Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קורולה 2012 - בעיות חשמל


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי טויוטה קורולה 2012.

שחכתי אורות דלוקים ומת המצבר. הנעתי את האוטו באמצעות מצבר דרכים נייד. אבל כשהגעתי הביתה, גיליתי שלחיצה על שלט לא משפיעה והאוטו לא ננעל אלא רק עם מפתח. השלט בטוח תקין כי כמה שעות לפני הוא עבד.

איך אפשר לפתור את הבעיה?

פורסם

אם לא היה מובן מההודעה הקודמת, אז הנעתי את האוטו ונסעתי הביתה, כלומר המצבר עכשיו טעון והאוטו מניע בלי בעיה. הבעיה היחידה היא שעכשיו אני לא יכול לנעול/לפתוח את האוטו באמצעות שלט, אלא רק על ידי מפתח.

פורסם

כנראה הסינכרון אבד , אם מדובר בשלט אוניברסלי גש לעסק לאביזרי רכב הקרוב לתיקון , אם מקורי גש לטויוטה (למרות שאני בטוח שאפשר לסדר מול עסק שמתעסק במפתחות והתקנת מיגון ואזעקה.

×
×
  • תוכן חדש...