Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת ינשוף

yorng
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי לשאול אם עושים בדיקת גם ביום?

נניח ואני שותה עד 4 לפנות בוקר, ישן קצת, ויוצא ב 10 לנסיעה מתל אביב לנס ציונה.

אני יעבור בדיקת ינשוף במידה ויהיה?

עושים מעט מאוד. וכמו שצויין כאן זה בעיקר בדיקות אם יש חשד ולא אקראיות.

כמובן שאי אפשר לדעתי מה יקרה בחלוף 6 שעות בלי נתונים לגבי משקל כמות וכו. והאמת שגם עם קשה לדעת.

מה גם שיש הבדלים ברף החוקי בין נהג רגיל לנהג צעיר.

בקיצור, עדיף משפטית ובטיחותית להזהר ולוותר.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

ואני שואל, למה לקחת צ'אנס בכלל? רק בסוף השבוע הזה נהרגו 5 בני אדם ומחר כולם יתעוררו לשבוע חדש ולאף אחד לא יהיה איכפת.

תכניסו לכם טוב טוב לראש. אנחנו חיים במדינה שבה נהרגו יותר בני אדם על הכבישים מאשר כל המלחמות וכל פיגועי הטרור גם יחד.

יותר בטוח שהילד או הילדה יהיו סגורים בבסיס בשישי שבת מאשר יבואו לחופשה ויצאו עם החברה באוטו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא עובר בחיים עם רק 6 שעות הפסקה.

אני מדבר על לילה רציני של שתייה, בירות וודקות\ויסקי וכו'

יש לי את הנשיפון הקטן שבודקים לפני הינשוף הגדול, בדקתי הרבה פעמים, לא עובר.

• תוכן חדש...