Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG-20190506-WA0065.jpg

האם להתקדם הלאה או שיש עניין?

מחירון משוקלל 26

מבקש 24

צמיגים סימיים זוג קדמי תחילת 17 זוג אחורי תחילת 15 סדוקים ויבשים

טסט ביולי

דורשת בנוסף טיפול

מה שכתוב על המדיד שמן מדובר בבית שלו שהוא שבור לגמרי, לטענת הבוחן נכנס לתוך הגדיר וצריך לסדר ולהלחים שם.

נשמע שכדאי להמשיך לחפש לא?

פורסם

מדיד שמן לרוב זו בעיה פשוטה- מחלצים עם פלייר זה המדיד השבור וקונים כזה חדש ב 150 ש"ח ואם אין אז מפירוקיה.

נחוץ מסימני הפגיעה בגג שמעט מטרידים (אם זה רק בגלל ברד זה פחות נורא כי היד הבאה כבר כנראה לא תקח רכב בן 13 למכון בדיקה) יש מעט הזנחה ויתכן פה יישור קו שנע סביב ה 3-3.5K כולל לפחות זוג צמיגים.(הייתי לוקח בחשבון תיקון חופש/ נקישות בהגה/מוטות מייצבים ו 2 צמיגים ואולי גם טיפול כללי אם הגיע הזמן כולל החלפת שמני הגה/בלמים/גיר).

אם הוא יסכים לרדת עוד 2K אולי שווה- אחרת לא חושב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה עניין מחירון משוקלל ?

יש כאן רכב בן 9-10,אין תוספת עלייה לכביש.יש מחירון בסיס וממנו צריך לקחת בחשבון הפחתה של 3.5-4 ולא פחות- כל זה בתנאי שהפגיעה בגג היא רק בגלל הברד כי אם הרכב התהפך הוא לא שווה אגורה ומקומו במגרש הגרוטאות.

פורסם (נערך)

אם המחירון 26 ב 22K העסקה לא רעה- יש יישור קו אופייני לחלוטין ולא חריג לרכב בן 9-10.

להחליף 2 צמיגים אחוריים מיידי ולאחר מכן,להכניס את הרכב למוסך ולבדוק היגוי ומערכת בלמים- מנורה דולקת יכולה להעיד על תקלה (תקווה שלא חמורה מהחלפת בלמים).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

• תוכן חדש...