Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברזי קצה - גז ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תגיד לי , מה רע אני עושה שאני מתקין פקק על קצה צינור, פקק במקום קצה צינור מעוך ולא בשימוש. במה אני מסכן מישהו היום או בעתיד, אולי ההיפך, הפקק יפחית סכנה אפשרית. לא מבין את המניע לעלהום , בעיקר בסוף השרשור . תרגע , זה לא המקרה שצריך להדאיג אותך.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אתה עושה רע בזה שגם אם הוא לא בשימוש זה צינור גז חי ואתה הולך לאטום אותו בצורה שאין לך מושג מה המשמעויות שלה.

זה כמו לקחת נקודת חשמל שלא בשימוש ולאטום אותה עם פחית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העליהום הוא כיוון שאתה יוצר סיכון מיותר בגלל חוסר ידע. בשלב הבא "תחייה" את הצינור, או שמי שיחליף אותך בדירה יעשה זאת בלי לדעת מה באמת בוצע, ויהיה פיצוץ ז המה שאתה רוצה, בשביל לחסוכך כמה מאות ש"ח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אתה עושה רע בזה שגם אם הוא לא בשימוש זה צינור גז חי ואתה הולך לאטום אותו בצורה שאין לך מושג מה המשמעויות שלה.

.

יותר מת ממת

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
העליהום הוא כיוון שאתה יוצר סיכון מיותר בגלל חוסר ידע. בשלב הבא "תחייה" את הצינור, או שמי שיחליף אותך בדירה יעשה זאת בלי לדעת מה באמת בוצע, ויהיה פיצוץ ז המה שאתה רוצה, בשביל לחסוכך כמה מאות ש"ח?

בשלב זה מדובר על אטימה, כשנגיע אם בכלל לשלב הבא, אתיעץ.

פורסם

זהו, הצדקנים שביננו, שכנעתם עם הדאגנות שהבעתם, דאגנות מהסוג המזוהה כאחד מאבני היסוד של הצדקנות המזוקקת. השתכנעתי, תודה לכם, בעזרתם קבלתי החלטה מושכלת.

פורסם
בשלב זה מדובר על אטימה, כשנגיע אם בכלל לשלב הבא, אתיעץ.

אם יש בו גז הוא חי ואם אין בו גז תאטום עם איזולירבנד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...