Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה מוזרה שנתקלתי בה בקיה נירו של חבר שמדי פעם יוצא לי לנהוג עליה ובדרך כלל נסיעות ארוכות של שעה ויותר - אמש, הלוך חזור מחיפה לנתב"ג, בחזור התחלתי להבחין בצפצוף מעצבן בתדר גבוה (כמו כזה שרק כלבים יכולים לשמוע?) שנשמע בעיקר בלחיצות ועזיבות של דוושת התאוצה, אותי אישית זה מחרפן כי גם עם מוזיקה ברקע - אני יכול להרגיש את זה, זה חודר לתוך המוח (אין לי הסבר אחר).

לא פעם ראשונה שאני חוזר מנהיגה (לא נסיעה) ארוכה ברכב הנ"ל עם כאבי ראש, מישהו נתקל בדבר? ולא, זה לא כמו רעשי זליגת חשמל וכו' אלא ממש צליל אלקטרוני מיוחד שנוצר כתוצאה ממשהו.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אם אני מבין נכון את התיאור של הצליל, אתה שומע את הטעינה של הבטרייה, המנוע הופך למעין גנרטור בזמן שאתה לא בתאוצה וכמו כן ישנה גם טעינה מהבלימה של הרכב.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם (נערך)

אני שומע את זה אם זכרוני אינו מטעה במהלך רוב רובה של הנסיעה לסירוגין, נסיעה רגועה דרך אגב - המחוג בין CHARGE ל- ECO בלי לחיצות פראיות ולמרות שמדובר ברכב חברה, מבחינתי זה בלתי סביל.

דבר נוסף ומעניין שעלה לי הרגע לראש ואדאג לבדוק עם החבר - כבר תקופה ארוכה מאוד שהוא מספר לי על כאבי ראש. הנירו אצלו כשנה, הנירו החליפה אוריס הייבריד שהייתה אצלו 3 שנים. מעניין...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם

לגבי כאבי ראש - נשמע כמו תוצאה של בעיה באיוורור של הרכב או שאיפת כמות מוגזמת של גז -> אולי חדירה של גזי פליטה לתוך הרכב, אולי בעיה כלשהי במצבר שגורם לריאקציה כימית (ותוצר הריאקציה הנ"ל חודר לתוך הרכב).

אתה יכול לשכוח מקרינה - היא לא גורמת לכאבי ראש.

פורסם

מה שלא יהיה, אני לא נתפס על מושגים שאני לא מבין בהם או איך להגדיר את התחושה.

בוודאות כאב הראש הוא כתוצאה מהרעש הבלתי נסבל הזה, זה פשוט מאוד נצרב במוח.

Just daily

פורסם

אני נוהג על נירו חדשה באופן יומיומי, בין היתר בנסיעות ארוכות (שעתיים+). לא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר, ואני רגיש מאוד לרעשים.

• אחראי פורום
פורסם

תשווה עם נירו נוסף.

65 אלף ק"מ עם שלנו, כנ"ל גם אני (ובוודאי הבן שלי) עם רגישות מוגברת לרעשים כאלה, לא שמעתי מעולם משהו בסגנון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי , סורי על ההקפצה . אני בדיוק רכשתי נירו 2019 ולפני שבוע ואני חווה בדיוק את התיאור של הרעש המעצבן הזה . צפצוף שחודר ישר למוח וגם גורם לי לכאבי ראש ... האם זה תקלה ברכב או שזה פשוט רגישות שלי  ?

• תוכן חדש...