Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג.

מטיילים הרבה.

טיול עם רכב.

כאמור-שבוע.

טבע, נופים, שקט, מזג אוויר כמה שיותר קריר ונעים.

עלו על הפרק:

1. קרואטיה

2. סקוטלנד(כבר הייתי אבל אין בעיה לחזור).

3. טיסה למילאנו ועליה לחבל אאוסטה בצפון הרחוק של איטליה(גם הייתי אבל שוב לא אכפת).

המלצות נוספות? פתוחים ליעדים קרירים ולא רגילים?

אולי עוד משהו במזרח אירופה?

תודה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אהבת סקוטלנד? נסה אירלנד או ווילס - אירלנד הייתי באפריל וויילס טיילתי ביוני(מצאתי באתר הבידים של אלעל טיסה למנצ'סטר במחיר של 700 שקל לסופ"ש) והיעדים עם אופי דומה(אם כי הנופים כן משתנים בינהם).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

השנה אה לא יכול לבנות כלום על מזג האויר. אני הייתי לפני שבועיים באיזור ג'נבה - טיול שהתחרבש (יש דיווח שלי בקבוצה) אבלמזג האויר היה מצויין, אחרי ששבוע קודם הטמפרטורות היו מעל 40 מעלות.

הבן שלי טס לפני כמה ימים לשבועיים בצפון איטליה (טיול צלמים עם עוד קרוב משפחה). הסתובבו כמה ימים בדולומיטים עד שמזג האויר החם והאביך שבר אותם, ביטלו את כל המלונות שהזמינו והיום נהגו 500 ק"מ לכיוון מערב, עד כמה שהבנתי לטוסקנה (אבל אני ממתין לסט התמונות היומי עם הסברים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן מזג האוויר באירופה הקיץ משוגע. ימים של חום קיצוני ואז סופות ברקים ורעמים פלוס גשם.

אני בלונדון כרגע ויום חמישי האחרון הוכרז רשמית כהיום החם ביותר אי פעם פה כשהטמפרטורות הגיעו ל40 מעלות, אבל בשבת לא הפסיק לרדת פה גשם ומזג האוויר היה קריר בהחלט. היום (ראשון) פשוט מושלם, שמיים כחולים, שמש, ומשהו כמו 22 מעלות, כאשר ממחר צפויות סופות רעמים, גשמים וכו...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
1. שבדיה, מסטוקהולם על החוף המזרחי, אפשר לעלות עד קירונה ואפילו מעבר, ככל שהזמן יירשה, ובתלות כמה אתם רוצים או יכולים לנהוג.

2. איי לופוטן.

קרירות די מובטחת.

כנראה גם תגובה צוננת של הבנק :evil:

דרך אגב, אם באיים עסקינן, המלצה חמה על איסלנד הקרה. אבל כנראה שאם תזמין היום תשיג מקומות לכל המוקדם לאוגוסט 2020 (למרות הירידה בתיירות). וגם אז מומלצים שבועיים, עם חשבון בנק תפוח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קורן, סליחה שאני חוטף את השרשור- תכננתי לשאול אותך כבר בת'רדים אחרים; למיטב הבנתי, אתה גר בפינלנד- יש לך הצעות ללינה לראלי פינלנד?

תכננתי לטוס השנה (מתקיים בסופ"ש הקרוב), אבל עד שהתעוררתי להזמין מלונות, כל ארבעת המלונות ב-יבסייקלה כבר מולאו עד תום.

החלטתי לדחות לשנה הבאה.

מה שכן- הבנתי שאפשר ללון בצימרים שנושקים לאגם פייאייני (בטח טעיתי באיות)- חפרתי קצת, אבל כל מה מצאתי היו צימרים עם שירותים נפרדים (אבל עם סאונה!) או מוזרויות אחרות.

באיזה אתרים המקומיים מחפשים לינה? יש שם בד אנד ברקפסט?

אציין לטובה שיש צימרים שמגיעים יחד עם סירה צמודה- נראה כבילוי לא רע, אחרי שחוזרים מיום הראלי (מחשיך מאוחר מאוד).

תודה מראש!

פותח השרשור- אם אתה בוחר בצפון איטליה\ עמק אאוסטה, תן קפיצה ל-FCA HERITAGE CENTER בטורינו.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם (נערך)

אני אכן גר כאן באופן זמני יחסית (כנראה).

לצערי אין לי הרבה אינפורמציה להוסיף, מאותה סיבה שלא המלצתי לפות"ש על פינלנד - למרבה הצער כמעט ולא יוצא לי להסתובב מחוץ להלסינקי, מכל מיני סיבות, אז אני לא רוצה לייעץ עצות אחיתופל.

מה שאתה מתאר נשמע בדיוק כמו בקתות/בתי הקיץ של אנשים פה, אלה בד"כ בתים מבודדים לעתים גם ללא מים וחשמל כלל - בקיצור, כנראה לא מה שאני ואתה מתכוונים ב"צימר". לצערי אין לי עצות מיוחדות מה והיכן לחפש.

עריכה:

1. תבדוק אכסניות של HI, לפחות בשאר מדינות סקנדינביה הן פונות לכל הגילאים והשירות בד"כ מעולה.

2. מדוע לא תגיע עם רכב ואוהל ותישן באתר קמפינג? אם זה אירוע גדול, אני בטוח שמאות אם לא אלפים הולכים לעשות בדיוק אותו הדבר. או שתגדיל לעשות ותשכור קראוואן/מוטורהום. נשמע לי כמו אחלה הרפתקה.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

מה עם נורבגיה? היא קרה יחסית ומעניינת (אם כי יקרה להחריד).

לגביי מזרח אירופה - רומניה נחמדה מאוד גם לטיול, לא יקרה, אבל אני לא בטוח שבמצב הנוכחי היא תענה על הדרישות שלך לגביי מזג האוויר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
וכי למה?

(ובכל מקרה פות"ש לא הגדיר הגדרות בעניין זה. אבל כן הגדיר - קריר.)

נורווגיה. יקר.

פורסם

אני טסתי לפני כחודש לספרד.

נחתתי במדריד ושכרתי רכב.

מדריד מדהימה ומלאה במקומות הסטוריים.

משם נסענו לברצלונה 7 שעות נסיעה) וממנה לקוסטה בראווה והפירינאים. מקומות יפייפיים והעלויות גם לא כל-כך יקרות.

פורסם

במדריד מדדו שבוע שעבר בסביבות 40 מעלות.

אני חזרתי מטנריף ( אי האטלנטי,שייך לספרד) עם מזג אוויר נעים , ( היום החם ביותר היה 28 מעלות ) אבל אפשר לעלות למעלה להרים ומזג האוויר הופך קריר.

כבישים מדהימים לנהיגה , נופים החל מים וחופים דרך יערות ועד נוף בראשית בגובה של 3500 מטר. וזול. (האי הוא ללא מע''מ, כך שקניות באי הן זולות במיוחד )

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...