Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן רב שמאיזור מכונת הכביסה יוצר ריח של עובש, ברמה שמריחים בסלון למרות שהיא במרפסת השירות.

ניסיתי בעבר ניקוי עם חומץ בטמפרטורה גבוהה, זה עוזר לתקופה קצרה וחוזר. הפילטר נקי.

אתמול פתחתי שוב את צינורית הניקוז, יצאו כחצי ליטר של מים די שקופים אבל עם ריח רע.

האם יתכן שבשל שימוש מועט (מכונה בשבוע, אולי שתיים לפעמים) המים שנשארים בתחתית צוברים ריח ואין איך להמנע פרט לניקוז קבוע?

תודה לעוזרים.

פורסם

אחרי שמכונה מסתיימת את משאירה את הדלת פתוחה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה מצב הגומייה מסביב לפתח כניסה? כמות העובש שמצטברת בקפלים שם היא אדירה, ממליץ לנקות שם ביסודות עם חומץ וסבון עם מים חמים.

פורסם

אני סובל מזה גם.

החלפתי גומייה אך הדוד עצמו מלא בעובש.

לאחר כשנה מהחלפת הגומייה הוא מלא שוב ברמה שקשה מאוד מאוד לנקות.

כמויות של אקונומיקה / חומץ נשפכו למכונה ריקה עם רתיחה, לא עוזר.

משתדלים להשאיר פתוח אבל בגלל שזה מפריע לדלת של המרפסת לפעמים סוגרים ושוכחים.

חוץ מלהחליף מכונה נגמרו לי הרעיונות..

פורסם

אני רדפתי אחרי הצחנה הזאת כמה חודשים טובים עם כל העצות הקיימות שלא עזרו כלום עד שבסוף פתאום טכנאי אמר לי שהעובש מזדחל לאורך צינור ההזנה.

החלפה של צינור הזנה בכמה שקלים והבעיה נפטרה לתמיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את צינור הניקוז בדקתי אתמול, העברתי סטלבנד ולא היה נראה שהוא סתום או מלוכך במיוחד.

אנסה לבדוק את אופצית החלפת צינור ההזנה.

פורסם

אולי זה שטות ואולי לא, אבל אני משאיר גם את מגירת החומרים פתוחה וגם את הדלת, ככה (לפחות פסיכולוגית) יש סוג של סירקולציה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כבר זמן רב שמאיזור מכונת הכביסה יוצר ריח של עובש, ברמה שמריחים בסלון למרות שהיא במרפסת השירות.

ניסיתי בעבר ניקוי עם חומץ בטמפרטורה גבוהה, זה עוזר לתקופה קצרה וחוזר. הפילטר נקי.

אתמול פתחתי שוב את צינורית הניקוז, יצאו כחצי ליטר של מים די שקופים אבל עם ריח רע.

האם יתכן שבשל שימוש מועט (מכונה בשבוע, אולי שתיים לפעמים) המים שנשארים בתחתית צוברים ריח ואין איך להמנע פרט לניקוז קבוע?

תודה לעוזרים.

מים עומדים במכונת כביסה תמיד יסריחו לאחר מספר ימים. לאחר שתנסי את כול פעולות הניקוי המסורתיות נסי שבוע הבאה לדוגמא להפעיל את מכונת הכביסה 3 פעמים בשבוע על תוכנית הכי קצרה + כוס חומץ בטמפ' של 60 מעלות צלזיוס ולבדוק שוב פעם בסוף השבוע האם עדיין קיים ריח רע.

ריח רע עלול להגיע גם מלכלוך שהצטבר בתוך משאבת המים או הצנרת המתחברת למשאבת המים לכן במקרים מסוג זה אני מציע לבדוק גם את הצנרת.

ריח רע יכול להגיע גם מצינור הניקוז הראשי המחובר לתשתית של הבניין לכן במקרים כאלה נהוג להתקין מחסום (סיפון) על צינור הניקוז.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...