו בין 10:30 ל-11 כאשר יגיע בע״ה שלם ובריא לביתו, ויעדכן אם אכן עושים בדיקות ינשוף בבוקר.

מקווה שב-6 שעות השינה שיהיו לו, הוא יחלום על משהו שנקרא הגיון בריא ובגרות.

*מרענן את הפורום המשפטי בצורה אינטנסיבית*

פורסם

שלום

לפני כמה שנים עצרה אותי משטרה בצומת תל עדשים על כביש 73 . השעה 12 בצהריים יום שישי , בדיקת ינשוף . בעיקר צחקתי מהרעיון לבדוק בשעה הזאת ובאזור הזה כאשר לא מעט מהאנשים עובדים ואין להם זמן לצאת ולשתות .

פורסם

לפני כעשר שנים עצר אותי שוטר לבדיקת רשיונות בשמונה בבוקר בשבת כשיצאתי לטיול עם האישה והילדים. להפתעתי הוא עשה לי גם בדיקת נשיפה. זה היה מאוד מוזר. לא הייתה לו סיבה לחשוד שאני שיכור... (לא שתיתי כל אלכוהול לפחות שבוע באותו שלב ודי ברור שלא הייתי בדרך מפאב באותו שלב...)

בלי קשר, אני מצטרף לתגובות הקודמות שממש לא כדאי לנהוג בעשר בבוקר אחרי לילה של שתייה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
הבעיה היא שעייפות ושתיה משבשות את כושר השיפוט. יש כמה חברי פורום שלמדו את זה בדרך הקשה.

כמה שהמשפט הזה בעייתי!!!!!!!!!!!!!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אם אתה מרגיש שאתה מסוגל לנהוג (לא עייף ולא שתוי) תנהג.

כמה שהמשפט הזה בעייתי!!!!!!!!!!!!!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...