Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הויטארה מוצגת ב-2 רמות גימור.

הרמה הבסיסית היא GLX.

מישהו יודע האם תוספת שני גוונים משנה את רמת הגימור? (אני מתייחס לגירסת ה-2x4 בלבד)

לוי יצחק לא מתייחס לסוגיית שני הגוונים במחירון, אך חשוב לי לדעת האם תוספת הגוונים כשלעצמה משפרת את רמת האבזור או לא.

פורסם

צביעה דו גוונית מכונה 2T.

יש תוספת במחירון עד כמה שאני זוכר.

הצביעה לא משנה את רמת הגימור.

הבדלי רמות הגימור קיימים רק במעבר מדגם ההנעה הקדמית לבכיר בעל ההנעה הכפולה (GLXV).

האחרון מוסיף חיצונית גאנט בגימור ניקל ומראות צד עם איתות יחד עם גריל קדמי מניקל.

בפנים מוסיף ריפודי עור משולב. מראות מתקפלות חשמלית וכניסה והנעה ללא מפתח.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אתה מול מחירון, אז יש תוספות שלוי יצחק מתאר בהערה מתחת לרמות הגימור ולא כרמת גימור (בכל רכב אחרת, אצלנו לדוגמה פעם היה רכב שחלון בגג וריפודי עור היו בהערה).

• תוכן חדש...