Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2

Gesture
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לקנות מאזדה 2 Dynamic אוט' 1.5 (103 כ"ס)

יד ראשונה, שנת 2015

קילומטראז' 90,000

במחיר 38,000

מה דעתכם על הרכב והפרטים שציינתי והאם המחיר סביר ואם ניתן לדעתכם להוריד? (פעם ראשונה שאני קונה רכב)

מאזדה 2Dynamic אוט' 1.5 (103 כ"ס)מאזדה 2Dynamic אוט' 1.5 (103 כ"ס)

פורסם

ב2015 הוחלף הדגם ולכן ניתן למצוא את שתי הצורות באותו שנתון. הייתי מעדיף את הצורה החדשה שנותנת יותר, בהנחה והפער איננו גדול.

פורסם (נערך)
ב2015 הוחלף הדגם ולכן ניתן למצוא את שתי הצורות באותו שנתון. הייתי מעדיף את הצורה החדשה שנותנת יותר, בהנחה והפער איננו גדול.

הדגם שאתה מתכוון לפי מה שבדקתי הוא 112 כ"ס לאומת הדגם שרשמתי שהוא 103. הוא קצת יותר מפואר ועוד כמה דברים כמו מסך בשביל המצלמה האחורית ועוד.. הוא יוצא יותר יקר מהתקציב שלי. לכן אוותר על הצורה השניה. תודה על המידע!

עריכה אחרונה על ידי Gesture
פורסם

על מנת לדעת האם המחיר טוב צריך קודם להדוק מחירון משוקלל לוי יצחק, בנוסף להסתכם במבחר יד 2 ולראות אם יש עסקאות משתלמות יותר.

סך הכול המזדה נחדבת חרכב אמין ובין הזריזים תודות למשקל נמוך.

דינמיק זאת רמת איבזור הגבוה, כל שזה טוב.

יש היסטורית טיפולים?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...