Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ החלפת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רציתי להחליף את הרכב שלי למשהו יותר חדש ואמין שלא צריך להתרוצץ כל חודש חודשיים למוסך בגלל בעיות ברכב הכיוון שלי זה מאזדה 3 האצבק צורה חדשה נסעתי על הרכב והוא מדהים השאלה איך הוא מבחינת אמינות לא משנה לי הרמת גימור

עוד רכב שהמשפחה הציעה לי זה טויוטה קורולה אבל לא יצא לי לשמוע עליה

התקציב שלי הוא 50,000 אלף מחפש משהו ליום יום נסיעות קצרות בתוך העיר ושהרכב לא יהיה קטן מדיי כמו גטס

פורסם

שני הרכבים עם אמינות גבוה, אולי בין הגבוהות שיש כיום.

מאזדה יותר צפופה לנוסעים מאחורה, פחות חסכונית אבל יותר מהנה לנהיגה ( במיוחד עם מנוע 2.0 ). אם מרכב האצ'בק יותר מתאים לך, יש את טויוטה אוריס .

הבעיה ששני הרכבים בעלי סחירות גבוהה, וזה יאלץ אותך לרדת חזק בשנתון בגלל התקציב של 50 אלף שקלים.

יונדאי i30, סובארו אימפרזה ( b3 ) , קיה פורטה או מיצובישי לנסר באותו התקציב יהיו יותר חדשות בכמה שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...