Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סים פריפייד דאטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שיותר עדיף!

יש המלצה על חברה וחבילה גדולה וזולה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

חבילה לישראל?

הדברים האלה דינמיים מאד. אתה צריך להגדיר את הצריכה, ולפי זה לקבוע אם אתה רוצה חבילה תקופתית מתחדשת (בדרך כלל חודשית, אם כי חבילות קטנות יכולות להיות יומיות או שבועיות), או חבילה ללא הגבלת זמן.

ההיצע עצום, כל חברת סלולר מציעה די הרבה אופציות, ואתה צריך להתעמק באתרים שלהן (בדרך כלל בלשונית "חנות" או "תוכניות סלולריות") ולהחליט מה מתאים לך.

אם אין בעיה של כרטיס אשראי כנראה שחבילת פוסטפייד תהיה משמעותית יותר זולה.

האתר הזה, שמסכם את האפשרויות, בדרך כלל די מעודכן. כהערת אגב - אני ממליץ לשמור אותו במועדפים לקראת נסיעות לחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פריי פייד בישראל לחודש

הכי הרבה דאטה שאפשר

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

בדקת בקישור שהעליתי? רוב המידע נמצא שם.

מחירי הפריפייד בישראל גבוהים משמעתית בהשוואה למחירי הפוסטפייד. חלק מאופי השוק הישראלי כבר שנים רבות. אם יש לך כרטיס אשראי ישראלי עדיף לך לעשות תוכנית פוסטפייד ולפני הנסיעה לחו"ל להשבית אותה או לעבור לתוכנית ללא תשלום חודשי (או עם תשלום מינימלי, אם אתה צפוי להזקק לסים בחודשים הקרובים, אז אולי כדאי לשמור על הרצף). שים לב שמרבית החברות מאפשרות לעבור תכנית בכל עת, אבל דומני שסלקום מאפשרים זאת רק בתום מחזור חיוב חודשי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רמי לוי -

החבילות עם שיחות והודעות ללא הגבלה ומוגבלות ל 30 יום.

חבילה עם 25GB תעלה 50ש"ח

40GB תעלה 60 ש"ח

50GB תעלה 80 ש"ח

100GB תעלה 100 ש"ח

אם זה לא מספיק, החבילה הכי גדולה היא בפרטנר (גם מוגבל ל 30 ימים)

שיחות והודעות ללא הגבלה עם 150GB גלישה ב 145 ש"ח.

אסף

פורסם

כשאני רואה את הודעתו של אסף אני מפנה אותך להוט - נדמה לי שהם נותנים את הסים חינם או בתשלום סמלי, ואז כל החבילה לחודש תעלה פחות מ-50 ש"ח. מצד שני, חבילה של 25 ג"ב היא חבילה עצומה למי שאינו יושב כל היום ביוטיוב.

פורסם

אני מגיע מהתחום. ברוב המקרים הסימים של החברות "החדשות" (הוט, 019, גולן, רמי לוי וכו) מחולקים בחינם לחנויות. חלק מוכרים בעלות סימלית 10-20 ש"ח וחלק גם מחלקים את הסים בחינם ללקוח.

יש ברמי לוי גם חבילות עם 1GB , 3GB , 5GB ו 15GB במחירים שנעים בין 25 ש"ח ל 40 ש"ח. פותח שרשור שאל על חבילות עם הרבה גלישה ועל זה עניתי.

אסף

פורסם

רמי לוי מאה גיגה זה בול מה שחיפשתי.

תודה

פורסם

יש דרך להתחמק מעלות הסים?

פורסם

בפוסטפייד יש סיכוי. בפריפייד, שבו אפילו אין חוזה כתוב, לדעתי לא.

פורסם
אני מגיע מהתחום. ברוב המקרים הסימים של החברות "החדשות" (הוט, 019, גולן, רמי לוי וכו) מחולקים בחינם לחנויות. חלק מוכרים בעלות סימלית 10-20 ש"ח וחלק גם מחלקים את הסים בחינם ללקוח.

איפה מחלקים סים מוזל/חינם לרמי לוי?

פורסם

תודה על ההצעה, אני לא בארץ וביקשתי מקרוב משפחה שירכוש עבורי, אני לא אטריח אנשים בשביל 50 ש"ח

ושוב... תודה רבה

פורסם

אבל זה לא פריפייד

• תוכן חדש...