Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז, יש לי פלוס מינוס 12 אלף ש"ח להשקיע ברכב וביטוח.

אני נהג חדש צעיר (17) רישיון אוטומט

אני קונה את הרכב לשנה (עד הגיוס) ורוב הסיכויים שאחריי שנה אני אמכור אותו.

השימוש של הרכב הוא יותר לעיר(מינימום 6 קילומטר ליום) ולנסיעה פעם בשבוע באזור המרכז.

לפי מה שהבנתי ביטוח ייצא לי בערך 6000ש"ח אלף שקל וזה משאיר אותי 6000ש"ח לרכב.

חשבתי בהתחלה על דיאטסו סירון אבל היא נראית לי קטנה ומסורבלת.

אחר כך חשבתי על וולו s60 והיא נראית לי נחמדה מבחינה חיצונית וכו.. אבל יש לי חוסר של 3-4 אלף שקל והבנתי שהתחזוקה ייקרה ובמקרה של תקלה ייצא לי הרבה כסף מהכיס.

אשמח לייעוץ של איזה רכב לבחור למה. :-D

עריכה אחרונה על ידי Noam Kvet
פורסם

בתקציב נמוך הייתי בוחר ברכב פשוט מכאנית ולא ברכב מפנק, תשאיר את זה לעתיד ולתקציב גדול יותר.

הייתי בודק יונדאי גטס ברמות איבזור gli/glx/gls, הרבה חברה בוחרים בה בגלל הפשטות שלה, היא נחשבת לאמינה אך בכול זאת מדובר כבר ברכב ישן.

כמו כן, קח בחשבון עלויות תקלות, טסט.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
יונדאי גטס תקח משנתון 2006 ומעלה עם הצורה החדשה

הבנתי שהם ממש אוכלים דלק

עריכה אחרונה על ידי Noam Kvet
פורסם

הגטס לא חיסכונית אבל הנסועה שלך קטנה, בנוסך בכזה סכום צריכת דלק זה לא הכול. צריך לחפש רכב עם עלויות אחזקה לא יקרות למשל חלפים, דגם פופולרי ולכן סיכוי גבוה להימצא הפרוקיות מה שיכול להוזיל מאוד עם צריך חלק מסוים.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הבנתי שהם ממש אוכלים דלק
כמו כל רכב אחר אוטומטי מאותם שנים עם מנוע 1.4-1.5, עם הפרשים זנחים של 5%-10% לכאן או לכאן.

בתקציבים האלו זה לא צריך לעניין אותך. העיקר שיסע, שיהיה טסט בתוקף לזמן ארוך, צמיגים תקינים, מטופל.

פורסם

מצטרף להמלצה על גטס, אמנם קצת שתיינית אבל בנסועה כזאת מעטה זה לא צריך להיות פקטור משמעותי.

בנוגע לביטוח - 6,000 שקלים לביטוח נשמע לי כמו מקיף+חובה, אין שום צורך לבטח רכב כזה זול בביטוח מקיף, ביטוח צד ג׳ + חובה + זהירות ייתרה יהיו רלוונטים יותר ותוכל לסגור סיפור אני מאמין בלא יותר מ3,000 שקלים במקרה הטוב עד לדעתי 4,500 שקלים במקרה הרע, עדיין, זה לא 6000.

פורסם

בתקציב הזה העיקר משהו בטוח ובמצב טוב, תעשה בדיקה טובה ואל תצפה למכור אותו אחרי שנה בסכום קרוב לסכום ששילמת עליו. בהצלחה

פורסם

אם התקציב שלך הוא 12,000 ש"ח ואתה מתכוון להשתמש בו לרכישה + ביטוח, איך תתחזק את הדבר הזה? 100 ש"ח בחודש רישוי, נניח מיכל דלק אחד בחודש (250 ש"ח, אם הרכב באמת כמעט לא יזוז), חניה בעיר הגדולה - ומה תעשה כאשר המצבר ימות או הצמיגים ישחקו? שלא לדבר על טיפול שנתי או איזו תקלה לא צפויה, שברכב ישן צפויה גם צפויה?

טען את הרב קו, תקצב כמה לירות למונית הלוך ושוב בסופ"ש ותמשיך לחסוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור בעל גטס ידנית 2005 לשעבר, ממליץ על הרכב. אמנם לא חסכוני אבל בסה"כ (ביחס לרכב של 14 שנה ) אמין.

שים לב שאם תרכוש , סביר להניח שתפסיד עליו לא מעט. לכן מומלץ להסתכל טוב טוב לפני קנייה.

במקומך, הייתי מקשיב לעצות פה - מטעין את הרב קו.

פורסם

התקציב שלך מאתגר מאוד.

לא ברור האם ה 12 זה לרכישה וביטוח או שזה גם כולל תיקונים.

בכל מקרה יש להוסיף טיפול, תקלות, טסט, דלק, חניה ואולי גם דוחות.

בקיצור מדובר על לפחות 15,000 שח ואולי יותר לכיוון 18,000 וצפונה.

קח בחשבון שגם תמכור אותו בהפסד. ותשרוף עליו זמן.

והכי מבאס זה שאם במקרה תמצא רכב זול אמין (יש כאלו עם קצת מזל) אז לא תהנה ממנו יותר משנה....

ההצעות כאן לרב קו/אופניים/קורקינט נכונות.

זה ישאיר לך הרבה כסף בכיס.

עם הכסף אתה יכול להחליט שאתה מפנק עצמך במוניות

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...