Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו עובר על הוליווד בשנתיים האחרונות, והופך בחודשים האחרונים למגמה שקשה לי להגדיר אותה.

לאחרונה פורסם שבסרט הבא בסדרת ג'יימס בונד תככב אישה בתפקיד הסוכנת 007, כשתפקידו של ג'יימס בונד, האיש, (סוכן בדימוס בסרט הזה) יתמקד בלנסות לפתות את 007, הסוכנת, ללא הצלחה. בשבוע שעבר פורסם שאישה, נטלי פורטמן, תגלם בקרוב את תפקיד ת'ור, אל הרעם.

לא ברור לי האם הביקורות השליליות ביותר שאני רואה ביוטיוב למהלכים האלה מוצגות לי בגלל אלגוריתם כזה או אחר (שהרי אני גבר לבן בגיל העמידה), ואני מפספס ביקורות חיוביות (חיפשתי) אבל נראה שהכרזות אלה עומדות להרחיק חלק גדול מקהל האוהדים של שני הפרנצ'ייזס. האם האולפנים בונים על גיוס נשים ומיעוטים לא מיוצגים אחרים כדי להגדיל את רווחייהם (או לכל הפחות לפצות על הפסדים אפשריים)?

באמת לא ברור לי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

fake news

https://www.imdb.com/title/tt10648342/?ref_=nm_flmg_act_3

כריס עדיין ישחק את ת'ור.

לגבי ג'ימס בלונד - לא מצאתי,מצד שני לא אתפלא (אולי מחאות האתיופים הגיעו לשם והאולפנים נכנעו?)

עריכה - דניאל קרייג עדיין ישחק את בונד

https://www.imdb.com/title/tt2382320/?ref_=nm_flmg_act_3

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אין שום קשר בין סרטי בונד השונים. מעבר לנוסחה הבסיסית, כל סרט הותאם לתקופתו, ומה שהתאים לשנות ה-70 שונה לגמרי משנות ה-2000.

את האופי של בונד שינו מזמן בסרטים של פירס ברוסנן,

ומשם זה נשבר לגמרי עם הדמות של דניאל קרייג.

מפה ועד לאישה - המרחק קצר יותר מאשר בין קרייג לקונרי...

כסף זה כמעט הכול, ואם האולפן מהמר על שינוי מין בתור משהו שיכניס כסף (אולי ההצלחה של וונדר וומן?) שיהיה להם לבריאות.

חוץ מזה, אם משהו נכשל, תמיד אפשר לעשות reboot או עולם מקביל ע"ע הזוועה שעוללו ל-star trek - סרט ראשון סביר ואפילו מהנה, סרט שני ככה ככה, ובסרט השלישי כבר יכולת להחליף את הדמויות בכל שם שעולה על רוחך, קטסטרופה.

לגבי תחיבת מיעוטים לכל חור אפשרי, זה חלק מהשמאלנות הפרוגרסיבית שהיא מנת חלקם של כל אמנויות הבמה. כל עוד זה לא מפריע לעלילה, שיהיה להם לבריאות, תחשוב על זה כעל עוד צבע במכחול / תבלין בתבשיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שוב, אני לא שופט, רק מנסה להבין, לאור הטרפת שאחזה בפאנדום, מה תהיינה ההשלכות המסחריות של המהלכים האלה.

חצי אופטופיק, מעניין איך יבצע פרק 9.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לגבי תחיבת מיעוטים לכל חור אפשרי, זה חלק מהשמאלנות הפרוגרסיבית שהיא מנת חלקם של כל אמנויות הבמה. כל עוד זה לא מפריע לעלילה, שיהיה להם לבריאות, תחשוב על זה כעל עוד צבע במכחול / תבלין בתבשיל.

בדיוק זה.

SJW שדוחפים את האג'נדה השמאלנית פרוגרסיבית שלהם דרך הגרון של הצופים.

מבחינתי הפרנצ'ייזס מת.

פורסם

אני טוען שמעולם לא היה פרנצ'ייז, רק הצליחו בתעלולי שיווק לגרום לנו להאמין שיש דבר כזה.

בנוגע לצבעוניות של השחקנים - אני דווקא נהנה מזה, כל עוד לא דוחפים אג'נדה לעלילה. דוגמה טיפוסית - האלמנט החמישי, שהוא פשוט חגיגה צבעונית לעיניים בעל אספקט שהוא, כולל מבחינת מגוון של *מראה* אנושי. וחייזרים. ואופרה. וטכנו. ופיצוצים. מת על זה. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גברים בשחור אינטנשיונל זה חרה בליגה אחרת.

האמת מה שהכי מפריע לי זה שממש דוחפים בכל סידרה/סרט גאים, לא שאני הומופוב אבל לא כזה נחמד לי לראות סצנות של גברים דופקים אחד את השני בכל יצירה שאני רואה...

פורסם

Mark my words

בונד הבא קוקסינל

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

במקרה של ת'ור- משהו דומה הופיע בקומיקס בשלב מסוים, אז זה חלק מחומר המקור. סבבה. (מה שכן, השם מטומטם רצח, מתאים לשם של שיר של בון ג'ובי משנות ה 80, לא סרט בשנת 2019)

בונד- זה קצת פייק ניוז. זה לא ש "אישה היא בונד", לפי מה שהבנתי המספר 007 יעבור מהסוכן ג'יימס בונד למישהי, מעין העברת שרביט.

עם הרעיון אין לי בעיה כל עוד עושים סרט טוב. עם הטררם התקשרותי וצורת הניסוח המבחילה של הכתבות, שמרגישות חיייבווווות להדגיש שמדובר ב "אישה שחורה אמיצה ומהממת מהממת" (לא צוחק. הופיע בלשון זו בשלל כתבות.), בהחלט יש לי בעיה.

תפסיקו לדחוף לי אג'נדה לגרון, תנו לי לראות את הסרט ולהחליט בעצמי אם זה היה טוב או רע, אם ההחלטה הייתה נכונה או לא, ומה דעתי בנושא.

אז כן, יש פה טבילה ב "פרוגרסיביות" די מגעילה. למה מגעילה? כי זה הגיע למצב שלעזאזל העלילה, התפקיד, או אפילו מה מתאים לסרט- קודם כל דוחפים מיעוטים/נשים בשביל pandering, ואת השאר בונים מסביב. אישית אם הייתי בן מיעוטים או אישה, הייתי נעלב. לא הייתי רוצה ש "ישריינו" לי מקום בתפקיד שהותאם במיוחד למישהו מהרקע שלי, הייתי רוצה שיקבלו אותי בזכות הכשרון שלי וההתאמה לוייב שהמהלקים חיפשו. לדעתי ממש מדובר באיזשהו סוג של גזענות בפני עצמו, שמתחבאת מאחורי מעטה הפרוגרסיביות.

פורסם
Mark my words

בונד הבא קוקסינל

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

בפוליטקלי קורקטיות ממך, קוראים להם היום טרנסג'נדרים.

בדיוק היום קראתי כתבה על מישהו שנולד גבר, שינה את המין שלו לאישה, ואחרי כמה שנים שינה שוב את המין לגבר.

לפי הרבה תגובות, מישהו כזה נחשב ל-"גיבור", ממש פוטנציאל ל-007 חדש

פורסם

קוקסינל זה שנות התשעים כבר.

היום כבר צריך לשאול איזה מגדר ליחס אותך. את,אתה,לא משנה,הוא,הם, It.

בכל מקרה אין מה לחדש בסדרת הסרטים האלה, נראה אם אישה בתפקיד הראשי תכניס קצת עניין.

פורסם (נערך)

בגרמניה (לפחות באזור שטוטגרט) יש חוק(חדש) שמחייב עסקים חדשים לבנות שירותים לבני המין השלישי...

הבת של בן דוד שלי לומדת שם בכיתה ה, הם קיבלו מטלה לכתוב מכתב מילד שרושם להורים שלו על יציאה מהארון.

באמת שאין לי בעיה אם אף אחד, אבל כל התעמולה הזו מתחילה קצת להלחיץ...

אשתי אישה עצמאית ומאוד חזקה, מנגד היא לא סובלת פמיניסטיות ואת האובססיה להשוות נשים וגברים. לדעתה 007 אישה זה פשוט פטתי ומצחיק.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

מציע להסתכל על סרטים משנות החמישים והשישים (אפילו התשיעים) ולהבין איפה היינו מבחינת יחס לנשים ומיעוטים, ואיפה אנחנו עכשיו.

אז יכול להיות שהמטוטלת נעה מעט חזק מידי לצד השני, מעדיף אותה שם מאשר בצד האחר (ואת זה אני אומר בתור גבר לבן שמזדהה כגבר לבן).

ולגבי פתיחות, פמיניזם, קבלת האחר - הסיבה שכל זה אפשרי היא בגלל שדורות לפני אנשים נלחמו על זה. אנשים נלחמו על הזכויות שלהם. על להרגיש שווים. שוב, אולי נע יותר מידי, אבל עדיף שם...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...