Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על ליסינג מהעבודה.

רוב הנסיעות יהיו בכביש בן עירוני לכן חשוב לי מאוד הנוחות, חווית הנסיעה ורעשי דרך.

דלק והחזקה לא רלוונטי.

בקטע החיצוני באמת שאהבתי יותר את הסוזוקי אך בקטע של חווית הנסיעה, נוחות, ואיכות חומרים אני עדיין לא בטוח...

אני אוהב תנוחת ישיבה גבוהה ככה שיש לסוזוקי קצת יתרון בקטע הזה, כמו כן העיצוב החיצוני יפה יותר מהנירו לטעמי.

מה שמדאיג אותי בסוזוקי זה המנוע 1 ליטר טורבו, לא נראה לי שזה מנוע חזק מספיק לנסיעות בן עירוניות.

הסוזוקי מגיע עם מערכת מולטימדיה מגיבה, מושבי חצי עור, וכניסה ללא מפתח.

לינרו יש מערכות בטיחות יותר מתקדמות, אך גירסת הLX מחסירה מושבי עור משולבים וכניסה ללא מפתח, לא בטוח לגבי נוחות, רעשי נסיעה או מנוע כי לא נסעתי בה.

אז מה שבאמת נשאר להחליט זה איזה רכב מרגיש יותר איכותי מבפנים ונוח ומהנה לנסיעה?

פורסם

אחרי שנים שמכוניות נמכרות פה עם מנועי ליטר טורבו אני לא רואה למה המנוע של הסוזוקי שונה ולא ייסחב בבין עירוני. כנראה יסחב טוב יותר מ1.6 ישנים.

לסוזוקי אין מערכות בטיחות אקטיביות והוא צפוף מבפנים, ולטעמי הנירו איכותי יותר.

פורסם

ה1.6 עגלה, ה 1.0 לא יהיה מהיר בהרבה, בכללי זה רכב שלא נותן שום "חווית נהיגה" מלבד ישיבה גבוהה

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הנירו הרבה יותר איכותי נעים ושקט, ה סוזוקי זול ומחוספס בהשוואה. קח נסיעת מבחן ותחליט בעצמך.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

בין שני אילו הנירו עדיף ולו רק עקב מערכות הבטיחות שבהם הוא מצויד לעומת אפס ציוד בטיחות של הסוזוקי.

מעבר לזאת חומרי גימור הפנים של הסוזוקי נראים זולים ומגע בפלסטיק הדקיק מאשר את התחושה.

כבעלים לשעבר של הויטרה מודל 15 עם מנוע 1.6 ליטר, גרוע מהמנוע הזה לא יכול להיות, מנוע הליטר נמרץ יותר אבל רועש ואינו זריז כמו המתחרות מבית יונדאי \ סיאט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לדעתי אתה צריך לקחת גם בחשבון את עניין הבטיחות.. הנירו משמעותית בטיחותית יותר מה גם שהיא מגיעה עם אבזור מקורי ובכללי היא יותר נוחה ומפנקת בנסיעות בין עירוניות.. מציע לך לקחת אותה לנסיעת מבחן ואז תקבל מושג טוב יותר מה עדיף לך מבין השתיים.

פורסם
לדעתי אתה צריך לקחת גם בחשבון את עניין הבטיחות.. הנירו משמעותית בטיחותית יותר מה גם שהיא מגיעה עם אבזור מקורי ובכללי היא יותר נוחה ומפנקת בנסיעות בין עירוניות.. מציע לך לקחת אותה לנסיעת מבחן ואז תקבל מושג טוב יותר מה עדיף לך מבין השתיים.

עניין הבטיחות מוסיף אבל שוב החוסר באיבזור בגירסת הLX לעומת הסוזוקי די מבאס, כמו כן העיצוב החיצוני התנוחת ישיבה גבוהה.

לסוזוקי יש יתרון די גדול באיבזור (מולטמדיה, מפתח חכם, חלונות מושחרים, ריפודי עור משולבים, חיישנים קדמים ואחורים) ועיצוב, אבל המנוע די אנמי לפי מה שהרגשתי, בהתחלה היה בסדר אבל שהדלקתי מזגן הוא די נחנק.

בנירו לא נסעתי אבל אני מנחש שהמנוע יותר חזק וכנראה נוח יותר, איכות פלסטיקה טובה יותר, אבל העיצוב והאיבזור מבאס.

בקיצור זה עיצוב ואיבזור VS מנוע, בטיחות (ואולי נוחות?)

פורסם

על איזה איבזור אתה מדבר? מערכת סינית שהיבואן מתקין בארץ, שלא שווה את המחיר שלה ביואן, לעומת מערכת מקורית עם אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי? איך אתה בכלל יכול להשוות? אני רואה שאתה מחפש צידוקים להחלטה שכבר קיבלת. אם אתה רוצה סוזוקי, קח סוזוקי. אבל דע, אין שום מדד אובייקטיבי שהאוטו הזה יותר טוב בו מהקיה, כלום, בטח לא "במערכת" בדיחה הזאת. כלום.

פורסם (נערך)
על איזה איבזור אתה מדבר? מערכת סינית שהיבואן מתקין בארץ, שלא שווה את המחיר שלה ביואן, לעומת מערכת מקורית עם אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי? איך אתה בכלל יכול להשוות? אני רואה שאתה מחפש צידוקים להחלטה שכבר קיבלת. אם אתה רוצה סוזוקי, קח סוזוקי. אבל דע, אין שום מדד אובייקטיבי שהאוטו הזה יותר טוב בו מהקיה, כלום, בטח לא "במערכת" בדיחה הזאת. כלום.

לא ממש ננעלתי, כרגע עדיין נוטה לקיה בגלל המנוע, דווקא לפי הביקורות מערכת המולטימדיה בויטרה זה הצד הכי חזק שלה, היא ממש ממש טובה עם פקודות קוליות בעברית שעובדות מצויין.

ואיבזור כמו פתיחה והנעה ללא מפתח, חיישני חניה קדמים ואחורים, וחלונות מושחרים וריפודי עור, זה מוסיף...

עריכה אחרונה על ידי Nisimo
פורסם
לא ממש ננעלתי, כרגע עדיין נוטה לקיה בגלל המנוע, דווקא לפי הביקורות מערכת המולטימדיה בויטרה זה הצד הכי חזק שלה, היא ממש ממש טובה עם פקודות קוליות בעברית שעובדות מצויין.

ואיבזור כמו פתיחה והנעה ללא מפתח, חיישני חניה קדמים ואחורים, וחלונות מושחרים וריפודי עור, זה מוסיף...

0 אביזרי בטיחות אצלי זה דיל בריקר , מולטימדיה סינית מורכבת בארץ אם זה קונה אותך לך על הסוזוקי

כבעלים של ויטרה במשך 3.5 שנים זה רכב לא רע בכלל, אבל לאחר מתיחת הפנים זה פשוט אכזבה, איכות הגימור הפנימית לא שופרה, הפלסטיקים די מעליבים וחוסר באביזרי בטיחות זה פשוט בדיחה.

כנס לסטוניק \ ארונה ותראה רמה אחרת של גימור פנים שלא לדבר על מנועים הרבה יותר נמרצים ומבצעים מזה של הסוזוקי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כלקוח פוטנציאלי שהתעניין ברכישת הרכב סוזוקי ויטארה.

בהמשך לפנייתי באתר היבואן מכשירי תנועה,

קיבלתי שיחה טלפונית מנציגת היבואן.

בשיחה נאמר לי כי במשלוח הקרוב יגיעו לישראל רכבי סוזוקי ויטארה

שבהם מוטמעות כבר בקו היצור מערכות בטיחות מצילות חיים.

נכון להיום הגיעו למיטב ידיעתי לישראל מספר משלוחים נוספים,

אך היבואן ממשיך לייבא לישראל (מדינת עולם שלישי בתחום התחבורה),

את הרכב שבו לא קימות מערכות בטיחות מצילות חיים

כפי שמוצע ללקוחות היצרן באירופה.

לאור האמור, הייתי מוותר על הסוזוקי ויטרה שבו מוטמעת ע"י היבואן

מערכת בטיחות המתריעה בלבד "צפצפת" מובילאיי,

מאחר ולא קיימות ברכב מערכות מצילות חיים המוטמעות ברכב בתהליך היצור

כפי שקיימות ממועד התחלת היבוא לישראל של הרכב קיה נירו.

• תוכן חדש...