Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוח בדיקה C4 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ביליתי את הבוקר בלבדוק C4 דיזל 2013 (104K קילומטרז') וקיבלתי את הריג'קטים הבאים:

מערכת דלק/הצתה: צריכת שמן ולחץ עוקה מבלאי, לחץ דחיסה לא זהה, רעשים במנוע + מגלגלות ואביזרים, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, לתקן קורוזיה וסימני נזילה, לנקות \ לתקן מערכת קירור. מגדש טורבו רועש.

העברת הכוח: החלפת הילוכים לקויה, השהייה בשלוב ומעבר הילוכים, תושבת תיבת הילוכים חלשה, ,לתקן הערות מחשב לפי הדו"ח.

נסעתי לבדוק אצל מוסך מתמחה ומומלץ , אבל בגלל השעה והלחץ, לא יכלנו להישאר לבדיקה מלאה והסתפקנו רק בבדיקת מחשב שהעלתה שאין בעיה ניראית בגיר, אבל שיש התראה במערכת נגד זיהום אוויר שיכולה להיות יקרה לתיקון. מעבר לכך לא היו התראות מיוחדות על המנוע.

ידוע לי שהרכב לא עבר טיפול אחרון בשל הרצון של המוכר למכור.

האוטו יחסית נמכר בזול, האם בדיקת מחשב מספיקה על מנת לשלול בעיות אלו?

פורסם

יש היסטוריית טיפולים מסודרת?

יש לי הרגשה שהרכב נסע הרבה יותר ק"מ ממה שציינת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הוא היה שייך 55 קילומטר לחברת השכרה, משם אין תיעוד ועד 104 אלף הוא טופל במוסך יחסית בזמן (כל 16-17 אלף). עכשיו הוא צריך לעבור עוד טיפול. תאכלס, אני חושב שפעם הבאה ברכב כזה, עדיף להגיע למוסך טוב לבדיקה לפני מכון

פורסם

לא נשמע טוב- לא לחץ עוקה ולא מגדש טורבו רועש.

אם אתה נעול על הרכב שיבצעו בדיקה נוספת במוסך מץמחה לעניין הטורבו והמנוע.

מעבר לכך, רכב כזה שהיה בהשכרה וללא תיעוד לא הייתי שוקל לקנות כלל אבל זה כבר שיקולך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם הק"מ נכון אז הרכב עבר חיים לא קלים.

מדובר בבלאי לא סביר לגיל/ק"מ הזה.

אם החלטת ללכת על הרכב הזה בגלל המחיר המפתה הייתי מוודא קודם עם המוסך עלות של תיקון המנוע (או החלפתו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפותח השירשור:

בשום בדיקה רכב בן 6, דיזל טורבו, לא ייצא לך "נקי".

הכסת"ח שלהם זה לרשום כל הערה אפשרית שתוריד מהם את האחריות למקרה של כשל מנוע\טורבו\גיר וכד'.

כנס למוסך מומלץ שאתה סומך עליו, או מהמומלצים בפורום (תאם לפני הגעתך) ל PSA, וקבל חוות דעת מקצועית מכאלה שמכירים את הדגם ולא כאלה שרואים אותו רק בבדיקת קניה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...